Eraser..
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Δεκ 2016
- Like
- 11.187
- Πόντοι
- 2.606
Φίλε βάρο μήπως να τη νερώνεις λίγο την σόδα?τζορτζ κλουνει θα με βλεπεις.
Φίλε βάρο μήπως να τη νερώνεις λίγο την σόδα?τζορτζ κλουνει θα με βλεπεις.
εισαι ο τζον γουειν στην μια χουφτα δολλαρια.εκοψα μια χτες....γαμησε τα αλογο....θα παω σημερα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
εισαι ρε μαλακα ΕΙΣΑΙ...αλλα στον πουτσο μου . τι ειμαι εγω η τζουλια ρομπερτς?
ειμαι....μου ανεβασες το ηθικο...αλλα εκει ηταν ο κλιντεισαι ο τζον γουειν στην μια χουφτα δολλαρια.
οταν μιλανε οι ποτες κανουν σιλανς οι πορτοκαλακηδες.Φίλε βάρο μήπως να τη νερώνεις λίγο την σόδα?
αντιγραφακιας απομιμηση του τζων.ειμαι....μου ανεβασες το ηθικο...αλλα εκει ηταν ο κλιντ
Τσσσσσσςςςςςςςς........οταν μιλανε οι ποτες κανουν σιλανς οι πορτοκαλακηδες.
αντιγραφακιας απομιμηση του τζων.
τι πινεις?Τσσσσσσςςςςςςςς........
Την τελείωσες την τουαλέτα?
Νεράκι από την βρύση...τι πινεις?
ela ξεκιναμε.Busker σήμερα ωραίο πολυ καλό
εσπρεσαρα για να αντεξω το ξενυχτι.Νεράκι από την βρύση...
Ποιο ξενύχτι?ela ξεκιναμε.
εσπρεσαρα για να αντεξω το ξενυχτι.
θα το καψουμε ειπαμε.την αλλη βδομαδα θα ειναι ο μαργαριτης καλεσμενος η χαρα του αθηναιου και του κουταβακια.Ποιο ξενύχτι?
Πήρα από πρόεδρο Ντακο ταλαγανι πατατες τυλιχτα σκασαμεθα το καψουμε ειπαμε.την αλλη βδομαδα θα ειναι ο μαργαριτης καλεσμενος η χαρα του αθηναιου και του κουταβακια.
kai gω αλλοτινο με παξιμαδι.Πήρα από πρόεδρο Ντακο ταλαγανι πατατες τυλιχτα σκασαμε
γιατί?kai gω αλλοτινο με παξιμαδι.
οικονομικη δυσκοιλιοτητα.γιατί?
οικονομικη δυσκοιλιοτητα.
Τυπε εμείς που έχουμε οικονομική διάρροια πινουμε μπουσκερ με φιστίκια ακου να μαθαίνεις μπαλίτσαοικονομικη δυσκοιλιοτητα.
δεν το ξερα οτι χεζεις ζουμι τα φραγκα.Τυπε εμείς που έχουμε οικονομική διάρροια πινουμε μπουσκερ με φιστίκια ακου να μαθαίνεις μπαλίτσα