athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 52.581
- Πόντοι
- 12.756
δεν υπαρχει θεραπεια ;Σκουλήκι της καρδιάς. Δυστυχώς θανατηφόρο.
δεν υπαρχει θεραπεια ;Σκουλήκι της καρδιάς. Δυστυχώς θανατηφόρο.
Αρρώστησε ο σκύλος και έχω τρεξίματα.
Το παν αν πας κολομβία, είναι να γυρίσεις με 2 νεφρά, 2 πλεμόνια και συκώτι αμφιβληστροειδείς στη θέση τους όλα !Oχι....εδω ειμαι.
Αν παντως καποια στιγμη (συντομα) εξαφανισθω, μην ανησυχησετε. Να μου ευχηθειτε καλη τυχη και να περνατε καλα.
μαν μπερδεψες τα νηματα.Το παν αν πας κολομβία, είναι να γυρίσεις με 2 νεφρά, 2 πλεμόνια και συκώτι αμφιβληστροειδείς στη θέση τους όλα !
Τώρα που γέμισαν τα κωλαδικα Λατινες στην Αθήνα ο Άλεξ τρέχει στην Κολομβία για να βρει...Το παν αν πας κολομβία, είναι να γυρίσεις με 2 νεφρά, 2 πλεμόνια και συκώτι αμφιβληστροειδείς στη θέση τους όλα !
που ξερεις μπορει να τον κυνηγαει κανενας πελάτης του καταδικασμενος.Τώρα που γέμισαν τα κωλαδικα Λατινες στην Αθήνα ο Άλεξ τρέχει στην Κολομβία για να βρει...
Άλεξ είναι ο Κούγιας των πτωχών...που ξερεις μπορει να τον κυνηγαει κανενας πελάτης του καταδικασμενος.
γαμημενα κουνουπια ρε φιλετο γκουγκλαρα λεει ασθενεια απο μολυσμενο κουνουπι,στην αρχη ελεγε σκουλικι στην καρδια και νομιζα ειναι αυτο με το χαπακι που δινουμε καθε 6μηνο.
οντως ευτυχως την εχω βγαλει καθαρη τοσα χρονια και ελπιζω να συνεχισω.γαμημενα κουνουπια ρε φιλε
το γαμημενο το κολαρο που τους φοραμε δεν κανει τιποτα ρε συ ;ειναι για τσιμπουρια,ψυλλους και κουνουπια υποτιθεταιοντως ευτυχως την εχω βγαλει καθαρη τοσα χρονια και ελπιζω να συνεχισω.
εγω κανω και το εμβολιο του καλαζαρ,κανονικα θελει και ψεκασμα σιτρονελα οσο ηταν κουταβι το εκανα ανελλιπως.το γαμημενο το κολαρο που τους φοραμε δεν κανει τιποτα ρε συ ;ειναι για τσιμπουρια,ψυλλους και κουνουπια υποτιθεται
Νομίζω εκεί που μένεις δεν ζούνε κουνούπια...οντως ευτυχως την εχω βγαλει καθαρη τοσα χρονια και ελπιζω να συνεχισω.
Κάθε μέρα σιτρονελατο γαμημενο το κολαρο που τους φοραμε δεν κανει τιποτα ρε συ ;ειναι για τσιμπουρια,ψυλλους και κουνουπια υποτιθεται
τωρα ενταξει χειμωνιαζει αλλα θα το κανω και εγω οταν ερθει η εποχη τους παλιεγω κανω και το εμβολιο του καλαζαρ,κανονικα θελει και ψεκασμα σιτρονελα οσο ηταν κουταβι το εκανα ανελλιπως.
σωστο και αυτο ειμαι σε υγιεεις περιβαλλον.Νομίζω εκεί που μένεις δεν ζούνε κουνούπια...
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Κάθε μέρα σιτρονελα
70% αποτελεσματικότητα έχει, θέλει και αμπούλες και ψεκασμα.τωρα ενταξει χειμωνιαζει αλλα θα το κανω και εγω οταν ερθει η εποχη τους παλι
αμπουλες βαζω,ψεκασμα εκανε ο Αγιος στο σκυλακι πριν το παρω..η κτηνιατρος μου προτιμα αμπουλες..70% αποτελεσματικότητα έχει, θέλει και αμπούλες και ψεκασμα.
Έχω χάσει σκύλο από καλαζαρ
Ψεκασμα με σιτρονελα κάθε μέρα εκτός χειμώνααμπουλες βαζω,ψεκασμα εκανε ο Αγιος στο σκυλακι πριν το παρω..η κτηνιατρος μου προτιμα αμπουλες..
αυριο φευγω για σιτρονελαΨεκασμα με σιτρονελα κάθε μέρα εκτός χειμώνα
και αιματολογικες 2 φορες το χρονο μια τετοια εποχη και μια απριλιο.αυριο φευγω για σιτρονελα
Εγώ αγόρασα στο σκύλο μου μια μυγοσκοτώστρα...και αιματολογικες 2 φορες το χρονο μια τετοια εποχη και μια απριλιο.