Νέα

Φύλλο Μηδέν (Η λέσχη των ηττημένων)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα The Saint*
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 168K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Ποιο μέλος γράφει τις πιο αξιόπιστες κριτικές;

• Annapurna

Ψήφοι: 1 4,3%
  • Elganador

Ψήφοι: 2 8,7%
  • Κανείς από τους δύο

Ψήφοι: 4 17,4%
  • Τα βυζιά της Μπακοδήμου (άσχετο αλλά κλασικό)

Ψήφοι: 7 30,4%
  • Ο κώλος της Ιωάννας Τριανταφυλλίδου (πάλι άσχετο αλλά μου αρέσει)

Ψήφοι: 14 60,9%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    23
  • Η ψηφοφορία έκλεισε .

TASSOS karipidis

Ανώτερος
Εγγρ.
29 Δεκ 2013
Κριτικές
24
Like
39.202
Πόντοι
8.646
Μπήκε ο "άλλος" και ισχυριζόταν ότι στην ιδιωτική μάζωξη, εγώ επέμενα να του δείξω το π.μ του Άλπουλα. Παρά λίγο να γράψει ότι του έκανα βασανιστήρια για να κάτσει να του δείξω τα π.μ. που μου στέλνουν.
Βλέπω το συνεχίζεις χωρίς να λες τα πράγματα όπως πρέπει...μου έστειλες πμ που άλλαξες με τον Αλπουλα? Από την άλλη δεν καταλαβαίνω που θίχτηκες? Σε είπα ρουφιάνο σε τι ακριβώς σε κατηγόρησα....στο ξαναλέω είπα κάτι για εσένα????

OP
OP
The Saint*

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.384
Πόντοι
25.467
Βλέπω το συνεχίζεις χωρίς να λες τα πράγματα όπως πρέπει...μου έστειλες πμ που άλλαξες με τον Αλπουλα?

Μην αναμασάμε τα ίδια και τα ίδια. Η απάντηση είναι ναι, και δεν το έστειλα μόνο σε εσένα, αλλά και δημοσίευσα στον παρόντα το περιεχόμενό του, κατόπιν απαίτησης του ίδιου του Άλπουλα.

Από την άλλη δεν καταλαβαίνω που θίχτηκες? Σε είπα ρουφιάνο σε τι ακριβώς σε κατηγόρησα....στο ξαναλέω είπα κάτι για εσένα????

Δεν με είπες ακριβώς ρουφιάνο. Αλλά ρώταγες με επίταση να μάθεις από που βρήκε τις πληροφορίες που έχει για εσένα ο Άλπουλα, και επέμενες ότι του τις είχα δώσει εγώ.

Ευτυχώς που στο μεταξύ σας μαδομούνι, βγάλατε τα π.μ. σας φόρα παρτίδα και αποκαλύφθηκε περίτρανα πως ό,τι γνώριζε για εσένα, του το είχες γράψει εσύ ο ίδιος.

OP
OP
The Saint*

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.384
Πόντοι
25.467
Αυτός στην Κόστα ντελ Σολ, εγώ στη γαλλ. ριβιέρα κι εσύ στο κέντρο της Αθήνας. Όπως μπορεί ο καθένας.

Τουλάχιστον εγώ αυτό που είχα στο κέντρο της Αθήνας, το είχα και στην πραγματικότητα. :wink:

Manimal

Ανώτατος
Εγγρ.
9 Φεβ 2020
Κριτικές
7
Like
41.111
Πόντοι
10.411
ασε ρε Παππου μ τους τυρεμπορες να πουμε..ακυρωθηκε για παντα μονο ΜΠΑΛΑ
ezgif-5-f3531bf092.gif

TASSOS karipidis

Ανώτερος
Εγγρ.
29 Δεκ 2013
Κριτικές
24
Like
39.202
Πόντοι
8.646
Μην αναμασάμε τα ίδια και τα ίδια. Η απάντηση είναι ναι, και δεν το έστειλα μόνο σε εσένα, αλλά και δημοσίευσα στον παρόντα το περιεχόμενό του, κατόπιν απαίτησης του ίδιου του Άλπουλα.

