troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 28.860
- Πόντοι
- 5.506
3 τεμαχια το λιγοτερο θα πεταξει η τριφυλλαρα σημερα αδερφε
3 τεμαχια το λιγοτερο θα πεταξει η τριφυλλαρα σημερα αδερφε
ζηλευουν φιλτατε την ομαδαρα μας3 τεμαχια το λιγοτερο θα πεταξει η τριφυλλαρα σημερα αδερφε
gia tis alanes eiste na paizete, pagkoterma me gyftousζηλευουν φιλτατε την ομαδαρα μας
Και πως να μη ζηλευουν φιλε μου,στο -7 ειναι.Κατσε μην αυξηθει κι αλλο η διαφορα σημεραζηλευουν φιλτατε την ομαδαρα μας
σας ζηλευουμε πως κανετε τα κοψιματα για την βελατουρα...ζηλευουν φιλτατε την ομαδαρα μας
θα το βαλω και εγω 1,5 ευρω@Νίπλης
Νομιζω οτι το αχαστο σημειο σημερα ειναι το 2πλο και οβερ 1,5 της Ναπολι...1,65 δινει αλλα εγω θα του βαλω 1 χιλιαρικο
Φιλτατε γιατι τετοια αντιΠαναθηναικα αισθηματα και σε παωgia tis alanes eiste na paizete, pagkoterma me gyftous
δεν του πουλησανε την παε καποτε -επι τσακα- και απο τοτε εχει αντιπαναθηναικα αισθηματαΦιλτατε γιατι τετοια αντιΠαναθηναικα αισθηματα και σε παω
poy na soy xesei ola ta dvmatia h koykla και να μην προλαβαινεις να δεις μπαλα.θα το βαλω και εγω 1,5 ευρω
Α καλα τοτε,το κατανοωδεν του πουλησανε την παε καποτε -επι τσακα- και απο τοτε εχει αντιπαναθηναικα αισθηματα
παιζω κοντρα Αθηναιο.. εσυ εισαι Κυριος , αυτος ειναι ΜΟΥΝΟΠΑΝΟ!!!Φιλτατε γιατι τετοια αντιΠαναθηναικα αισθηματα και σε παω
Ειρηνη υμιν,ομονοια και συμπνοια ρε συ,οχι κοντρες .Αθηναιος ειναι αδελφοςπαιζω κοντρα Αθηναιο.. εσυ εισαι Κυριος , αυτος ειναι ΜΟΥΝΟΠΑΝΟ!!!
αμα το χασετε και φετος ΜΟΝΟ ΝΙΠΛΗΣ!!!! να το ξερειςΑ καλα τοτε,το κατανοω
Δεν το χανουμε φετος,ΔΕΝ ΤΟ ΧΑΝΟΥΜΕ φιλτατεαμα το χασετε και φετος ΜΟΝΟ ΝΙΠΛΗΣ!!!! να το ξερεις
θα δουμε μπαλιτσα σημερα η να ακολουθησω μπιχλα?αμα το χασετε και φετος ΜΟΝΟ ΝΙΠΛΗΣ!!!! να το ξερεις