athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 56.272
- Πόντοι
- 12.756
μπορει λιγο πριν,λιγο μετα,θα μεινουν και τα ντοκουμενταΔυσκολο αυριο...οι πιο πολλοι ειναι γαυροι και θα λειπουν
![Καφές :coffee: :coffee:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/coffee.gif)
μπορει λιγο πριν,λιγο μετα,θα μεινουν και τα ντοκουμενταΔυσκολο αυριο...οι πιο πολλοι ειναι γαυροι και θα λειπουν
για πες τι με ηθελες να δω κατιφιλαρακο , μιλα με Γιολ που τα ελεγες ωραια ομορφα και στρωτά .. ασε εμας με τον Αθηναιο, λεμε τα δικα μας
για πες ; ...μπορει λιγο πριν,λιγο μετα,θα μεινουν και τα ντοκουμεντα![]()
Μην με διακοπτεις ρε μουνι ακοινώνητε , βλεπεις μιλάω με Αθηναιογια πες τι με ηθελες να δω κατι
ριξε τρειλερ διαφημιστικο για αυριο να ειναι ολοι στην τσιτα ...αυριο....
![]()
ριξε τρειλερ διαφημιστικο για αυριο να ειναι ολοι στην τσιτα ...![]()
ο Ρεζ λατρευει τα τρειλεΡ "ΠΡΟΣΕΧΩΣ" ... απο εκει εχει καταντησει να μας προτεινει οτι μαλακία βλεπει και εχουμε γκαβωθει
ωχ λες να ειδε την παρακμη το nope;ο Ρεζ λατρευει τα τρειλεΡ "ΠΡΟΣΕΧΩΣ" ... απο εκει εχει καταντησει να μας προτεινει οτι μαλακία βλεπει και εχουμε γκαβωθει
Ολα τα έχει δει .. ολη μερα σπιτι κλειδωμενος , χαμενες πουτανες βρισκει και βλεπει Box Office ταινίεςωχ λες να ειδε την παρακμη το nope;
Καλησπέρα νοστιμοτάτη μουΚαλημερα μωρο μου
Συγγνώμη νοστιμοτάτη μου για την αργοπορία της απάντησης μου, αλλά έκανα ένα μινι τσεκ απ για την επικείμενη επίσκεψη που θα σας κάνω.@The Saint* που είσαι![]()
Πήγες ρομβης?Γεμάτο μουνια το κέντρο .. Πουταναρες όλες ξεβρακωτες