ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 31.137
- Πόντοι
- 5.006
Ευχαριστώ μανΥπομονη θελει το γαμημενο αδελφε,το οτι υποχωρησε ο πυρετος ειναι καλο σημαδι,ολα καλα
Ευχαριστώ μανΥπομονη θελει το γαμημενο αδελφε,το οτι υποχωρησε ο πυρετος ειναι καλο σημαδι,ολα καλα
Αυτο θελουμε αδελφε,σημεια με πανω απο 2,80 με 3 αποδοση.γενικά ειναι καλός
ειδικα στα δυνατα σημεία
θα ριξω 3 χιλιαδες εκατομμυρια στης τσιμεντενιες προβλεψεις σου καλε μου φιλε βιρλα...καζα πια 1
ναπολι 2+οβερ 1,5
σοσιεδαδ οβερ
μονακο οβερ
κρατα και κανα 2ευρω καβατζα για τον πρωινο καφε αυριοθα ριξω 3 χιλιαδες εκατομμυρια στης τσιμεντενιες προβλεψεις σου καλε μου φιλε βιρλα...
ενταξει...ευχαριστωκρατα και κανα 2ευρω καβατζα για τον πρωινο καφε αυριο
αμα θες για πιο σιγουρα παιξε και το γκολ-γκολ στον γαυροενταξει...ευχαριστω
φιλε-κουβαδιαρη μπετον αρμε οι προβλεψεις σου;αμα θες για πιο σιγουρα παιξε και το γκολ-γκολ στον γαυρο
ΕΙΣΑΙ ΕΝΑ ΤΟΞΙΚΟ ΜΟΥΝΟΠΑΝΟ ΓΕΜΑΤΟ ΚΟΜΠΛΕΞ ΚΑΙ ΣΤΕΡΗΣΕΙΣαμα θες για πιο σιγουρα παιξε και το γκολ-γκολ στον γαυρο
τι ρωτας τωρα και εσυφιλε-κουβαδιαρη μπετον αρμε οι προβλεψεις σου;
ναι ενταξει αλλα δεν εχουμε σεντερ μπακ........ΕΙΣΑΙ ΕΝΑ ΤΟΞΙΚΟ ΜΟΥΝΟΠΑΝΟ ΓΕΜΑΤΟ ΚΟΜΠΛΕΞ ΚΑΙ ΣΤΕΡΗΣΕΙΣ
θα παω εγω....τι ρωτας τωρα και εσυ
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
ναι ενταξει αλλα δεν εχουμε σεντερ μπακ........
κοιτα μην κανεις καμια μαλακια και δεις γαυρο σημερα και σου ανεβει ο πυρετος παλι!!!!Ευχαριστώ μαν
ε τοτε παιξε το και 1 απο ημιχρονοθα παω εγω....
θα πω αθηναιο να παει...ε τοτε παιξε το και 1 απο ημιχρονο
κοιτα μην κανεις καμια μαλακια και δεις γαυρο σημερα και σου ανεβει ο πυρετος παλι!!!!
ξεχασες να βαλεις τον καφεΕΙΣΑΙ ΕΝΑ ΤΟΞΙΚΟ ΜΟΥΝΟΠΑΝΟ ΓΕΜΑΤΟ ΚΟΜΠΛΕΞ ΚΑΙ ΣΤΕΡΗΣΕΙΣ
δεν μου τοκανε παστεξεχασες να βαλεις τον καφε
3 τεμαχια το λιγοτερο θα πεταξει η τριφυλλαρα σημερα αδερφεΟΛΟΙ ΔΕΙΤΕ ΜΠΑΛΑΡΑ ΑΠΟ ΠΑΝΑΘΑ ΣΗΜΕΡΑ
ΟΛΟΙ ΔΕΙΤΕ ΜΠΑΛΑΡΑ ΑΠΟ ΠΑΝΑΘΑ ΣΗΜΕΡΑ