Manimal
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 9 Φεβ 2020
- Κριτικές
- 7
- Like
- 38.862
- Πόντοι
- 10.411
Κόπωση, πόνοι στην πλάτη και μπούκωμαεγγυημενα στο λεω...μην κοιτας που εγω γαμηθηκα με την κοπωση ειναι λιγο σπανιο
Κόπωση, πόνοι στην πλάτη και μπούκωμαεγγυημενα στο λεω...μην κοιτας που εγω γαμηθηκα με την κοπωση ειναι λιγο σπανιο
Έλα μαν περαστικά δύο μέρες λίγο δύσκολα μετά συνέρχεσαι βιταμίνες καλή μασα κτλΤο ελπίζω
Ετσι ναι,εγώ ακόμα πονάω στη πλάτηΚόπωση, πόνοι στην πλάτη και μπούκωμα
Έλα μαν περαστικά δύο μέρες λίγο δύσκολα μετά συνέρχεσαι βιταμίνες καλή μασα κτλ
φυσιολογικα ολα....περαστικα φιλε και δεν θα σε κρατησει πολλες μερεςΚόπωση, πόνοι στην πλάτη και μπούκωμα
Ευχαριστώφυσιολογικα ολα....περαστικα φιλε και δεν θα σε κρατησει πολλες μερες
για ολα,ΟΛΑ ειμαστε εδω φιλε-Μπραμπ..συμπαθουμε τα μαλα και Μανιμαλιπποκρατειο το κανατε το νημα
Τι τσιμπησες,εγώ έχω δουλειά κεντρο πάω Κώστα η ρομβης αναλόγως σε καμία ωραιπποκρατειο το κανατε το νημα
Ελα διπλα...Δεν εχει κανεις!!ΚΑΝΕΙΣ!!!Εδω σε κολλανε οι μουνηδες...Ναι γαμω τα υπουργεία μου
Προς το παρόν πάω να ξαπλώσω γτ με πεθαίνει η πλάτηΕλα διπλα...Δεν εχει κανεις!!ΚΑΝΕΙΣ!!!Εδω σε κολλανε οι μουνηδες...
μονο βραδυ τρωω εφαγα τις προαλες τρομερη προβατινα στα βορειαΤι τσιμπησες,εγώ έχω δουλειά κεντρο πάω Κώστα η ρομβης αναλόγως σε καμία ωρα
περαστικα και σιδερενιος φιλε μουΠρος το παρόν πάω να ξαπλώσω γτ με πεθαίνει η πλάτη
προαστειαβορεια ελλαδα?
καλησπερα φιλε-Μπαρεκαλημεριζω τιμιους,παμφαγους και προβατοφαγους,καλημεριζω τον πιστο μας φιλο και νοσησωντα μανιμαλ.
μισολαημεριζω τον κουβανο και τον μαυρικη του μπου μποοοοοοοοοοοοοοοομπα.
οι λοιποι σκουπα χουβερ.
καλησπέρα αγαπημένε φίλε Βαροκαλημεριζω τιμιους,παμφαγους και προβατοφαγους,καλημεριζω τον πιστο μας φιλο και νοσησωντα μανιμαλ.
οι λοιποι σκουπα χουβερ.
Περαστικά!Covid ΓΑΜΙΕΣΑΙ
καλημεριζω τιμιους,παμφαγους και προβατοφαγους,καλημεριζω τον πιστο μας φιλο και νοσησωντα μανιμαλ.
οι λοιποι σκουπα χουβερ.
Κάνω ανταρσία στο πειρατικό του.
Σου έχει δώσει ο Άγιος εξουσιοδότηση?