Γιολάντα Magic
Call-Girl
- Εγγρ.
- 18 Οκτ 2021
- Like
- 29.094
Ένα αρχιδι....Τι τσιμπησες?
Ένα αρχιδι....Τι τσιμπησες?
Ένα αρχιδι....
Φοβάμαι ότι σαν μακροχρόνια άνεργος παίρνεις και Κέα πως σκατα λέγεται και κοινωνικό παντοπωλείο.τυπε κατσε το χειροτερο ειναι να μην μαθουμε οτι επαιρνε και επιδομα απο τον οαεδ
λες να φορτωνε και μακαρονι στο πορτπαγκαζ ?Φοβάμαι ότι σαν μακροχρόνια άνεργος παίρνεις και Κέα πως σκατα λέγεται και κοινωνικό παντοπωλείο.
Δλδ 1300 μικτά συν εισφορές δικές μου συν ΦΠΑ συν κέρδος 2500950 χέρι θα παιρνει .. κάτσε να υπολογίσω κόστος δικό σου
εσυ τι θες φιλε-Μπαρε;να διωξει την Πινεζα να πας εσυ εσωκλειστος;και παζαρευεις τα λεφτα σου;Δλδ 1300 μικτά συν εισφορές δικές μου συν ΦΠΑ συν κέρδος 2500
το συν κερδος που το σκεφτηκες ??Δλδ 1300 μικτά συν εισφορές δικές μου συν ΦΠΑ συν κέρδος 2500
απο το στοιχηματο συν κερδος που το σκεφτηκες ??
ενσημα συνταξεις επιδοματα,,,σαν το κυριακατικο του αυτια εχουμε γινειΤι αδερφιστικα ειναι αυτα ρε???δεν εχει μαδομουνι αποψε?
Εηω πάντως το παίρνω και αυτό...Φοβάμαι ότι σαν μακροχρόνια άνεργος παίρνεις και Κέα πως σκατα λέγεται και κοινωνικό παντοπωλείο.
λειπουν οι κατινες-ογκολιθοι και ψοφαει το νημαενσημα συνταξεις επιδοματα,,,σαν το κυριακατικο του αυτια εχουμε γινει
λουκετο
Αδελφέ σήμερα είδα το βαγγελα έβγαινε από τα γραφεία στη Συγγρού,κομμένο τον ειδαενσημα συνταξεις επιδοματα,,,σαν το κυριακατικο του αυτια εχουμε γινει
λουκετο
Α μωρέ να του δώσουμε το συροπακι για την όρεξη...Αδελφέ σήμερα είδα το βαγγελα έβγαινε από τα γραφεία στη Συγγρού,κομμένο τον ειδα
αυριο θα τον αφησουμε να λεει οτι με την αποζημιωση απολυσης ανοιξε υπερακτια στα καυμαν και ξεκινησε την πρωτη μπιζνα του μεταφερωντας υγροποιημενο αερα κοπανιστο με τανκερ στην ευρωπηενσημα συνταξεις επιδοματα,,,σαν το κυριακατικο του αυτια εχουμε γινει
λουκετο
Ναι θέλει μια ψιληΑ μωρέ να του δώσουμε το συροπακι για την όρεξη...
Τσιμπας μαλάκα ... σε έχει κάνει η αλλη σαν τα μουτρα της, σε λιγο θα ανεβαζεις ινστα με τα ντακφειςαυριο θα τον αφησουμε να λεει οτι με την αποζημιωση απολυσης ανοιξε υπερακτια στα καυμαν και ξεκινησε την πρωτη μπιζνα του μεταφερωντας υγροποιημενο αερα κοπανιστο με τανκερ στην ευρωπη
Δλδ 1300 μικτά συν εισφορές δικές μου συν ΦΠΑ συν κέρδος 2500
θα σε χαλασουν εδω μεσα...Α μωρέ να του δώσουμε το συροπακι για την όρεξη...
Υπαρχει και κοινωνικο πουτσοπωλειο;Εηω πάντως το παίρνω και αυτό...