Μπιρλας
Μέγας
- Εγγρ.
- 21 Μαρ 2017
- Like
- 15.027
- Πόντοι
- 3.656
2μιση χιλιαρικα απο τη στοιχημανΤι τσιμπησες αδελφέ?
2μιση χιλιαρικα απο τη στοιχημανΤι τσιμπησες αδελφέ?
Που πρέπει να ανοίξω νημα; Δεν είναι για cuck το thread;Να ανοίξει νήμα ο τύπος να πάρει τις απαντήσεις που ψάχνει.Φαίνεται ότι καίγεται κάργα![]()
δωσε μια 500ρου να παω μπαρακια ρε μαλακα...τι θα τα κανεις τοσα λεφτα?2μιση χιλιαρικα απο τη στοιχημαν
Εδώ είναι το σωστό το νήμα, είμαστε όλοι κρυφοκωλομπαραδες...Που πρέπει να ανοίξω νημα; Δεν είναι για cuck το thread;
γεματο πουστηδες ειναι εδω μεσα τυπε....Που πρέπει να ανοίξω νημα; Δεν είναι για cuck το thread;
Εσύ ή μας τρολάρεις,ή όντως κάπου μπερδεύτηκες εδώ μέσαΠου πρέπει να ανοίξω νημα; Δεν είναι για cuck το thread;
επιθετικο το μαρκετινγκ βλεπω, φιρι φιρι το πας να... σε γαμησουνΠου πρέπει να ανοίξω νημα; Δεν είναι για cuck το thread;
ειχε ανοιξει νημα αλλα δεν πετυχεΕσύ ή μας τρολάρεις,ή όντως κάπου μπερδεύτηκες εδώ μέσα![]()
Τι θα κεράσεις μαν?![]()
ελπιζω να μην πεταξει κανα σαμπλ πικ κωλου τριχωτου για να διαφημισει περαιτερω το προιονειχε ανοιξει νημα αλλα δεν πετυχε
Cuckold ζευγάρι ψάχνει bull - bourdela.com forum
Καλησπέρα, είμαστε ζευγάρι δύο αντρών, ενεργητικός και παθητικός με κωλαρα, εμφανισιμων, καθαρών και με περιέργεια στις νέες εμπειρίες. Ψάχνουμε έναν δυνατό γαμια, είτε bi, είτε γκει αυστηρά αρρενωπό και ενεργητικό (ιδανικά με ψωλάρα), να γουστάρει να μπει ανάμεσα στο ζευγάρι και να ξεκωλιασει...www.bourdela.com
σου λεει συνωστισμο εχει εδω, ας ριξω ενα διχτυ και οτι πιασουμε![]()
τα επαιξα στο να παρει φετος το πρωταθλημα ο βαζελοςδωσε μια 500ρου να παω μπαρακια ρε μαλακα...τι θα τα κανεις τοσα λεφτα?
φτου σου ρε πουστη.....αφραγκος θα μεινειςτα επαιξα στο να παρει φετος το πρωταθλημα ο βαζελος
μη λες "πουστη" γιατι εχει μπει ενας εδω μεσα και μου θυμιζει ποδολαγνο και αχ κυριε νασσο μαςφτου σου ρε πουστη.....αφραγκος θα μεινεις
μη λες "πουστη" γιατι εχει μπει ενας εδω μεσα και μου θυμιζει ποδολαγνο και αχ κυριε νασσο μας
Αδελφέ τι λεειφτου σου ρε πουστη.....αφραγκος θα μεινεις
ολα ρολοι αδερφε....περασα καντινα προχθες αλλα δεν εφαγα....ξαναπηγα για ποτακιΈχω παίξει μαν,θα πάμε στου χελ τη καντινα για κανένα βρώμικο?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Αδελφέ τι λεει![]()
Έχω παίξει μαν,θα πάμε στου χελ τη καντινα για κανένα βρώμικο?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Αδελφέ τι λεει![]()
Λέω να πάρω καμιά πιτσουλα σε λιγο έχω μια λιγουρα τι λες?ολα ρολοι αδερφε....περασα καντινα προχθες αλλα δεν εφαγα....ξαναπηγα για ποτακι