Maximilien
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2018
- Κριτικές
- 8
- Like
- 35.601
- Πόντοι
- 6.536
Μπρόκολο κτλ...Τσουκνίδες?
Και σπόρους μέσα.Καλή ήταν....
Β.Π.
Μπρόκολο κτλ...Τσουκνίδες?
Πασατεμπο?Μπρόκολο κτλ...
Β.Π.
Πασατεμπο?
παρτε τσιποτλ πικαντικη φυτικη μαγιονεζα χελμανς αλλα παραγωγης μουΜπρόκολο κτλ...
Β.Π.
Έλα τσίμπα σαντιγί με κομματάκια σοκολάταπαρτε τσιποτλ πικαντικη φυτικη μαγιονεζα χελμανς αλλα παραγωγης μου![]()
βρε ΓΑΜΙΟΛΑ τραβα να δουλεψεις...μαζι και ο αλλος ο ρεμπεσκες με τα σπορια στην σαλαταΈλα τσίμπα σαντιγί με κομματάκια σοκολάτα![]()
Σχόλασα ρε μουνι από το ξημέρωμα έχουμε σηκωθεί μουνοπανοβρε ΓΑΜΙΟΛΑ τραβα να δουλεψεις...μαζι και ο αλλος ο ρεμπεσκες με τα σπορια στην σαλατα![]()
ΜΟΥΝΟΠΑΝΟ μονο εγω,ΜΟΝΟ ΕΓΩ δουλευω απο αξημερωτα...Σχόλασα ρε μουνι από το ξημέρωμα έχουμε σηκωθεί μουνοπανο
Ε τσακο μουνιΜΟΥΝΟΠΑΝΟ μονο εγω,ΜΟΝΟ ΕΓΩ δουλευω απο αξημερωτα...
Ε ΤΡΑΒΑ ΓΑΜΗΣΟΥ ΤΕΜΠΕΛΟΣΚΥΛΟ..ΟΛΟΥΣ ΕΓΩ ΣΑΣ ΤΑΙΖΩ ΜΕ ΤΙΣ ΕΙΣΦΟΡΕΣ ΜΟΥΕ τσακο μουνι![]()
Μη βρίζεις μανΕ ΤΡΑΒΑ ΓΑΜΗΣΟΥ ΤΕΜΠΕΛΟΣΚΥΛΟ..ΟΛΟΥΣ ΕΓΩ ΣΑΣ ΤΑΙΖΩ ΜΕ ΤΙΣ ΕΙΣΦΟΡΕΣ ΜΟΥ
![]()
Γαμιολα
το δικιο μου βουνο...
![]()
εχω μια λιγουραΓαμιολα
Σου έβαλα και λαικ ο μαλάκας.παρτε τσιποτλ πικαντικη φυτικη μαγιονεζα χελμανς αλλα παραγωγης μου![]()
Θα τα πάρεις μαζεμένα bukkake εσύ γαμιόλα.Πάρε μιλφειγ![]()
δεν την εχω προλαβειμάγκα ... vogue στου κοκκιναρά .... το πιο χαϊλίκι των 80s .... από παντρεμένες και σιτεμένες τουλάχιστον με καυλιάρες κόρες !
βέβαια ... ήμουν γυμνάσιο ... όταν έκλεισε !
Τομας απαιχτοςδεν την εχω προλαβει