TNT!
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.979
- Πόντοι
- 456
Καλσόν φοράει σίγουρα...διχτυοτο...να βαλουν καλσον για να μην τους γνωρισουμε.
Καλσόν φοράει σίγουρα...διχτυοτο...να βαλουν καλσον για να μην τους γνωρισουμε.
Καλώς τον ηγέτη
θα δουμε δρακους αποψε το τελευταιο επεισοδιο και η αρχη των μαχων?Καλσόν φοράει σίγουρα...διχτυοτο...
δεν εχω δηλωση ΠΟΤΕ ηγετης αλλα ειμαι ενας αριστος λοχαγος,εκτελω τα παντα ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΑΤΑ.Καλώς τον ηγέτη
Τι νέα?
Το είδα...μαλακιαθα δουμε δρακους αποψε το τελευταιο επεισοδιο και η αρχη των μαχων?
Προκόψαμε...θα δουμε δρακους αποψε το τελευταιο επεισοδιο και η αρχη των μαχων?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
δεν εχω δηλωση ΠΟΤΕ ηγετης αλλα ειμαι ενας αριστος λοχαγος,εκτελω τα παντα ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΑΤΑ.
Τον λουκ στρονγκ/βελαριον/ταργκεριαν σαν λεμε φανη παλλη πετραλια.Το είδα...μαλακια
Τρώει ο δράκος ένα μπασταρδακι στο τέλος
για ποιο απο ολα δασκαλε?Προκόψαμε...
Στην αποτελεσματικότητά σου ως Λοχαγός.για ποιο απο ολα δασκαλε?
δεν ειμαι στρατηγος να σχεδιαζω ειμαι λοχαγος που εκτελω.Στην αποτελεσματικότητά σου ως Λοχαγός.
Δάσκαλος είναι της κατσίκας ο κώλος, λένε στο χωριό μου.
μην γινεσαι μαλακας και το χοντραινεις.Τελικά τα γεγονότα δικαιώνουν το γατούλη σε όσα έλεγε για Νιπλη σχετικά με το πάθος του στα μεγάλα εργαλεία...
λοχαγός Βάρος, όπως λοχαγός Μαρκ....θα δουμε δρακους αποψε το τελευταιο επεισοδιο και η αρχη των μαχων?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
δεν εχω δηλωση ΠΟΤΕ ηγετης αλλα ειμαι ενας αριστος λοχαγος,εκτελω τα παντα ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΑΤΑ.
Μάλλον δεν διάβασες τι έγραψε...μην γινεσαι μαλακας και το χοντραινεις.
Τι εννοείς?Μάλλον δεν διάβασες τι έγραψε...
Αν εσύ το δέχεσαι εμένα δε μου πέφτει λόγος...
εχω δεχθει απειρα μην τα ονοματισω ενα ενα,παρόλο που δεν εχω δωσει δικαιωμα σε κανεναν για τιποτα.Μάλλον δεν διάβασες τι έγραψε...
Αν εσύ το δέχεσαι εμένα δε μου πέφτει λόγος...
Διαβάστε μερικές σελίδες πίσω στο νήμα που γράφει και θα καταλάβετε.Τι εννοείς?
ο λοχαγος μαρκ ηταν αυτος ο γαματος τυπος στον καναδα με το καπελο απο ουρα κουναβιου.λοχαγός Βάρος, όπως λοχαγός Μαρκ....
Δε βαριέσαι... αφού βρήκαν το ησυχαστήριό τους, νο πρόμπλεμ...Διαβάστε μερικές σελίδες πίσω στο νήμα που γράφει και θα καταλάβετε.
Πάντως αυτό δεν αλλάζει κάτι στο ότι ο Νιπλης γουστάρει τραβελοψωλες...εχω δεχθει απειρα μην τα ονοματισω ενα ενα,παρόλο που δεν εχω δωσει δικαιωμα σε κανεναν για τιποτα.