brabus67
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2010
- Like
- 14.909
- Πόντοι
- 2.606
μεχρι τα περιξ της γλυφαδας εισαιΚατσε να δουμε τι θα μας μαθουν σημερα οι κομπαρσοι της καλής ζωής![]()
μεχρι τα περιξ της γλυφαδας εισαιΚατσε να δουμε τι θα μας μαθουν σημερα οι κομπαρσοι της καλής ζωής![]()
θα σου δωσω ενα σημειο του 2,80...βρες στη Γαλλια 2 το ματς Νιμ-Παρι...2πλο και οβερ 1,5..Κατσε να δουμε τι θα μας μαθουν σημερα οι κομπαρσοι της καλής ζωής![]()
του 3 ειναιθα σου δωσω ενα σημειο του 2,80...βρες στη Γαλλια 2 το ματς Νιμ-Παρι...2πλο και οβερ 1,5..
ακομα καλυτερατου 3 ειναι
1/10Το βράδυ θα φανεί
Η οπότε παίζουν
Τσιμπα την αναφορά σου.
Η προσωπική διαφορά ξέρεις τι είναι;![]()
Έλα ντε. Που είναι οι βαβούρες του νήματος;Καλησπέρα.
Ευτυχώς ησυχία σήμερα...
Άντε... Γιατί μου είχαν κάνει την κλινική ταξιδιωτικό οδηγό της Michelin...![]()
Λέστερ-Νότιγχαμθα σου δωσω ενα σημειο του 2,80...βρες στη Γαλλια 2 το ματς Νιμ-Παρι...2πλο και οβερ 1,5..
οπως τα λεμε χρονια τωρα φιλε μου... ποια ελλαδα να μεγαλωσει με τετοιες γυναικες? οχι οτι εμεις ειμαστε καλυτεροι, αλλα αυτες ειναι 10 φορες χειροτερες. (εκανα γενικευση και εχω πει καμποσες φορες οτι μισω τις γενικευσεις)
Αυτο λετεΚαλησπέρα.
Ευτυχώς ησυχία σήμερα...
Άντε... Γιατί μου είχαν κάνει την κλινική ταξιδιωτικό οδηγό της Michelin...![]()
Ο νιπλης ξαναεπιασε δουλεια, κοστουμακι, κορολλα ΜΗ υβριδικο λιζινγκ και πορτα πορτα τακτοποιει πατατακια στα ραφια του ΒασιλοπουλουΈλα ντε. Που είναι οι βαβούρες του νήματος;
Η χαρα του οβερ!!!!!και γκολ-γκολΛέστερ-Νότιγχαμ
Ντέρμπι ουραγών. Για δώσε.
Ησυχια ρε μουνοπανα κοιμόμαστε λιγοmhn milate gia athlitika edo mesa re moynia
τιτσιμπας την ωρα που κοιμασε?Ησυχια ρε μουνοπανα κοιμόμαστε λιγο
Τιποτα αδελφέ μια πιτσουλα λαιτ 18 κομματιατιτσιμπας την ωρα που κοιμασε?