Eraser..
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Δεκ 2016
- Like
- 11.187
- Πόντοι
- 2.606
Κάνει και γενικό καθάρισμα, λάμπουν όλα σπίτι...Λαρτζιλικια βλέπω γιορτάζεις την γιορτή του άντρα?
Κάνει και γενικό καθάρισμα, λάμπουν όλα σπίτι...Λαρτζιλικια βλέπω γιορτάζεις την γιορτή του άντρα?
τι θα στολισεις φετος?Τι αλλοτινό?
Πόσων αιώνων?
γκαμιεσε.Λαρτζιλικια βλέπω γιορτάζεις την γιορτή του άντρα?
και εσυ γκαμιεσε.τελειωσε το σιδερο και εβαλε ενα ποτηρακι κρασι...
εσυ και αν γκαμιεσε.Κάνει και γενικό καθάρισμα, λάμπουν όλα σπίτι...
Ένα μικρό δεντράκι, για να το διαλύσουν τα γατιά!τι θα στολισεις φετος?
εδω μαζι θα το καψουμε.λιωμα θα γινουμαι.Σήμερα θα γιορτάσω την γιορτή του άντρα με το ιντερνετικο μουνετο παρέα εννοώ θα παρακολουθώ τα στορυ της
εγω θα παω μπαρακια...εδω μαζι θα το καψουμε.λιωμα θα γινουμαι.
Τυπε εδώ είναι η ζωή που θα παςεγω θα παω μπαρακια...
εδω μαζι θα το καψουμε.λιωμα θα γινουμαι.
καθομεαι στην μπαρα παιρνω τζινακι και σας σκεφτομαι...Τυπε εδώ είναι η ζωή που θα πας
Τζιν με τόνικ θείο ή σκέτο?καθομεαι στην μπαρα παιρνω τζινακι και σας σκεφτομαι...
Τυπε αν ήμουνα μπαροβια και μου περεγγελνες τζιν δεν θα έφερνες τελική με τιποτακαθομεαι στην μπαρα παιρνω τζινακι και σας σκεφτομαι...
μολις φτιαξω κεφαλι με πασχαλη και αλλοτινο θα σε επισξευθω,λαγκαβουλιν θα κερασεις.καθομεαι στην μπαρα παιρνω τζινακι και σας σκεφτομαι...
γιατι? αλλωστε ο τρομος ερχεται μετα...με το το ποσα πινωΤυπε αν ήμουνα μπαροβια και μου περεγγελνες τζιν δεν θα έφερνες τελική με τιποτα
ΕΝΤΑΞΕΙ ΡΕ ΦΙΛΟ ΒΑΡΟ...ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΙΜΗ ΜΟΥμολις φτιαξω κεφαλι με πασχαλη και αλλοτινο θα σε επισξευθω,λαγκαβουλιν θα κερασεις.
Κάνει στην ηλικία σου?μολις φτιαξω κεφαλι με πασχαλη και αλλοτινο θα σε επισξευθω,λαγκαβουλιν θα κερασεις.
εκτο;ς αΠΟ τιμη σου θα ειναι να καθαρισεις και τον λογαριασμο.γιατι? αλλωστε ο τρομος ερχεται μετα...με το το ποσα πινω
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
ΕΝΤΑΞΕΙ ΡΕ ΦΙΛΟ ΒΑΡΟ...ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΙΜΗ ΜΟΥ
ΕΝΤΑΞΕΙ ΛΕΜΕΕΕΕΕΕεκτο;ς αΠΟ τιμη σου θα ειναι να καθαρισεις και τον λογαριασμο.
Σκλεναρικοβα θα την βλέπεις την μπαροβιαγιατι? αλλωστε ο τρομος ερχεται μετα...με το το ποσα πινω
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
ΕΝΤΑΞΕΙ ΡΕ ΦΙΛΟ ΒΑΡΟ...ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΙΜΗ ΜΟΥ
Εντάξει λέμεεεεεεε, μείνε ανήσυχος...εκτο;ς αΠΟ τιμη σου θα ειναι να καθαρισεις και τον λογαριασμο.
τζορτζ κλουνει θα με βλεπεις.ΕΝΤΑΞΕΙ ΛΕΜΕΕΕΕΕΕ
εκοψα μια χτες....γαμησε τα αλογο....θα παω σημεραΣκλεναρικοβα θα την βλέπεις την μπαροβια
εισαι ρε μαλακα ΕΙΣΑΙ...αλλα στον πουτσο μου . τι ειμαι εγω η τζουλια ρομπερτς?τζορτζ κλουνει θα με βλεπεις.