κωλο-γερος
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 40.077
- Πόντοι
- 19.795
Μην βρίζεις γουμανΚαλημερα μωρο μου
Μην βρίζεις γουμανΚαλημερα μωρο μου
γιατι δεν δου΄λευεις?Καλημερα μωρο μου
δεν μπορουσε να γαμησει ο γερος σημερα και ειπε να παρει ρεπογιατι δεν δου΄λευεις?
To πρωί δουλεύω στο δημόσιογιατι δεν δου΄λευεις?
Και γιατι δεν δουλευεις?To πρωί δουλεύω στο δημόσιο
Μετά το μεσημέρι κάνω βίζιτες....
ΔουλεύωΚαι γιατι δεν δουλευεις?
Δημοσιο σου λεει...Δουλεύω
Είμαι πολύ κουρασμένη....με εξοντώνει το να κάθομαι....Δημοσιο σου λεει...
Παιζει ρολο που καθεσαι.....Είμαι πολύ κουρασμένη....με εξοντώνει το να κάθομαι....
Εξήγησε μου...Παιζει ρολο που καθεσαι.....
Εξαρταται που καθεσαι..σε σκληρα...σε μαλακα...αν κανεις βαθια καθισματα...ποση ωρα καθεσαι..σε τι γωνια ειναι η πλατη σε σχεση με τον κωλο...αν το παρακανεις..ειναι πολλα..Εξήγησε μου...![]()
Μου έσυρες αναμνήσεις άτιμε πρωί πρωί....Εξαρταται που καθεσαι..σε σκληρα...σε μαλακα...αν κανεις βαθια καθισματα...ποση ωρα καθεσαι..σε τι γωνια ειναι η πλατη σε σχεση με τον κωλο...αν το παρακανεις..ειναι πολλα..
κανε με τα χερακια σου σχημα καρδουλαςκαλησπεριζω απαντες και κωλο Γιολαντας φυσικα![]()
Κατσε να το κανω παραθεση να υπαρχει για στοιχείο αθώωσης οταν σε θαψει η δικιά σου ...καλησπεριζω απαντες και κωλο Γιολαντας φυσικα![]()
εχουμε πει οτι συμφωνει η κυρα γιατι εχει ωραιο κωλο η ΓιολανταΚατσε να το κανω παραθεση να υπαρχει για στοιχείο αθώωσης οταν σε θαψει η δικιά σου ...![]()
ειμαι σκληρος καριολο εγω δεν κανω τετοιακανε με τα χερακια σου σχημα καρδουλας
αλλο αυτο και α΄λλο τον χαιρετας τον κωλο , το χαιρετισμα παει στα φάουλεχουμε πει οτι συμφωνει η κυρα γιατι εχει ωραιο κωλο η Γιολαντα
απλα ειμαι ευγενης φιλε-Κρεντιτ...αλλο αυτο και α΄λλο τον χαιρετας τον κωλο , το χαιρετισμα παει στα φάουλ![]()