Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 78.544
- Πόντοι
- 12.756
Τι ναρκωτικα?
Ασε την παρανομια για λιγο και ελα να μιλησουμε για μουνια
![Καφές :coffee: :coffee:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/coffee.gif)
Τι ναρκωτικα?
Ασε την παρανομια για λιγο και ελα να μιλησουμε για μουνια
Μονο στο κουταβουλια θα ανοιξω την καρδια μουποια σε πληγωσε πες μας ανοιξε την καρδια σου
ο μονος σχεσάκιας εδω μέσαΜονο στο κουταβουλια θα ανοιξω την καρδια μου
Καλα θα κανεις,οι αλλοι ειμαστε μουνηδες και θα το ριξουμε στο χαβαλεΜονο στο κουταβουλια θα ανοιξω την καρδια μου
στειλε μου 2 κιλα καριοκες παπαπαρασκευα.
Γιατί; Ο Ατενέζος τι είναι; Πουτανιάρης;;;ο μονος σχεσάκιας εδω μέσα
Και χιονο-αλυσίδες φίλε βάρο μην ξεχάσεις, από σήμερα πέφτει βαρύ πρόστιμο.απο δω και περα που χειμωνιαζει να εφοδιασουμε το αυτοκινητο με νερα κρουασαν κρακερ κονικα μην την πατησουμε σαν τον νιπλη περυσι.![]()
![]()
![]()
Θειο πσρε πισω οτι ειπες για τον κυριο βαγγελη χτεςΚαι χιονο-αλυσίδες φίλε βάρο μην ξεχάσεις, από σήμερα πέφτει βαρύ πρόστιμο.
Κανόνισε να κυκλοφορείς με το σμαρτ στο Κερατσίνι χωρίς αλυσίδες...![]()
![]()
Θείο χθες δεν είπα κάτι, σήμερα είπα...Θειο πσρε πισω οτι ειπες για τον κυριο βαγγελη χτες
Νομιζα οτι εινσι 12 θειο...συγγνωμηΘείο χθες δεν είπα κάτι, σήμερα είπα...![]()
ενα καραβι μουνια θα φερει ο χοντροςΘειο πσρε πισω οτι ειπες για τον κυριο βαγγελη χτες
τα ζαρωμενα σου?Να σου στείλω δυο κιλά αγγούρια Καλυβίων;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Γιατί; Ο Ατενέζος τι είναι; Πουτανιάρης;;;
Εχει αφησει ολα καλωδια μπουρδελο...μου το ειπε ο ατζελο χτες...
αν εισαι στον πειραια ειναι τσολιαμουνηδες ,εχω απεναντι μου 3 μουνακια που χαζογελανε και δεν μπορω να παιξω μπαλιτσα.![]()
Γιατί χαζογελάνε?μουνηδες ,εχω απεναντι μου 3 μουνακια που χαζογελανε και δεν μπορω να παιξω μπαλιτσα.![]()
Απεναντι απο την τηλεοραση εισαι παλι?Σηκω να πας καμια βολτα ρε,θα μουχλιασειςμουνηδες ,εχω απεναντι μου 3 μουνακια που χαζογελανε και δεν μπορω να παιξω μπαλιτσα.![]()
ελα φινο κερναω.αν εισαι στον πειραια ειναι τσολια![]()