celebre
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαΐ 2019
- Like
- 22.468
- Πόντοι
- 6.056
Φιλοβασιλικη τοποθετηση,θα δημιουργηθουν τριγμοι στα δημοκρατικα θεμελια του νηματοςμπα....κορωνα στο μουνι της ,με εχει η κυρα
![Καφές :coffee: :coffee:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/coffee.gif)
Φιλοβασιλικη τοποθετηση,θα δημιουργηθουν τριγμοι στα δημοκρατικα θεμελια του νηματοςμπα....κορωνα στο μουνι της ,με εχει η κυρα
πουτσα μας θα κρεμασουμε δοσιλογο ΑΣΤΑΚΟΥΔΑΚΙΑΦιλοβασιλικη τοποθετηση,θα δημιουργηθουν τριγμοι στα δημοκρατικα θεμελια του νηματος![]()
τον φερεντινο του @athinaios44 μην κανεις την κοροιδα.Τον κλείνω λίγο το βράδυ γιατί έρχεται και με γλείφει όταν ροχαλίζω και ξυπνάω.
τι λεει το προγραμμα φιλε-Μπαρε;τον φερεντινο του @athinaios44 μην κανεις την κοροιδα.
καλησπερα φιλε,υπαρχουν και μουναρχιδα που τα κοιτανε αυτα.τι λεει το προγραμμα φιλε-Μπαρε;
φουλ βασιλικος ειμαιπουτσα μας θα κρεμασουμε δοσιλογο ΑΣΤΑΚΟΥΔΑΚΙΑ
Παντος καιρου εισαιφουλ βασιλικος ειμαι
ευκαιρια να ξεσκονισω και τα παρασημα
Καλησπερακαλησπερα φιλε,υπαρχουν και μουναρχιδα που τα κοιτανε αυτα.υπνο.
![]()
ωπ φιλαρακι μου τι κανεις καλησπερα παντα καλα να σε.Παντος καιρου εισαι
Καλησπερα![]()
εσκασε προχθες ηλεκτρολογος φραγκατος σε ενα τραπεζιωπ φιλαρακι μου τι κανεις καλησπερα παντα καλα να σε.
ποιο μουνι ηταν? μεγαλοκλεφτης θα ειναι.εσκασε προχθες ηλεκτρολογος φραγκατος σε ενα τραπεζι
προς στιγμη πηγα να σκεφτω εσενα και πηγα να συγκινηθώ
αλλα μετα υπερίσχυσε η λογικη και σκεφτηκα οτι υπαρχει και χωρος για εσας την πλεμπα με την κωλοχωρίστρα εξω
αρα σωστος επαγγελματιαςποιο μουνι ηταν μεγαλοκλεφτης θα ειναι.
5 αδα για το χαβαλέ πιασαμε αύριο αίμα και αμμοςαρα σωστος επαγγελματιας![]()
αγιος ανθρωπος και εργοδοτης της χρονιας θα ειναι,φορτωσε του την πινεζα.αρα σωστος επαγγελματιας![]()
ευτυχως που υπαρχουν και αυτοι να λες , ΕΥΤΥΧΩΣαγιος ανθρωπος και εργοδοτης της χρονιας θα ειναι,φορτωσε του την πινεζα.![]()
εσυ αυτους διαλεγεις?ευτυχως που υπαρχουν και αυτοι να λες , ΕΥΤΥΧΩΣ
τρελος εισαι ;εσυ αυτους διαλεγεις?![]()
θα κανω υπερβαση θα παρω καφετιερα κρουπς και δωρο καφε.τρελος εισαι ;
πες στον Αθηναιο να κλεψει ποτηρια πλαστικα απο κοφυ μπερυ να πουλας και μουρηθα κανω υπερβαση θα παρω καφετιερα κρουπς και δωρο καφε.