Νέα

Φύλλο Μηδέν (Η λέσχη των ηττημένων)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα The Saint*
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 168K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Ποιο μέλος γράφει τις πιο αξιόπιστες κριτικές;

• Annapurna

Ψήφοι: 1 4,3%
  • Elganador

Ψήφοι: 2 8,7%
  • Κανείς από τους δύο

Ψήφοι: 4 17,4%
  • Τα βυζιά της Μπακοδήμου (άσχετο αλλά κλασικό)

Ψήφοι: 7 30,4%
  • Ο κώλος της Ιωάννας Τριανταφυλλίδου (πάλι άσχετο αλλά μου αρέσει)

Ψήφοι: 14 60,9%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    23
  • Η ψηφοφορία έκλεισε .

TASSOS karipidis

Ανώτερος
Εγγρ.
29 Δεκ 2013
Κριτικές
24
Like
39.202
Πόντοι
8.646
Είχα την εντύπωση πως και οι δυό μας, φοράμε παντελόνια. Το ότι με κατηγόρησες και μάλιστα με την πρόθεση να με κάτσεις στο σκαμνί, για προσωπικά σου δεδομένα που ήταν σε γνώση του Άλπουλα, δεν διαπραγματεύεται. Ας μιλήσει και ο @athinaios44 που καθόταν ακριβώς δίπλα μου και παρακολουθούσε την συζήτηση.

Αν βγεί και γράψει κάτι διαφορετικό από αυτό που υποστηρίζω παράπάνω, θα διαγράψω τον λογαριασμό μου. -
Μάλλον δεν πας καλά εγώ για αυτό το πράγμα ρωτούσα εσένα..... Τώρα το αν φοράω παντελόνια μάλλον το ξέρω καλύτερα εγώ ...μίλησα εκείνο το βράδυ γενικός για ρουφιανιληκια και αν θυμάσαι καλά μου είπες πως γνωριστήκατε και ότι συνεχώς σου έκανε ερωτήσεις για διάφορους

Εγγρ.
18 Οκτ 2021
Like
28.933
σε γαμησα τωρα:birdman:θα μου δωσεις κωδικους να μπαινω εγω
Κάτι είδα στη φουρια μου ότι ο άγιος είδε συνάδελφισσα αλλά θα το καταπιώ :buck2:
Πετάγομαι στο νημα μας γιατί εκτός από ηττημένη θα μείνω και άνεργη

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
78.878
Πόντοι
12.756
Εγώ είχα υπαλλήλους για να τρώνε στη μάπα το καυσαέριο αντί για μένα ξενοδοχάρα μου. Δεν είμαι άσχετος με την νομοθεσία και τα φορολογικά του υπηρετικού προσωπικού, για να ρωτάω τον κ @Νίπλης για να μάθω.
Απ εξω τα εχω μαθει ολα , ΑΠ ΕΞΩ !!! τι συμφερει τι δεν συμφερει , πως να την εχεις σκλαβο με νομο του κρατους !!
βεβαια εγω ειμαι κυριος εργοδότης , δεν κανω τετοια :coffee:

Οπως θα μπει να γραψει και ο Μπραμπ σε λιγο , ημουν μισθωτος και ξερω ..

:birdman: τσακ μουνακι Μπραμπ

OP
OP
The Saint*

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.382
Πόντοι
25.467
Μάλλον δεν πας καλά εγώ για αυτό το πράγμα ρωτούσα εσένα..... Τώρα το αν φοράω παντελόνια μάλλον το ξέρω καλύτερα εγώ ...μίλησα εκείνο το βράδυ γενικός για ρουφιανιληκια και αν θυμάσαι καλά μου είπες πως γνωριστήκατε και ότι συνεχώς σου έκανε ερωτήσεις για διάφορους

Δεν μίλησες γενικώς για ρουφιανιλίκια. Μου έδειξες π.μ. του Ανόν που φαίνεται ο Άλπουλα να υποστηρίζει πως ό,τι ξέρει για σένα, το γνωρίζει από εμένα, και από ό,τι αποδείχτηκε εκ των υστέρων, η πραγματικότητα ήταν εντελώς διαφορετική.

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
78.878
Πόντοι
12.756
Για αυτό δεν πρέπει να σε ξέρει κανείς ούτε να ξέρεις κανέναν
δεν πιανεται για σενα αυτο :coffee:
Στα μανταλακια θα σε βγαλουμε ΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ σε λιγο , εχει αναλαβει ο Αθηναιος :birdman:

OP
OP
The Saint*

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.382
Πόντοι
25.467
Στα μανταλακια θα σε βγαλουμε ΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ σε λιγο , εχει αναλαβει ο Αθηναιος :birdman:

Αρχίδια έχει αναλάβει. Όλο την ουρά του απέξω βγάζει. Δεν παίρνει θέση ο μπινές.

