The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 41.290
- Πόντοι
- 25.467
Θα πλύνει το Σάξο.πες μου τι καλό και μοναδικο εχεις ετοιμασει στο πλανο σου για ΣΚ
δωσε λιγο θετικη ενεργεια στο νημα
![Καφές :coffee: :coffee:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/coffee.gif)
Θα πλύνει το Σάξο.πες μου τι καλό και μοναδικο εχεις ετοιμασει στο πλανο σου για ΣΚ
πες μου τι καλό και μοναδικο εχεις ετοιμασει στο πλανο σου για ΣΚ
δουλεια,βιοπαλη,τιμιοτητα,κουραση και λιγο περδικαΘα πλύνει το Σάξο.![]()
Τι δουλειά ρε νούμερο πάλι παραμύθι λεςδουλεια,βιοπαλη,τιμιοτητα,κουραση και λιγο περδικα
Δηλαδη εσυ δεν πιστευεις οτι δουλευει 72 ωρες το 24ωρο,48 μερες την εβδομαδα,124 εβδομαδες το μηνα και 2149 μηνες το χρονοΤι δουλειά ρε νούμερο πάλι παραμύθι λες
η διασημοτητα παντως δεν σε αλλαξε , θα μπορουσες και να μην δουλευειςεπειδη εσεις ειστε ΤΕΜΠΕΛΟΣΚΥΛΑ σας ειναι τοσο δυσκολο να εμπεδωσετε το οτι ΔΟΥΛΕΥΩ;
Σημερα ακουσα εναν να λεει οτι δεν υπαρχει ακριβεια,σιγα μωρε επειδη ανεβηκαν 2-3 πραγματα δεν μπορει να τα αγορασει ο κοσμος?Υποψιαζομαι οτι μπορει και να ψηφιζει τον Γουρλο,γνωμη σουεπειδη εσεις ειστε ΤΕΜΠΕΛΟΣΚΥΛΑ σας ειναι τοσο δυσκολο να εμπεδωσετε το οτι ΔΟΥΛΕΥΩ;
νορμαλ ΔΕΞΙΟΣ δεν λεει τετοια καραγκιοζιλικιαΣημερα ακουσα εναν να λεει οτι δεν υπαρχει ακριβεια,σιγα μωρε επειδη ανεβηκαν 2-3 πραγματα δεν μπορει να τα αγορασει ο κοσμος?Υποψιαζομαι οτι μπορει και να ψηφιζει τον Γουρλο,γνωμη σου![]()
η διασημοτητα παντως δεν σε αλλαξε , θα μπορουσες και να μην δουλευεις
Κοντεψα να τον λυπηθω,ετσι μου ρθε να παω στο βενζιναδικο και να τους πω "Ρε μαλακες,βαλτε την 5 ευρω την βενζινα κανει παραπαονα ο κοσμος οτι ειναι τζαμπα"νορμαλ ΔΕΞΙΟΣ δεν λεει τετοια καραγκιοζιλικια
τι λες βρε μαλακα;
η φημη σου δηλαδη εδω μεσα δεν σε εχει βοηθησει ;νορμαλ ΔΕΞΙΟΣ δεν λεει τετοια καραγκιοζιλικια
τι λες βρε μαλακα;
βλεπεις πανευρωπαικα παντως λαιλαπα παντου....μιλαμε δυσθεωρητος πληθωρισμος και ακριβεια σε ολη την Ευρωπη...Κοντεψα να τον λυπηθω,ετσι μου ρθε να παω στο βενζιναδικο και να τους πω "Ρε μαλακες,βαλτε την 5 ευρω την βενζινα κανει παραπαονα ο κοσμος οτι ειναι τζαμπα"![]()
θα με βοηθουσε στο τρελαδικο ισωςη φημη σου δηλαδη εδω μεσα δεν σε εχει βοηθησει ;![]()
Βλεπω the infernal machine τωρα.Γιατι δοτους ρε συ?Εκλεγμενοι δεν ειναι?Και μερικοι θα επανεκλεγουν με ποσοστο 40-50%(συμφωνα με καποια μελη του σαη)βλεπεις πανευρωπαικα παντως λαιλαπα παντου....μιλαμε δυσθεωρητος πληθωρισμος και ακριβεια σε ολη την Ευρωπη...
το ασχημο ειναι οτι ΟΛΗ η Ευρωπη εχει αχρηστους και δοτους κυβερνωντες
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
θα με βοηθουσε στο τρελαδικο ισως
μην γινεσαι μαλακοκαυλης ξερεις τι εννοωΒλεπω the infernal machine τωρα.Γιατι δοτους ρε συ?Εκλεγμενοι δεν ειναι?Και μερικοι θα επανεκλεγουν με ποσοστο 40-50%(συμφωνα με καποια μελη του σαη)![]()
ενα καλο εχει ο πληθωρισμοςβλεπεις πανευρωπαικα παντως λαιλαπα παντου....μιλαμε δυσθεωρητος πληθωρισμος και ακριβεια σε ολη την Ευρωπη...
το ασχημο ειναι οτι ΟΛΗ η Ευρωπη εχει αχρηστους και δοτους κυβερνωντες
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
θα με βοηθουσε στο τρελαδικο ισως
ΟΧΙμην γινεσαι μαλακοκαυλης ξερεις τι εννοω![]()
θα δω μετα με την κυρα...σκεφτομαστε το war of the worlds την σειρα..ΟΧΙ(ψιλοβαρεθηκα με την ταινια κατσε να σου σπασω τα νευρα να αποκτησει κινηση το νημα)
![]()
νομιζω καλυτερα να δειτε αυτοθα δω μετα με την κυρα...σκεφτομαστε το war of the worlds την σειρα..
Κλωνε ηρεμα θα φωνάξω το ντοντιΟΧΙ(ψιλοβαρεθηκα με την ταινια κατσε να σου σπασω τα νευρα να αποκτησει κινηση το νημα)
![]()
μπα....κορωνα στο μουνι της ,με εχει η κυρανομιζω καλυτερα να δειτε αυτο
![]()
ταιριαζει καλυτερα![]()