baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.286
- Πόντοι
- 5.097
συμφωνεις με την αποψη του?@athinaios44 για κοιτα εδω
συμφωνεις με την αποψη του?@athinaios44 για κοιτα εδω
Εσενα επρεπε να πεισω να μου αναθεσεις καμια υποθεση, να παρω την προκαταβολη και να την κοπανησω, θα σου εστελνα dick pick μεσα απο το αεροπλανο@athinaios44 για κοιτα εδω
εγω πιστευω και μεσα απο το βιταρα θα του εστελνες.Εσενα επρεπε να πεισω να μου αναθεσεις καμια υποθεση, να παρω την προκαταβολη και να την κοπανησω, θα σου εστελνα dick pick μεσα απο το αεροπλανο
Εσενα επρεπε να πεισω να μου αναθεσεις καμια υποθεση, να παρω την προκαταβολη και να την κοπανησω, θα σου εστελνα dick pick μεσα απο το αεροπλανο
Τωρα θα σου πει τον εκπροσωπούν δημητρακοπουλοι καπερναροι κούγιες κεχαγιογλοιΕσενα επρεπε να πεισω να μου αναθεσεις καμια υποθεση, να παρω την προκαταβολη και να την κοπανησω, θα σου εστελνα dick pick μεσα απο το αεροπλανο
θα επαιρνες επιταγουλα που δεν θα σε εφτανε να πας ουτε μεχρι τον Γρηγορη εξω απο το αερδρόμιοΕσενα επρεπε να πεισω να μου αναθεσεις καμια υποθεση, να παρω την προκαταβολη και να την κοπανησω, θα σου εστελνα dick pick μεσα απο το αεροπλανο
θα επαιρνες επιταγουλα που δεν θα σε εφτανε να πας ουτε μεχρι τον Γρηγορη εξω απο το αερδρόμιο
Ενταξει ρε τύπε, και ο Ωνασης τα ειχε με την Καλλας, αλλά οταν γουσταρε να περασει καλα, φωναζε τον ΚόκοταΤωρα θα σου πει τον εκπροσωπούν δημητρακοπουλοι καπερναροι κούγιες κεχαγιογλοι
δλδ εσυ εισαι ο κοκοτας?Ενταξει ρε τύπε, και ο Ωνασης τα ειχε με την Καλλας, αλλά οταν γουσταρε να περασει καλα, φωναζε τον Κόκοτα
Οσο ο Νιπλης ειναι ο Ωνασηςδλδ εσυ εισαι ο κοκοτας?
ασε εσυ μην μπλεκεσαι και σε αυτα που εισαι ασχετος, μεινε στις ταβερνες και που μένει ο καθε μαλάκας τραγουδιαρηςΤωρα θα σου πει τον εκπροσωπούν δημητρακοπουλοι καπερναροι κούγιες κεχαγιογλοι
Εσενα επρεπε να πεισω να μου αναθεσεις καμια υποθεση, να παρω την προκαταβολη και να την κοπανησω, θα σου εστελνα dick pick μεσα απο το αεροπλανο
Έτσι είναι τυπε και εγώ όταν γουστάρω να περνάω καλά και βαριέμαι τον χυνω στα ροζουλι μουτράκια τουΕνταξει ρε τύπε, και ο Ωνασης τα ειχε με την Καλλας, αλλά οταν γουσταρε να περασει καλα, φωναζε τον Κόκοτα
Τότε να ζητησω μια πλακα χρυσού ρε τύπεμετρητά απο νιπλαρο ειναι εγγυηση τυπε...σε οποιοδηποτε μηχανημα χτυπησεις τον σειριακο αριθμο απο τα χαρτονομισματα του νιπλαρου, αυτοματως απογειωνεται ενα ελικοπτερο απο τα κεντρικα του fbi...
αμα ειναι σε δοντια εχεις προβλημα ;Τότε να ζητησω μια πλακα χρυσού ρε τύπε
Τυπε κάνε μας να κυλήστουμε στα χαλια απ τα γέλιαασε εσυ μην μπλεκεσαι και σε αυτα που εισαι ασχετος, μεινε στις ταβερνες και που μένει ο καθε μαλάκας τραγουδιαρης
αυτα που λεμε τωρα δεν τα εχει στο γκουγκλ
ξερει ποιους εχω απο δικηγορους ο Αλεξ
Λαδωνεις τους νεκροθαφτες, τα βγαζουν απο τα πτωματα και στα δινουν?αμα ειναι σε δοντια εχεις προβλημα ;
στα απλά και εισαι για γέλιαΤυπε κάνε μας να κυλήστουμε στα χαλια απ τα γέλια