TASSOS karipidis

Ανώτερος
Εγγρ.
29 Δεκ 2013
Κριτικές
24
Like
39.202
Πόντοι
8.646
Δεν μίλησες γενικώς για ρουφιανιλίκια. Μου έδειξες π.μ. του Ανόν που φαίνεται ο Άλπουλα να υποστηρίζει πως ό,τι ξέρει για σένα, το γνωρίζει από εμένα, και από ό,τι αποδείχτηκε εκ των υστέρων, η πραγματικότητα ήταν εντελώς διαφορετική.
Λοιπόν θα σου δώσω τους κωδικούς μου να μου βρεις αυτό το πμ για να το δω και εγώ ....στο ξαναλέω ο συγκεκριμένος ήξερε τα πάντα για εμένα δεν χρειάζονταν πληροφορίες από κανέναν ...
Στο ξαναλέω με ενοχλεί το μποιλινγκ και τα ρουφιανιληκια και εσύ ο ίδιος μου είπες ότι τον αποφευγες γιατί γενικώς προσπαθούσε να μάθει για άλλους

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
15.024
Πόντοι
2.606
Εσένα σε μαζέψαμε ήδη σπο την απλώστρα πρώην μισθωτε στεγνωσες στεγνωσες
:birdman:

OP
OP
The Saint*

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.382
Πόντοι
25.467
Λοιπόν θα σου δώσω τους κωδικούς μου να μου βρεις αυτό το πμ για να το δω και εγώ ....στο ξαναλέω ο συγκεκριμένος ήξερε τα πάντα για εμένα δεν χρειάζονταν πληροφορίες από κανέναν ...
Στο ξαναλέω με ενοχλεί το μποιλινγκ και τα ρουφιανιληκια και εσύ ο ίδιος μου είπες ότι τον αποφευγες γιατί γενικώς προσπαθούσε να μάθει για άλλους

Το δεύτερο είναι γεγονός. Ποτέ όμως δεν με ρώτησε για προσωπικά τους δεδομένα. Μόνο για το άν είχα υπόψιν μου τι ρόλο βαράνε στο σάιτ. Πολλοί το κάνουν αυτό και εσύ δεν αποτελείς εξαίρεση.

anon.

Μέγας
Εγγρ.
21 Μαρ 2017
Κριτικές
8
Like
19.549
Πόντοι
4.636
οπως ειχα πει και παλαιοτερα σε μια συζητηση με τον καρυπιδη ειχαμε πει να βγαλουμε τους ρουφιανους στο κλαρι και οπως εγινε ...
δυστηχως αυτη η συζητηση ηταν τηλεφωνικη και δεν υπαρχουν γραπτα ...
αλλα ρουφιανοι υπαρχουν...

Odin_

Ανώτατος
Εγγρ.
1 Δεκ 2014
Κριτικές
36
Like
33.407
Πόντοι
11.146
ασε ρε Παππου μ τους τυρεμπορες να πουμε..ακυρωθηκε για παντα μονο ΜΠΑΛΑ
...μπορεις εναλλακτικα απο "πουτσα-μπαλα κ τραμπαλα" να το κανεις "πουτσα-μπαλα- πασαρελα", μπορει να πιασει!

OP
OP
The Saint*

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.382
Πόντοι
25.467
οπως ειχα πει και παλαιοτερα σε μια συζητηση με τον καρυπιδη ειχαμε πει να βγαλουμε τους ρουφιανους στο κλαρι και οπως εγινε ...
δυστηχως αυτη η συζητηση ηταν τηλεφωνικη και δεν υπαρχουν γραπτα ...
αλλα ρουφιανοι υπαρχουν...

Καλά... Τώρα που το γράφεις και εσύ που δεν έχει ανακατευτεί ποτέ με κουτσομπολιά, το πιστέψαμε άπαντες.

TASSOS karipidis

Ανώτερος
Εγγρ.
29 Δεκ 2013
Κριτικές
24
Like
39.202
Πόντοι
8.646
Το δεύτερο είναι γεγονός. Ποτέ όμως δεν με ρώτησε για προσωπικά τους δεδομένα. Μόνο για το άν είχα υπόψιν μου τι ρόλο βαράνε στο σάιτ. Πολλοί το κάνουν αυτό και εσύ δεν αποτελείς εξαίρεση.
Εγώ για όποιον θέλω να μάθω το μαθαίνω μόνος μου μπορώ να το κάνω και όσον αφορά προσωπικά δεδομένα ο κύριος για αυτό έφαγε Μπαν ....

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
15.024
Πόντοι
2.606

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
78.878
Πόντοι
12.756
Λειπει και η λιονταρίνα ρε πουστη... κριμα

OP
OP
The Saint*

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.382
Πόντοι
25.467
Εγώ για όποιον θέλω να μάθω το μαθαίνω μόνος μου μπορώ να το κάνω και όσον αφορά προσωπικά δεδομένα ο κύριος για αυτό έφαγε Μπαν ....

Ο Άλπουλα έφαγε μπαν, γιατί απείλησε μέλος με μπανάρισμα.

anon.

Μέγας
Εγγρ.
21 Μαρ 2017
Κριτικές
8
Like
19.549
Πόντοι
4.636
Καλά... Τώρα που το γράφεις και εσύ που δεν έχει ανακατευτεί ποτέ με κουτσομπολιά, το πιστέψαμε άπαντες.
τα αποτελεσματα δειχνουν την αληθεια ...
ενας ρουφιανοπουστας εφαγε μπαν ...
ποιος ειναι ο επομενος ...?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Ο Άλπουλα έφαγε μπαν, γιατί απείλησε μέλος με μπανάρισμα.
απειλησε εμενα ...
με προσωπικα δεδομενα ...

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Δ
Απαντήσεις
76
Εμφανίσεις
3K

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom