baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.763
- Πόντοι
- 6.035
μεχρι χθες ετρωγες φινο καλαμακια μαριναρισμενα σε ουισκι και μπυρα και τωρα τομας απαιχτος.Τομας απαιχτος
μεχρι χθες ετρωγες φινο καλαμακια μαριναρισμενα σε ουισκι και μπυρα και τωρα τομας απαιχτος.Τομας απαιχτος
Περαστικός ημουνμεχρι χθες ετρωγες φινο καλαμακια μαριναρισμενα σε ουισκι και μπυρα και τωρα τομας απαιχτος.
shmera kanoυμε προπονηση για βαζελο.Περαστικός ημουν
Ταλαιπωρία παλι ρε πουστη ΤΟΜΑΣ ΚΕΜΠΑΠ
μεριδα ρε μεριδα οχι τυλιχτοΤομας απαιχτος
Πήρα για το σπίτιμεριδα ρε μεριδα οχι τυλιχτο
Τίποτα το ιδιαίτερο. Λιτά, απλά και απέριττα.Τι τσιμπησες μαν?
Κρίμα μανΤίποτα το ιδιαίτερο. Λιτά, απλά και απέριττα.
Δεν έχω ιδιαίτερη όρεξη, έχασα ένα φιλαράκι τετράποδο...
σημειωσε νοτης πευκη ηλιακο χωριοΠήρα για το σπίτι
ντεγαμηθειτε το εχετε κανει εδω μεσα και λες μπαινεις στον Γρηγορη , με τις καλημέρες και τις αδερφιστικες μαλακιες σας.
γατουλης?Τίποτα το ιδιαίτερο. Λιτά, απλά και απέριττα.
Δεν έχω ιδιαίτερη όρεξη, έχασα ένα φιλαράκι τετράποδο...
Ναι, ένα γειτονάκι που ήταν σαν δικό μου.γατουλης?
μικρο,μεγαλο,απο τι?Ναι, ένα γειτονάκι που ήταν σαν δικό μου.
Μικρό, όχι πολύ 1,5 περίπου, από αυτοκίνητο.μικρο,μεγαλο,απο τι?
αυτο το κακο εχουν τα γατια ζουν ριψοκινδυνα με αγνοια κινδυνου.Μικρό, όχι πολύ 1,5 περίπου, από αυτοκίνητο.
Το φοβόμουν ότι μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο είναι η αλήθεια.αυτο το κακο εχουν τα γατια ζουν ριψοκινδυνα με αγνοια κινδυνου.
καλησπερα φιλε-Μπαρεαυτο το κακο εχουν τα γατια ζουν ριψοκινδυνα με αγνοια κινδυνου.
2 μας πατησαν.3 που μολις αρχισαν να κανουν βολτες μικρουλικα τα φολιασαν...γαμω το σπιτι τουςΤο φοβόμουν ότι μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο είναι η αλήθεια.
Με ακολουθούσε παντού, ακόμη και σε κεντρικό δρόμο και το γύριζα πίσω να μην μάθει έτσι. Αλλά δε μπορείς να ξέρεις τι κάνουν όταν δεν είσαι εκεί...
καλησπερα τυπαρα.καλησπερα φιλε-Μπαρε
ποσα εχεις σπιτι?Το φοβόμουν ότι μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο είναι η αλήθεια.
Με ακολουθούσε παντού, ακόμη και σε κεντρικό δρόμο και το γύριζα πίσω να μην μάθει έτσι. Αλλά δε μπορείς να ξέρεις τι κάνουν όταν δεν είσαι εκεί...
μαστιγα ρε τα φολιασματα..πιστευα οτι εδω θα υπηρχε πολιτισμοςκαλησπερα τυπαρα.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
ποσα εχεις σπιτι?
που εννοεις εδω?μαστιγα ρε τα φολιασματα..πιστευα οτι εδω θα υπηρχε πολιτισμος