Νέα

Φύλλο Μηδέν (Η λέσχη των ηττημένων)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα The Saint*
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 168K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

Ποιο μέλος γράφει τις πιο αξιόπιστες κριτικές;

• Annapurna

Ψήφοι: 1 4,3%
  • Elganador

Ψήφοι: 2 8,7%
  • Κανείς από τους δύο

Ψήφοι: 4 17,4%
  • Τα βυζιά της Μπακοδήμου (άσχετο αλλά κλασικό)

Ψήφοι: 7 30,4%
  • Ο κώλος της Ιωάννας Τριανταφυλλίδου (πάλι άσχετο αλλά μου αρέσει)

Ψήφοι: 14 60,9%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    23
  • Η ψηφοφορία έκλεισε .

TNT!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.979
Πόντοι
456
Δεν ειναι μονο η εμφανιση. Ειναι και η νοοτροπια. Αλλος κοσμος εντελως. Αν τις αποψεις της, τις ειχε αντρας, θα τον ελεγαν φαλλοκράτη. Οι αχρηστες πριγκιπισσες λεει, που νομιζουν οτι επειδη εχουν μουνι πρεπει να τις υπηρετει ο αντρας, πρεπει να εκτελουνται. PENA DE MUERTE
Ελπίζω μη σου βγει κομμουνίστρια...:confused::confused::confused:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.274
Πόντοι
8.006
Και η σωστη γυναικα λεει, πρεπει να υποκλινεται στον πουτσο του αντρα τρεις φορες τη μερα, για να τον ευχαριστησει που της παραχωρεί το πολυτιμοτερο πραγμα του κοσμου, το σπερμα. Αυτα θα τα ελεγε ποτέ ελληνιδα? Δεν ξερω γιατι ειμαι ακομη εδω.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Ελπίζω μη σου βγει κομμουνίστρια...:confused::confused::confused:
Δεν νομιζω οτι ξερει καν τι σημαινει αυτο.

TNT!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.979
Πόντοι
456
Και η σωστη γυναικα λεει, πρεπει να υποκλινεται στον πουτσο του αντρα τρεις φορες τη μερα, για να τον ευχαριστησει που της παραχωρεί το πολυτιμοτερο πραγμα του κοσμου, το σπερμα. Αυτα θα τα ελεγε ποτέ ελληνιδα? Δεν ξερω γιατι ειμαι ακομη εδω.
Μάλλον δεν έχεις λεφτά για εισιτήριο...:confused::confused::confused:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.274
Πόντοι
8.006
για πες πως τα ειδεςς τα Μπεναλτυ του βαζελου?
Δεν γνωριζω τύπε. Εγω χθες ειδα σε live streaming το Ντεπορτιβο Καλι-Αμερικα ντε Καλι, το μεγαλυτερο ντερμπυ της Κολομβιας. Ο πιο ευγενής φιλαθλος στο γηπεδο ειχε σκοτωσει τη μανα του. Εσεις δειτε Παναθηναικος-Αστερας Τριπολης.

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
13.953
Πόντοι
2.606
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Δεν νομιζω οτι ξερει καν τι σημαινει αυτο.
Σε κρατάει η Θέμιδα τυπε
:confused:

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.237
Πόντοι
10.336
Ρώτα το Ρετρό να σου πει...
Α ξέχασα, είναι μπουκωμένος τώρα...:pipa1::pipa1::pipa1:
γιατι τοσο ασεβαστος ετσι ξαφνικα τυπε;
απο τα γελακια και τα :bigdick: στην ιντριγκα και στη στοχοποιηση σεβαστων μελων;

Τι πηγε στραβα στην πορεια;

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.274
Πόντοι
8.006
εχει παρει κατι προκαταβολες για χμενες υποθεσεις,ειναι κριμα να τους κρεμασει. :confused:
Nα εισαι σιγουρος οτι αν την κοπανησω, την προηγουμενη θα εισπραξω οσες περισσοτερες προκαταβολες γινεται

• Ουάου
Αντιδράσεις: TNT!

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.251
Πόντοι
12.756
Και να μην τα ειχα, τα βαζει λεει εκεινη ανα πασα στιγμη με paypal
αυτη που σου ζητουσε λεφτα για να φτιαξει το μηχανακι της θα σου κανει τα εισιτήρια;;;; βρε πως αλλαξε ο κοσμος

TNT!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.979
Πόντοι
456
γιατι τοσο ασεβαστος ετσι ξαφνικα τυπε;
απο τα γελακια και τα :bigdick: στην ιντριγκα και στη στοχοποιηση σεβαστων μελων;

Τι πηγε στραβα στην πορεια;
Φίλε παπαροτρίφτουλα με προκάλεσαν και αναγκάστηκα να δείξω τον πραγματικό μου εαυτό...για πόσο ακόμα θα τον έπαιζα;:bigdick::bigdick::bigdick:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.274
Πόντοι
8.006
αυτη που σου ζητουσε λεφτα για να φτιαξει το μηχανακι της θα σου κανει τα εισιτήρια;;;; βρε πως αλλαξε ο κοσμος

Εσεις λεγατε συνεχεια οτι θα μου ζητησει λεφτα για το μηχανακι, και τελικα αυτο που εμεινε στο μυαλο σου ειναι οτι μου τα ζητησε εκεινη? Φραγκο δεν εχει ζητησει, δεν χρειαζεται τιποτα. Με το ζορι την κραταω να μην παει να αγορασει καινουργια χιλιάρα μηχανη.

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.251
Πόντοι
12.756
Εσεις λεγατε συνεχεια οτι θα μου ζητησει λεφτα για το μηχανακι, και τελικα αυτο που εμεινε στο μυαλο σου ειναι οτι μου τα ζητησε εκεινη? Φραγκο δεν εχει ζητησει, δεν χρειαζεται τιποτα. Με το ζορι την κραταω να μην παει να αγορασει καινουργια χιλιάρα μηχανη.
maxresdefault.jpg

TNT!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.979
Πόντοι
456
Σκέφτεσαι ν'αρχίσεις να την ψειρίζεις εσύ;

TNT!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.979
Πόντοι
456
Nα εισαι σιγουρος οτι αν την κοπανησω, την προηγουμενη θα εισπραξω οσες περισσοτερες προκαταβολες γινεται

Ούτε εγω χρειαζομαι τιποτα. Γιατι πρεπει παντα καποιος να ψειριζει καποιον?

Συ είπες...:confused::confused::confused:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom