athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 52.586
- Πόντοι
- 12.756
οχι ρε παπαρα τι κρυφα..απλα θα πιω μοναχος σημερις...αφου η κυρα μου παιρνει τα μπουμπλικιαΡε μαλακα έχεις καταντησει να πίνεις μόνο κρυφά ουίσκι
οχι ρε παπαρα τι κρυφα..απλα θα πιω μοναχος σημερις...αφου η κυρα μου παιρνει τα μπουμπλικιαΡε μαλακα έχεις καταντησει να πίνεις μόνο κρυφά ουίσκι
Αδελφέ τελωνείο κτλ σήμερα?ζυγος ηταν παλια μπουατ....λεγαμε ωραιες κανταδες εκει
χτες αδερφε....μαλωσα ομως δεν ξερω αν θα παω σημεραΑδελφέ τελωνείο κτλ σήμερα?
πιο μουνι σου έκανε μανουραχτες αδερφε....μαλωσα ομως δεν ξερω αν θα παω σημερα
Κυριακης προβατίνα στην άνοιξη τόπ τοπ τοπΑδελφέ τελωνείο κτλ σήμερα?
ενα ξανθο αδερφε...θα τα παρατησω ολα και θα γινω μπυραπιο μουνι σου έκανε μανουρα
Ωραία κιόλας άνοιξη και αύριο ο καιροςΚυριακης προβατίνα στην άνοιξη τόπ τοπ τοπ
Γαμιολαενα ξανθο αδερφε...θα τα παρατησω ολα και θα γινω μπυρα
πες μας τον πονο σου ΕΜΕΙΣ συμπαραστεκομαστε και σε αυτους που μας πικραινουν.ενα ξανθο αδερφε...θα τα παρατησω ολα και θα γινω μπυρα
θελω να κερδισει ο θρυλοςπες μας τον πονο σου ΕΜΕΙΣ συμπαραστεκομαστε και σε αυτους που μας πικραινουν.
Έχω διαβάσει τη μυθολογία μικρός.Έλα ρε Τσιφόρος είναι άρχοντας
ενα ξανθο αδερφε...θα τα παρατησω ολα και θα γινω μπυρα
Έχω διαβάσει σχεδόν όλα τουΈχω διαβάσει τη μυθολογία μικρός.
kai egv exv dei olew tiw tainiew toy.Έχω διαβάσει σχεδόν όλα του
Νομίζω δεν έχω δει καμία γιατί δεν βλέπω τηλεόρασηkai egv exv dei olew tiw tainiew toy.
Έχει γράψει Το παλαμάρι του βαρκάρη....kai egv exv dei olew tiw tainiew toy.
μονο μπου βλεπεις παλιοκουφαλα.Νομίζω δεν έχω δει καμία γιατί δεν βλέπω τηλεόραση
Ο Κλέαρχος,η Μαρίνα και ο κοντός δικό του είναι,δεν μπορεί να μην το έχεις δειΝομίζω δεν έχω δει καμία γιατί δεν βλέπω τηλεόραση
και το για μια χουφτα δολλαρια.Ο Κλέαρχος,η Μαρίνα και ο κοντός δικό του είναι,δεν μπορεί να μην το έχεις δει
Αν ο κοντός είχε μουστάκι και ήταν ο αναστοπουλος την έχω δειΟ Κλέαρχος,η Μαρίνα και ο κοντός δικό του είναι,δεν μπορεί να μην το έχεις δει