Δεν με είπες ακριβώς ρουφιάνο. Αλλά ρώταγες με επίταση να μάθεις από που βρήκε τις πληροφορίες που έχει για εσένα ο Άλπουλα, και επέμενες ότι του τις είχα δώσει εγώ.

Ευτυχώς που στο μεταξύ σας μαδομούνι, βγάλατε τα π.μ. σας φόρα παρτίδα και αποκαλύφθηκε περίτρανα πως ό,τι γνώριζε για εσένα, του το είχες γράψει εσύ ο ίδιος.
Ο συγκεκριμένος νόμιζε ότι αγόραζε αλλά τελικά την πάτησε...όσον αφορά ποτέ δεν σε κατηγόρησα για αυτό που λες ο Αλπουλα είχε χάσει ένα στοίχημα και περίμενα να έρθει από εκεί για να το υλοποιήσει άρα ήξερε ποιος είμαι και το ξαναλέω έχω δεχθεί απειλή στο παρελθόν ότι θα ερχόταν στο μαγαζι μου να με τσακίσουν κανείς δεν ήρθε ποτέ..όπως και το παραμύθι περί νταβαντζη και τραμπουκου δεν πέρασε...άλλος ήταν ο τραμπούκος και επειδή πολύ ασχολήθηκα με τον συγκεκριμένο του έδωσα πολύ αξία έχω και άλλα πράγματα να κάνω πιο σοβαρά

OP
OP
The Saint*

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.384
Πόντοι
25.467
Ο συγκεκριμένος νόμιζε ότι αγόραζε αλλά τελικά την πάτησε...όσον αφορά ποτέ δεν σε κατηγόρησα για αυτό που λες ο Αλπουλα είχε χάσει ένα στοίχημα και περίμενα να έρθει από εκεί για να το υλοποιήσει άρα ήξερε ποιος είμαι και το ξαναλέω έχω δεχθεί απειλή στο παρελθόν ότι θα ερχόταν στο μαγαζι μου να με τσακίσουν κανείς δεν ήρθε ποτέ..όπως και το παραμύθι περί νταβαντζη και τραμπουκου δεν πέρασε...άλλος ήταν ο τραμπούκος και επειδή πολύ ασχολήθηκα με τον συγκεκριμένο του έδωσα πολύ αξία έχω και άλλα πράγματα να κάνω να ασχοληθώ με το μαγαζάκι μου

Είχα την εντύπωση πως και οι δυό μας, φοράμε παντελόνια. Το ότι με κατηγόρησες και μάλιστα με την πρόθεση να με κάτσεις στο σκαμνί, για προσωπικά σου δεδομένα που ήταν σε γνώση του Άλπουλα, δεν διαπραγματεύεται. Ας μιλήσει και ο @athinaios44 που καθόταν ακριβώς δίπλα μου και παρακολουθούσε την συζήτηση.

Αν βγεί και γράψει κάτι διαφορετικό από αυτό που υποστηρίζω παράπάνω, θα διαγράψω τον λογαριασμό μου. -

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
56.438
Πόντοι
12.756
Είχα την εντύπωση πως και οι δυό μας, φοράμε παντελόνια. Το ότι με κατηγόρησες και μάλιστα με την πρόθεση να με κάτσεις στο σκαμνί, για προσωπικά σου δεδομένα που ήταν σε γνώση του Άλπουλα, δεν διαπραγματεύεται. Ας μιλήσει και ο @athinaios44 που καθόταν ακριβώς δίπλα μου και παρακολουθούσε την συζήτηση.

Αν βγεί και γράψει κάτι διαφορετικό από αυτό που υποστηρίζω παράπάνω, θα διαγράψω τον λογαριασμό μου. -
σε γαμησα τωρα:birdman:θα μου δωσεις κωδικους να μπαινω εγω

OP
OP
The Saint*

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.384
Πόντοι
25.467
Και το καυσαέριο κάθε μέρα στη μάπα πραγματικό ήταν.

Εγώ είχα υπαλλήλους για να τρώνε στη μάπα το καυσαέριο αντί για μένα ξενοδοχάρα μου. Δεν είμαι άσχετος με την νομοθεσία και τα φορολογικά του υπηρετικού προσωπικού, για να ρωτάω τον κ @Νίπλης για να μάθω.

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Δ
Απαντήσεις
76
Εμφανίσεις
3K

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom