baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.639
- Πόντοι
- 5.097
δεν μας εχεις αποκαλυψει ακομα που θα μετακομισεις?θα ειναι μεγαλυτερο σπιτι?θα εχει χωρο για την κουκλα?δεν ξερω τι εχουν αποφασισει οι μαλακες
δεν μας εχεις αποκαλυψει ακομα που θα μετακομισεις?θα ειναι μεγαλυτερο σπιτι?θα εχει χωρο για την κουκλα?δεν ξερω τι εχουν αποφασισει οι μαλακες
δεν θα πω που αλλα θα ειναι μεγαλο σπιτι και μεγαλο μπαλκονιδεν μας εχεις αποκαλυψει ακομα που θα μετακομισεις?θα ειναι μεγαλυτερο σπιτι?θα εχει χωρο για την κουκλα?
εχεις κοζαρει καμια γιαγια ποτε θα πεθανει να πας να κανεις χρησικτησια?δεν θα πω που αλλα θα ειναι μεγαλο σπιτι και μεγαλο μπαλκονι
οχι βρε μαλακαρε για τι με περασες για το κρου σου στο Ζεφυρι;εχεις κοζαρει καμια γιαγια ποτε θα πεθανει να πας να κανεις χρησικτησια?
και ομως μλκ υπαρχουν ανθρωποι που εχουν κανει αυτο το πραγμα ξερουν οτι δεν εχει συγγενης σπανε την πορτα και μενουν μεσα.οχι βρε μαλακαρε για τι με περασες για το κρου σου στο Ζεφυρι;
νομιζω εχει αλλαξει ο νομος και δεν υπαρχει αυτο πλεον...και ομως μλκ υπαρχουν ανθρωποι που εχουν κανει αυτο το πραγμα ξερουν οτι δεν εχει συγγενης σπανε την πορτα και μενουν μεσα.
τα αλλα περι κρου τα αγνοωμιστερ μεροδουλι μεροφαι.
Oχι....εδω ειμαι.μονο @alex71 θα μπορουσε να μας απαντηση ελπιζω να ειναι καλα και να μην εχει αρπαξει προκαταβολες και την εκανε για καλι.
φιλε Αθηναιο αν θες εχω χώρο ελα να μείνουμε παρέα εσύ εγώ η Γυναικά μου και ο σκύλοςδεν θα πω που αλλα θα ειναι μεγαλο σπιτι και μεγαλο μπαλκονι
τι εχουμε Μπραμπ;
εδω περιμενουμε να γαμησουμε κανα περιεργο να περασει η ωρατι εχουμε Μπραμπ;
Δεν καταλαβαίνω τι εννοείς...Εσυ εισαι με τους εδω ή δουλευεις κρυφα για τους διπλα?Να 'χω το νου μου
mhden epipedo re moynh
αλεκαρα τα καλυτερα και μονο,κλεισε θεση απο τωρα να σου βγει οικονομικα.Oχι....εδω ειμαι.
Αν παντως καποια στιγμη (συντομα) εξαφανισθω, μην ανησυχησετε. Να μου ευχηθειτε καλη τυχη και να περνατε καλα.
mhden epipedo re moynh