Zebu
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 42
- Like
- 34.165
- Πόντοι
- 28.246
Και ανεπρόκοπος.ακουγεται παντως στους διαδρομους οτι εισαι λιγο χαραμοφαης.....
Και ανεπρόκοπος.ακουγεται παντως στους διαδρομους οτι εισαι λιγο χαραμοφαης.....
Πρέπει να κάνουν ένα εμβόλιο με το γενετικό σου υλικό για ταχύτατη ανάρρωση ...Καλημέρα σας κύριοι, σε συνέχεια του προηγούμενου ποστ, πήγα σήμερα στο φαρμακείο να πραγματοποιηθεί ένα ράπιντ τεστ και με έβγαλε αρνητικό. Παίζει να πέρασα τον πιο γρήγορο κόβιντ στην ιστορία, με διάρκεια συπτωμάτων 1,5 μέρας.
Υ.Γ. το ξέρω στα παπάρια σας![]()
Ενσυναίσθηση μηδεν...μην απαντήσεις Άλεξ!τουλαχιστον να προλάβει να την θαψει .. πριν την φάνε οι γείτονες απο την πεινα τους
φοβαμαι οτι θα παει αλλα για εκτρωσηΠονοκέφαλος, πονος στα κοκκαλα, υψηλος πυρετος, εμετοί, κακουχια. Περναει δυσκολα το κοριτσακι μου. Ελπιζουμε να μην χρειαστει να παει νοσοκομειο
με τι ρε με τον κρινο γκαστρωθηκε;εδω λεμε τον περιμενειφοβαμαι οτι θα παει αλλα για εκτρωση![]()
α μπραβο , επειδη και εγω την πιστευω οτι τον περιμενει , ειμαι σιγουρος οτι περναει στερητικο λογο αποτοξίνωσης..με τι ρε με τον κρινο γκαστρωθηκε;εδω λεμε τον περιμενει
1,20 .... καλυτερα να το παιξεις οτι δεν θα γαμησει ο Αλεξ την Κολομβιαναλεω να ριξω μισο μηνιατικο στην αεκ σημερα...
τεινει προς το αχαστο...
παω για τα ευκολα +100 ευρω... Πρωτο ματς στην Αγια σοφια, ο ιωνικος ειναι ομαδα Β κατηγοριας, 2 γκολ υπερ 10 κατα, με Ν-Ι-Η >> 0-1-4 ... και η μονη ισοπαλια με τον λεβαδειακο που ειναι η δευτερη χειροτερη ομαδα της κατηγοριας... Μονο στημενο χανεται αυτο...1,20 .... καλυτερα να το παιξεις οτι δεν θα γαμησει ο Αλεξ την Κολομβιανα
Eυχαριστουμε.Κάποτε δεν εγλειφα κορίτσια από Αν.Μπλοκ γιατί φοβόμουν τα διαλυμένα υγειονομικά τους συστηματα.
Κυριλε θα είναι μπροστά σε αυτά λατινοαμερικάνικων χώρων...
Περαστικά της Άλεξ...
και +2 γκολ?λεω να ριξω μισο μηνιατικο στην αεκ σημερα...
τεινει προς το αχαστο...
Είσαι η μόνη ακτίνα φωτός σε αυτό το νήμα που αργοπεθαίνει, θα έπρεπε να σε πληρώνουν για κάθε σου ποστ...Ρε μουνήδες μην δειτε ζευγαρι ευτυχισμενο και ερωτευμενο, αμεσως να φατε τα λυσσακά σας, μονο τελειωμενο πρεζακι σε πεζοδρομιο στη Σωκρατους δεν την εβγαλε ο αλλος. Ζουλιάρηδες!!!!
Είσαι η μόνη ακτίνα φωτός σε αυτό το νήμα που αργοπεθαίνει, θα έπρεπε να σε πληρώνουν για κάθε σου ποστ...
κλασσικα αφου τα ξερεις...Ρε μουνήδες μην δειτε ζευγαρι ευτυχισμενο και ερωτευμενο, αμεσως να φατε τα λυσσακά σας, μονο τελειωμενο πρεζακι σε πεζοδρομιο στη Σωκρατους δεν την εβγαλε ο αλλος. Ζουλιάρηδες!!!!