Νέα

Φύλλο Μηδέν (Η λέσχη των ηττημένων)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα The Saint*
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 168K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)

Ποιο μέλος γράφει τις πιο αξιόπιστες κριτικές;

• Annapurna

Ψήφοι: 1 4,3%
  • Elganador

Ψήφοι: 2 8,7%
  • Κανείς από τους δύο

Ψήφοι: 4 17,4%
  • Τα βυζιά της Μπακοδήμου (άσχετο αλλά κλασικό)

Ψήφοι: 7 30,4%
  • Ο κώλος της Ιωάννας Τριανταφυλλίδου (πάλι άσχετο αλλά μου αρέσει)

Ψήφοι: 14 60,9%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    23
  • Η ψηφοφορία έκλεισε .

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.301
Πόντοι
10.336
Ρε πούστηδες πειτε μια καλη κουβεντα, σαν κατι ξεδοντιαρες γριες που κουτσομπολευουν απο τα μπαλκονια
ζηλευουν οι κακιασμενοι επειδη η μονη σχεση τους με την λατινικη αμερικη θα ειναι ο νοθευμενος εσπρεσσο-χωμα της κακιας ωρας που τους πουλαει το εβερεστ για 2 ευρω με κλισε ονοματα "κολουμπιαν/μπραζιλιαν μπλεντ".

Εγω αλεξ σου ευχομαι να ευτυχισεις στην γη της κοκαινης, να κανεις και ενα κουτσουβελο (χοσε αλεξις) που θα σε ταλαιπωρησει με την καλη εννοια λιγο στην αρχη (θα σε ληστευει με τους φιλους του και τετοια) αλλα γινει μπαλαδοφατσα και θα σας κανει υπερηφανους σε παγκοσμιο επιπεδο, να εχεις πολλους εσκομπαρ για πελατες και να βλεπεις τους αντιπαλους δικηγορους που τολμουν να τα βαλουν μαζι σου νεκρους και τσιμεντωμενους την επομενη ημερα, και ανεμελος να συνταξιοδοτηθεις με το καλο οταν ερθει η ωρα σε καποιο παραθαλασσιο θερετρο με θεα τον ειρηνικο, πινοντας πινα κωλαδα με την αγαπημενη σου εχοντας ζησει μια ζωη που θα ζηλευε ακομα και ο μητσοτακης.
Best Wishes Thumbs Up GIF

Eraser..

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2016
Like
12.911
Πόντοι
2.606
πλακα πλακα με τα φίδια την ουσιώδη παρεμβαση του τυπου δικηγόρου ανεβαίνει η τηλεθέαση :wanker::wanker::wanker:

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 38 άτομα (13 μέλη και 25 επισκέπτες)
O @baros λείπει μόνο...:undecided:
Θα έχει υπηρεσία στην κουζίνα :coffee:

celebre

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2019
Like
22.425
Πόντοι
6.056
Μήπως εννοείς κόπηκε η σύνδεση του γείτονα του βάρου...? :coffee: :confused:
Mπα,δεν τον εχω ικανο για τετοια.Αντε να πεταξει κανενα γαντζο στα καλωδια της Δεη,μεχρι εκει:undecided-old::confused::confused::confused:
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Την δίαιτα μήν ξεχνάς, την δίαιτα. Το γιαούρτακι πάντα με χαμηλά λυπαρα.:confused:
Για να δεις ποσο προσεχω,δεν τρωω ποτε γιαουρτακι,ουτε το βραδυ(το σιχαινομαι):woldman::confused::confused::confused:

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
40.083
Πόντοι
19.795
Για να δεις ποσο προσεχω,δεν τρωω ποτε γιαουρτακι,ουτε το βραδυ(το σιχαινομαι):woldman::confused::confused::confused:
Εγώ πάντα όταν τρώω τον αγλεορα, μετά τρώω και ένα γιαούρτακι με χαμηλά λυπαρα για την δίαιτα.:confused:

celebre

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2019
Like
22.425
Πόντοι
6.056
Εγώ πάντα όταν τρώω τον αγλεορα, μετά τρώω και ένα γιαούρτακι με χαμηλά λυπαρα για την δίαιτα.:confused:
Aυτο το κακο εχει η διαιτα,εκτος του ο,τι σαβουριαζεις,πρεπει μετα να τρως κι αυτα που λεει το προγραμμα:cry::confused::confused::confused:

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Δ
Απαντήσεις
76
Εμφανίσεις
3K

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom