celebre
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαΐ 2019
- Like
- 22.425
- Πόντοι
- 6.056
30 μηνυματα την πρωτη μεραΒρήκα ταλέντο, βρήκα ταλέντο!!!
Plutonian το λένε...
![Καφές :coffee: :coffee:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/coffee.gif)
30 μηνυματα την πρωτη μεραΒρήκα ταλέντο, βρήκα ταλέντο!!!
Plutonian το λένε...
Σε διάφορα θέματα και με παραθέσεις στον εαυτό του...θα τον αφήσω μερικές μέρες να δώσει...30 μηνυματα την πρωτη μερα![]()
Καλώς ήρθες στο νήμα μας...Θα ειμαστε καιρο μαζι φιλτατοι-better get used to that.
Σημερα ηταν ενα "μπαραζ πυροβολικου" για να "μαλακωσουν" τα χερσαια πεζοπορα τμηματα .
Απο αυριο ενδεχομενως να σταλθουν τα βαρια εναερια βομβαρδιστικα....
Καληνυχτα σας και προσοχη στο μεσοδιαστημα μεταξυ κρεβατιου και τοιχου. Συμβαινουν και ατυχηματα εν ωρα υπνου βαθεως....
τσιμπησες το μεροκαματο και τωρα μου το παιζεις κοινό εδω μέσα
Το έπιασε γρήγορα το κλωνορανταρ...Εξαφανίστηκε?
![]()
Εχθες σου εδωσα 5 σημεια ρε και περασαν τα 4!!τσιμπησες το μεροκαματο και τωρα μου το παιζεις κοινό εδω μέσα
To 5o τι επαθε?Το τσακωσαν στα συνοραΕχθες σου εδωσα 5 σημεια ρε και περασαν τα 4!!
Γιατι δεν δουλευεις?To 5o τι επαθε?Το τσακωσαν στα συνορα![]()
Και τι κανω εδωΓιατι δεν δουλευεις?
ο αθηναιοςΚαι τι κανω εδω
Ποιος χρειαζεται την δουλεια στον οικονομικο παραδεισο που ζουμε![]()
oλα μου τα εχεις πει να παιζω ξερα..Εχθες σου εδωσα 5 σημεια ρε και περασαν τα 4!!
Πήγα μεγάλο ταμείο χάρης τις επιλογές σου!!!Εχθες σου εδωσα 5 σημεια ρε και περασαν τα 4!!
σε τα μας ρε εδω που σε ξερουμε ....Πήγα μεγάλο ταμείο χάρης τις επιλογές σου!!!
Ευχαριστώ φίλε μπιρλα....![]()
δειξε του ρε του μουνηΠήγα μεγάλο ταμείο χάρης τις επιλογές σου!!!
Ευχαριστώ φίλε μπιρλα....![]()
Ξερα τα παιζουν αυτοι που εχουν νεφρα...παπαροτριφτουλας πχoλα μου τα εχεις πει να παιζω ξερα..
αρα .... μαντεψε ....
ΚΟΥΒΑ