Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 79.087
- Πόντοι
- 12.756
βρες βρε μαλακα τον Αθηναιο που περιμένεις και απαντησεις παλιορεμπεσκεεκανα προσφορα και απαντηση δεν πηρα.
βρες βρε μαλακα τον Αθηναιο που περιμένεις και απαντησεις παλιορεμπεσκεεκανα προσφορα και απαντηση δεν πηρα.
τα 500€ γίνονται δεκτά, η τηλεόραση μένει σπίτι μου και θα έρχεσαι να βλέπεις εδώ.εκανα προσφορα και απαντηση δεν πηρα.
σέσκουλα ;;;τα 500€ γίνονται δεκτά, η τηλεόραση μένει σπίτι μου και θα έρχεσαι να βλέπεις εδώ.
τωρα δεν μπορει κανει μασαζ στα ποδαρακια της κυρας.βρες βρε μαλακα τον Αθηναιο που περιμένεις και απαντησεις παλιορεμπεσκε
θα τακτοποιεί, θα σιδερώνει και μέχρι εκεί.σέσκουλα ;;;![]()
βλεπω ενα ντοκυμαντερ για την απατη της wirecard των πουτανας γιων Γερμανων..τι τον εβαλε ο αλλος τον συγχωρεμένο ;;;
λες και ειμαστε σε κανα σπιτι στο κωριό
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ακουω![]()
αμα λες για ΤΙΜΙΟ μια σουμαδατωρα δεν μπορει κανει μασαζ στα ποδαρακια της κυρας.
ενα τιμιο μπαρ σπιτιου τι πρεπει να περιεχει?
βλεπω ενα ντοκυμαντερ για την απατη της wirecard των πουτανας γιων Γερμανων..
ποσα λεφτακια εκανες ξεπλυμα εκει;![]()
τωρα δεν μπορει κανει μασαζ στα ποδαρακια της κυρας.
ενα τιμιο μπαρ σπιτιου τι πρεπει να περιεχει?
το ηξερα ρε μουνι,ΤΟ ΗΞΕΡΑ......![]()
![]()
![]()
![]()
που το βλεπεις ;
κάτι ψηλά , οχι κάτι σοβαρό , συναλλάσομαι με ΣΟΒΑΡΕΣ τραπεζες στο εξωτερικο ..
Εκτος απο μια , μαλλον 2
Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΚΑΙ Η ΠΑΝΑΓΙΑ ... σαν να μπηκα σε καφενέ σε χωριο στο Αιτωλικο ...εχω τζονυ μπαλκ,καρντου.ντιμπλ,σιβας
απσολουτ,σερκοβα
μπακαρντι,ντισαρονο,
κρασια ολων των ειδων
δενμ εχω τζιν και τεκιλα.
στο χωριο σου μιλας?ξεχνας που στο μαλανδρινο παρακαλουσες για μια αμιτα ΣΚΕΤΟ πορτοκαλι.Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΚΑΙ Η ΠΑΝΑΓΙΑ ... σαν να μπηκα σε καφενέ σε χωριο στο Αιτωλικο ...
Βαλτο φωτια... κανε μια ασφάλεια πριν
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΤΙΚΟ , ειναι πληρωμενο απο 2 εταιριες αυτο το συγκεκριμένο , φαινεται απο τα ποτα
δεν εχω χωριόστο χωριο σου μιλας?ξεχνας που στο μαλανδρινο παρακαλουσες για μια αμιτα ΣΚΕΤΟ πορτοκαλι.![]()
ειμαι απο μυκονο παππου προπαππου δεν σε χαλασε.δεν εχω χωριό
Ειμαι απο την ΑΘΗΝΑ πάππου - προπάππου
Δεν σε χάλασε βλάχο
κατε φτιαχνω την περδικα,μπουμπλικια και ερχομαι να δωσω ρεσιταλνα μπει ο @athinaios44 σαν σομελιε και να παρει θεση.