troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 32.185
- Πόντοι
- 5.506
Ωραια...θα πιω2 μερη Τζιν 1 μέρος Μπακαρντι 1 μέρος Ντραμπιούι
Ωραια...θα πιω2 μερη Τζιν 1 μέρος Μπακαρντι 1 μέρος Ντραμπιούι
φερε μια κρεπα σοκολα γκραν και αμυγδαλο.Ωραια...θα πιω
Κατα μηκος η κατα πλατος κομενη φιλε βαρο?φερε μια κρεπα σοκολα γκραν και αμυγδαλο.
την μπανανα δεν την θελω μεσα θα μου την εχεις κομμενη στο πλαι.
επειδη εισαι αλεπουδιαρης κομμενη καρε.Κατα μηκος η κατα πλατος κομενη φιλε βαρο?
Ενταξει...το αλεπουδιαρης ειναι καλυτερο απο το κουναβι?επειδη εισαι αλεπουδιαρης κομμενη καρε.
Προβλέπω με τις κατάλληλες συνθήκες η επισκεψιμότητα του νήματος να αυξάνεται εκθετικά
Ανοιξε νημα,θα στηριξωΑδιαφορα μουνια κυκλοφορουν εξω...Που ειναι τα ΜΟΥΝΙΑ που κρυβονται?
στερεψε απο καλα μουνια ο πειραιας στερεψεΑδιαφορα μουνια κυκλοφορουν εξω...Που ειναι τα ΜΟΥΝΙΑ που κρυβονται?
Αυριο...σε ευχαριστω καλε μου ανθυποφιλεΑνοιξε νημα,θα στηριξω![]()
εισαι μια αλεπου πονηρη αλεπου.Ενταξει...το αλεπουδιαρης ειναι καλυτερο απο το κουναβι?
τι θα κερασεις?στερεψε απο καλα μουνια ο πειραιας στερεψε
Εχεις ενα δικιο...αλλα συμβαινει παντου...ΜΟΝΟ ΤΣΟΛΙΑ ΕΧΕΙ ΕΞΩ...και μπαινει ο νιπλης και μας λεει μουνια παντου και ριχνει το επιπεδοστερεψε απο καλα μουνια ο πειραιας στερεψε
στειλε μου 2 κιλα καριοκες παπαπαρασκευα.
να σου στειλω 2 κιλα ναρκωτικα και μετα καπάκι τους μπατσους ;στειλε μου 2 κιλα καριοκες παπαπαρασκευα.
ποια σε πληγωσε πες μας ανοιξε την καρδια σουΕχεις ενα δικιο...αλλα συμβαινει παντου...ΜΟΝΟ ΤΣΟΛΙΑ ΕΧΕΙ ΕΞΩ...και μπαινει ο νιπλης και μας λεει μουνια παντου και ριχνει το επιπεδο
εσυ απο την τσιγκουνακια σου θα μου στειλεις ριγανη και θα σε γαμησουν οι μπατσοι.να σου στειλω 2 κιλα ναρκωτικα και μετα καπάκι τους μπατσους ;
Τι ναρκωτικα?να σου στειλω 2 κιλα ναρκωτικα και μετα καπάκι τους μπατσους ;