celebre
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαΐ 2019
- Like
- 22.731
- Πόντοι
- 6.256
μαλακα σοβαρα βαλε το αβαταρι σου το παλιο θα σε γαμησω
Κανε καμια "επισκεψη" στην οικια του και θα σου λυθει η απορια.(Ρωτα για συναγερμο και σκυλο πρωτα)
μήπως βλέπω?
Ακουωε θα σεκαι θα σε
![]()
εκει το παω γατια εχει.Κανε καμια "επισκεψη" στην οικια του και θα σου λυθει η απορια.(Ρωτα για συναγερμο και σκυλο πρωτα)![]()
500 ευρω αυριο.μήπως βλέπω?![]()
![]()
καλή είναι και έχει καλό ήχο από τα στάνταρ ηχεία, αλλά θέλει χώρο ακόμη και η 55άρα (ήθελα να πάρω την 65άρα...).
για ταινίες την πήρα κυρίως.
Eννοεις την ψειριζεις το βραδυ και το πρωι του λες οτι εχεις προσφορα μια 55αρα με 500 γιουρο?500 ευρω αυριο.
ειναι ντροπη να εχεις τον μαγο της διαπλοκης,εκει το παω γατια εχει.
οτιδηποτε κατω απο 60 ιντσες ειναι απλη οθόνη για θυροτηλέφωνο ...
εγω προσφορα εκανα και ουδεμια ευθυνη εχω για οτι συμβει.![]()
![]()
μου χαρίζεις 500€ αύριο?
θες ανταλλαγη?ειναι ντροπη να εχεις τον μαγο της διαπλοκης,
τον ανθρωπο που γαμει οτι καλυτερο κινείται με φραγκα που ουτε αυτος ξερει ποσα εχει, ΕΣΥ ενας ανθρωπος που πνίγεσαι με το σάλιο σου
παρε μου μια οθονη θυροτηλεορασης.οτιδηποτε κατω απο 60 ιντσες ειναι απλη οθόνη για θυροτηλέφωνο ...
Βλάχο
με εψαχνε ο Αθηναιος... ΒΡΕΣ ΤΟΝ ΤΩΡΑ ΜΗΝ ΣΟΥ ΓΑΜΗΣΩ , κανε καμια δουλεια παλιοτεμπελαρεεγω προσφορα εκανα και ουδεμια ευθηνη εχω για οτι συμβει.
έλα και ήθελα να σφουγγαρίσω κιόλας, να με βγάλεις από τον κόπο...εγω προσφορα εκανα και ουδεμια ευθηνη εχω για οτι συμβει.
παρεξηγηθηκε με το νεο αβαταρ του ραμολι.με εψαχνε ο Αθηναιος... ΒΡΕΣ ΤΟΝ ΤΩΡΑ ΜΗΝ ΣΟΥ ΓΑΜΗΣΩ , κανε καμια δουλεια παλιοτεμπελαρε
τι να την κανεις ; εβαλες πορτα στο τσαντιρι ;θες ανταλλαγη?
παρε μου μια οθονη θυροτηλεορασης.![]()
εκανα προσφορα και απαντηση δεν πηρα.έλα και ήθελα να σφουγγαρίσω κιόλας, να με βγάλεις από τον κόπο...
ασφαλειας 600 ευρω εδωκα ΜΕ τη κλειδαρια.τι να την κανεις ; εβαλες πορτα στο τσαντιρι ;