troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 33.080
- Πόντοι
- 5.506
3 τεμαχια το λιγοτερο θα πεταξει η τριφυλλαρα σημερα αδερφε![]()
![]()
![]()
3 τεμαχια το λιγοτερο θα πεταξει η τριφυλλαρα σημερα αδερφε![]()
![]()
![]()
ζηλευουν φιλτατε την ομαδαρα μας3 τεμαχια το λιγοτερο θα πεταξει η τριφυλλαρα σημερα αδερφε![]()
![]()
![]()
gia tis alanes eiste na paizete, pagkoterma me gyftousζηλευουν φιλτατε την ομαδαρα μας
Και πως να μη ζηλευουν φιλε μου,στο -7 ειναι.Κατσε μην αυξηθει κι αλλο η διαφορα σημεραζηλευουν φιλτατε την ομαδαρα μας
σας ζηλευουμε πως κανετε τα κοψιματα για την βελατουρα...ζηλευουν φιλτατε την ομαδαρα μας
θα το βαλω και εγω 1,5 ευρω@Νίπλης
Νομιζω οτι το αχαστο σημειο σημερα ειναι το 2πλο και οβερ 1,5 της Ναπολι...1,65 δινει αλλα εγω θα του βαλω 1 χιλιαρικο
Φιλτατε γιατι τετοια αντιΠαναθηναικα αισθηματα και σε παωgia tis alanes eiste na paizete, pagkoterma me gyftous
δεν του πουλησανε την παε καποτε -επι τσακα- και απο τοτε εχει αντιπαναθηναικα αισθηματαΦιλτατε γιατι τετοια αντιΠαναθηναικα αισθηματα και σε παω![]()
![]()
![]()
poy na soy xesei ola ta dvmatia h koykla και να μην προλαβαινεις να δεις μπαλα.θα το βαλω και εγω 1,5 ευρω
Α καλα τοτε,το κατανοωδεν του πουλησανε την παε καποτε -επι τσακα- και απο τοτε εχει αντιπαναθηναικα αισθηματα
παιζω κοντρα Αθηναιο.. εσυ εισαι Κυριος , αυτος ειναι ΜΟΥΝΟΠΑΝΟ!!!Φιλτατε γιατι τετοια αντιΠαναθηναικα αισθηματα και σε παω![]()
![]()
![]()
Ειρηνη υμιν,ομονοια και συμπνοια ρε συ,οχι κοντρες .Αθηναιος ειναι αδελφοςπαιζω κοντρα Αθηναιο.. εσυ εισαι Κυριος , αυτος ειναι ΜΟΥΝΟΠΑΝΟ!!!
αμα το χασετε και φετος ΜΟΝΟ ΝΙΠΛΗΣ!!!! να το ξερειςΑ καλα τοτε,το κατανοω![]()
![]()
![]()
Δεν το χανουμε φετος,ΔΕΝ ΤΟ ΧΑΝΟΥΜΕ φιλτατεαμα το χασετε και φετος ΜΟΝΟ ΝΙΠΛΗΣ!!!! να το ξερεις
θα δουμε μπαλιτσα σημερα η να ακολουθησω μπιχλα?αμα το χασετε και φετος ΜΟΝΟ ΝΙΠΛΗΣ!!!! να το ξερεις