baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.639
- Πόντοι
- 5.097
θα φτασει το μετρο μεχρι γλυφαδα λενε.Μεταξά Λαζαραζακη ζησιμοπουλου και πίσω είναι σαν τις Φιλιππινεζες που βγάζουν τα σκυλιά έξω
θα φτασει το μετρο μεχρι γλυφαδα λενε.Μεταξά Λαζαραζακη ζησιμοπουλου και πίσω είναι σαν τις Φιλιππινεζες που βγάζουν τα σκυλιά έξω
Aπο Χαριλαουθα φτασει το μετρο μεχρι γλυφαδα λενε.
Τούμπα, τη νέα Τούμπα...Aπο Χαριλαου
Εσυ εισαι με τους εδω ή δουλευεις κρυφα για τους διπλα?Να 'χω το νου μουΤούμπα, τη νέα Τούμπα...
Με προαστιακό και μετρό θα φτάνεις σπίτι σου τυπε βρέξει χιονίσει Αττική οδόθα φτασει το μετρο μεχρι γλυφαδα λενε.
για φαντασου να αποκλειστει σε συρμο ομως. ειναι και γουρλης.Με προαστιακό και μετρό θα φτάνεις σπίτι σου τυπε βρέξει χιονίσει Αττική οδό
Να ναι καλά τα σταγιερ και οι κουβέρτες εσ....τι σημαίνουν τα αρχικά τυπε? γιατί ο μεγιστάνας όταν τον τυλιξανε νόμιζε ότι είναι σαν τα αρχικά που βάζουν στα χειροποίητα πουκάμισαγια φαντασου να αποκλειστει σε συρμο ομως. ειναι και γουρλης.
αυτο δεν ειναι κουβερτα αλλα λιοπανο.Να ναι καλά τα σταγιερ και οι κουβέρτες εσ....τι σημαίνουν τα αρχικά τυπε? γιατί ο μεγιστάνας όταν τον τυλιξανε νόμιζε ότι είναι σαν τα αρχικά που βάζουν στα χειροποίητα πουκάμισα
Τι μου λες τυπε αυτός νομιζε ότι ειναι στην εβδομάδα μόδας Παρίσι Μιλάνο κι έτσι και του φορέσανε λόρο πιάνααυτο δεν ειναι κουβερτα αλλα λιοπανο.
κολωνακι γλυφαδα σε 25 λεπτα και διχως αγχος παρκινγκ.Τι μου λες τυπε αυτός νομιζε ότι ειναι στην εβδομάδα μόδας Παρίσι Μιλάνο κι έτσι
Οβερντραιβ τον πηγαίνω με 7η στις 2000 στροφές εύκολο γλέντικολωνακι γλυφαδα σε 25 λεπτα και διχως αγχος παρκινγκ.
εσυ σκυλο εχεις η τσαμπα σου μιλαμε?Οβερντραιβ τον πηγαίνω με 7η στις 2000 στροφές εύκολο γλέντι
Αυτό το αρλεκιν που έχει το Λίνκ τι είναι τυπε μην το ανοίξουμε και βγει καμία ροζουλι κωλοτρυπιδαΛογω απουσιας διαμεσολαβητη-ειρηνοποιου ΤΝΤ,αφηνω αυτο εδω
Chat room/Έχεις pm/Spam/Άρλεκιν thread - Page 27290 - bourdela.com forum
ανω γλυφαδα θα φτασει η κατω σουρμενα?το μετρο οταν θα γινει εδω εγω θα εχω φυγει
Ουπς,εγω μεχρι το τσατ-σπαμ διαβασαΑυτό το αρλεκιν που έχει το Λίνκ τι είναι τυπε μην το ανοίξουμε και βγει καμία ροζουλι κωλοτρυπιδα
δεν ξερω τι εχουν αποφασισει οι μαλακεςανω γλυφαδα θα φτασει η κατω σουρμενα?