athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 52.586
- Πόντοι
- 12.756
δεν βλεπεις ταινιες;Αν ο κοντός είχε μουστάκι και ήταν ο αναστοπουλος την έχω δει
δεν βλεπεις ταινιες;Αν ο κοντός είχε μουστάκι και ήταν ο αναστοπουλος την έχω δει
αρα βλεπεις τηλεοραση ψευτη.Αν ο κοντός είχε μουστάκι και ήταν ο αναστοπουλος την έχω δει
Κάποιες ελληνικές παλιές μόνοδεν βλεπεις ταινιες;
ηταν παραγωγος στην σειρα εφιαλτης στην κουζινα.δεν βλεπεις ταινιες;
τι τηλεοραση εχεις παληκαρι μου?Λοιπόν τον τελευταίο χρόνο ας πούμε έχω δει μόνο έναν αγώνα του ολυμπιακού που το έδειξε το μεγκα νομίζω
Ναι,ο Λεόνε ήταν βοηθός τουκαι το για μια χουφτα δολλαρια.
Έχω ρε αλλά δεν τις ανοίγω εγώ προσωπικάτι τηλεοραση εχεις παληκαρι μου?
ετρεμα μην πεις για καμια μπλαουπουνκτ μπαουλο-χρηματοκιβωτιο.Έχω ρε αλλά δεν τις ανοίγω εγώ προσωπικά
Είχα μια ορορα με το φωτεινό πλαίσιο δεν θυμάμαι καν τη μάρκα ήτανε νομίζω φιλιπςετρεμα μην πεις για καμια μπλαουπουνκτ μπαουλο-χρηματοκιβωτιο.
Είχα μια τέτοια παλιάετρεμα μην πεις για καμια μπλαουπουνκτ μπαουλο-χρηματοκιβωτιο.
καθε πεντε χρονια αλλαγη τηλεορασης και μετακομιση της παλιας στο εξοχικο.Είχα μια τέτοια παλιά
Τελικά μάλλον έφταιγε δεν είχα εξοχικό να πηγαίνω τις παλιέςκαθε πεντε χρονια αλλαγη τηλεορασης και μετακομιση της παλιας στο εξοχικο.
εχω και συλλεκτικες εκει.
Είχα και μια αντίκα zanussi που για να την ρυθμίσω, έπρεπε να τραβήξω τα κουμπιά των καναλιών έξω Οικογενειακό κειμήλιοκαθε πεντε χρονια αλλαγη τηλεορασης και μετακομιση της παλιας στο εξοχικο.
εχω και συλλεκτικες εκει.
ουρανιατι τηλεοραση εχεις παληκαρι μου?
8καναλη?Είχα και μια αντίκα zanussi που για να την ρυθμίσω, έπρεπε να τραβήξω τα κουμπιά των καναλιών έξω Οικογενειακό κειμήλιο
168καναλη?
τελικα εμαθες?Μια φορά είχα ρωτήσει έναν εδώ τι είναι το νετφλιξ που άκουγα να λένε και νομιζε έκανα πλάκα δεν μπορώ να βρω το μήνυμα