athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 56.322
- Πόντοι
- 12.756
θα στο φυλαει και αυριο θα σε ραπισειπουτσα μου θα εχω πεσει για υπνο.![]()
![]()
![]()
θα στο φυλαει και αυριο θα σε ραπισειπουτσα μου θα εχω πεσει για υπνο.![]()
![]()
![]()
θα παρω ρεπο.θα στο φυλαει και αυριο θα σε ραπισει
Κάποια στιγμή θα έπαιρνε τα πάνω του,δεν γινόταν να πήγαινε έτσι χαλαρά όπως ξεκίνησετο 6ο επεισοδειο μας εδειξε τα προεορτια πιστευω θα εχουμε 4 επεισοδια γαματα,αν θες σου κανω και αναλυση.
παω και εγω να ξεκουραστω φιλε-Μπαρεθα παρω ρεπο.![]()
θεωρω θα εχουμε πολλαπλες συγκρουσεις,3 και ισως και μια ακομα,δεν ξερω ποσα εχεις δει αλλα τραβα στο 6ο ολοι προετοιμαζονται.Κάποια στιγμή θα έπαιρνε τα πάνω του,δεν γινόταν να πήγαινε έτσι χαλαρά όπως ξεκίνησε
απο τι?παω και εγω να ξεκουραστω φιλε-Μπαρε
Να φέρω την φρυδού να ανέβει η επισκεψιμότητα?θεωρω θα εχουμε πολλαπλες συγκρουσεις,3 και ισως και μια ακομα,δεν ξερω ποσα εχεις δει αλλα τραβα στο 6ο ολοι προετοιμαζονται.
κατσε να σου κανω εκτιμηση πως θα κυλησει.Να φέρω την φρυδού να ανεβεί η επισκεψιμότητα?
Που θα παρκάρουν όλοι αυτοί?κατσε να σου κανω εκτιμηση πως θα κυλησει.
ρενιρα-ντειμον-αλις-μαρτελ.
θα τους φροντισει ο μπραμπ.Που θα παρκάρουν όλοι αυτοί?
Κάτι διάβασα για την αλλαγή,θα την δω σύντομαθα τους φροντισει ο μπραμπ.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
μεγαλο πορνιδιο η ρενιρα,επισης μικρη ηταν ωραιο μουνι σαν μεγαλη δεν μου αρεσει.
εχουμε αλαξοκωλιες,θανατους,ζαβα και πολλα αλλα.Κάτι διάβασα για την αλλαγή,θα την δω σύντομα
θα στο φυλαει και αυριο θα σε ραπισει
εχουμε αλαξοκωλιες,θανατους,ζαβα και πολλα αλλα.
Καλύτερα λίγα και καλα
νιουφη γουοναμπι σαμπαντυ θα μάθεις κάποτε αλλά θα σου πάρει χρόνο
Σε ειχα για λιγο μαλάκα , αλλα εσυ πας να σπασεις ρεκορ εδω μεσα
Επειδη προφανως ντρεπεσαι να δωσει το αυτοκινητο σου ή δεν εχεις καν τα φραγκα
Εξηγησε μου πως πανω απο 10 αυτοκινητα απο Μ4 και πανω ειναι στρατηγικα παρκαρισμενα γυρω γυρω στην εκκλησία , και πες μου και επισης τι κανουν εκει οι κωνοι
Τοσο τυχεροι ηταν ολοι αυτοι με τα αυτοκινητα 100Κ και πανω και βρηκαν παρκινγκ ; μηπως ειναι οι σερβιτοροι που πηγαν απο το πρωι και επιασαν θεσεις![]()
Παμε παρακατω μπαγλαμα
Το tower παχαίνει.Βλακεντιε απεβαντι από την άγιο Δημήτριο υπήρχε κουβανέζικη εστιατόριο που έκλεισε αυτό κράταγε το πάρκινγκ
Εγώ ζεμπού γαμάω εν ακινησία...Καλημέρα, γαμιέστε και κουνιέστε!