athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 56.601
- Πόντοι
- 12.756
καλησπεριζω απαντες και φιλο-Μπαρο
ελα πρωταθλητη νοεμβριου.καλησπεριζω απαντες και φιλο-Μπαρο
Αιτορελα πρωταθλητη νοεμβριου.![]()
![]()
![]()
συμβαινουν αυτα αν θυμασαι το πρωτο πρωταθλημα του ολυμπιακου το ειχαμε παρει με την μιση βασικη ομαδα τζωρτζεβιτς και σια τραυματιες .
Το ρολόι σου και η τρίχα από κάτω του έγιναν αντικείμενο συζήτησηςΤι έχουμε?![]()
πως εισαι ;Το ρολόι σου και η τρίχα από κάτω του έγιναν αντικείμενο συζήτησης![]()
Ναι τυπε ? Το ρολόι μου και η τρίχα μου τι λε ρε παιδί μουΤο ρολόι σου και η τρίχα από κάτω του έγιναν αντικείμενο συζήτησης![]()
τι λεει το προγραμμα;Ναι τυπε ? Το ρολόι μου και η τρίχα μου τι λε ρε παιδί μου
![]()
Βήχας και μπούκωμα ακόμα, κόπωση οχι και τόσο θα έλεγα,παραμένω θετικόςπως εισαι ;
Όλα γκούντ τυπε είχα κάνει ένα πέρασμα αγια Βαρβάρα για νέες παραλαβέςπως εισαι ;
Τυπε είναι σκληροί καριοληδεςΚαι τα σπίτια σας έγιναν αντικείμενο συζήτησης αλλά μη το κάνουμε θέμα...
Κι εγώ τελευταία φορά το αναφέρω...![]()
το σημαντικο ειναι οτι περιοριζεται η κοπωσηΒήχας και μπούκωμα ακόμα, κόπωση οχι και τόσο θα έλεγα,παραμένω θετικός![]()
Το έχουμε διαβάσει όλοι νομίζω.Εγώ πάντως δεν ξαναπάω από εκείΚαι τα σπίτια σας έγιναν αντικείμενο συζήτησης αλλά μη το κάνουμε θέμα...
Και τα σπίτια σας έγιναν αντικείμενο συζήτησης αλλά μη το κάνουμε θέμα...
Για τελευταία φορά σήμερα θα εννοείς...Και τα σπίτια σας έγιναν αντικείμενο συζήτησης αλλά μη το κάνουμε θέμα...
γιατι γελατε κυριε?