Γιολάντα Magic
Call-Girl
- Εγγρ.
- 18 Οκτ 2021
- Like
- 28.933
Γιατί από άγχος?Οχι αλλα φοβαμαι οτι θα με πιασει
Γιατί από άγχος?Οχι αλλα φοβαμαι οτι θα με πιασει
Τι τσιμπησες?Γιατί από άγχος?
οχι.....αλλα εχει πολυ σκοτεινο παρελθονρε μαλακες λετε ο μουνης ο Χαρτοπολεμος απο τα 10 που γραφει τα 11 να ειναι μουφιες;
ε ναι φιλε-Τρουμπ ειναι γνωστα αυτα...αυτο που με καιει μηπως ειναι και ΜΟΥΦΑΣ ομωςοχι.....αλλα εχει πολυ σκοτεινο παρελθον
τυπε ας μην του το πουμε ομως μην καταλαβει οτι τον καταλαβαμε θα το συνεχισουμε οπως πριν τυπου δεν πηραμε τιποτα πρεφαρε μαλακες λετε ο μουνης ο Χαρτοπολεμος απο τα 10 που γραφει τα 11 να ειναι μουφιες;
ΗΡΘΕ...θα νιωσεις την οργη του τωρατυπε ας μην του το πουμε ομως μην καταλαβει οτι τον καταλαβαμε θα το συνεχισουμε οπως πριν τυπου δεν πηραμε τιποτα πρεφα
Μη γινω λουτσα απο πανω μεχρι κατω και στο τελος ποια θα κερδισειΓιατί από άγχος?
Αμα πει πουτσο θα παρεξηγηθεις;Τι τσιμπησες?
θα με δικασει θα βαλει φωτο απο προισταμενος ταμπελακι που ειχε στο γραφειοΗΡΘΕ...θα νιωσεις την οργη του τωρα
οχι...απλα υπαρχει παρελθον που θελει να σβησειε ναι φιλε-Τρουμπ ειναι γνωστα αυτα...αυτο που με καιει μηπως ειναι και ΜΟΥΦΑΣ ομως
μονο εγω,ΜΟΝΟ ΕΓΩ ΘΑ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΞΩ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣοχι...απλα υπαρχει παρελθον που θελει να σβησει
Τον παίζω μπαλιτσα τον μαλάκα από το απόγευμα ,έχει τσιμπησει φουλ ,καλά οι άλλοι θα τσιμπαγαν σίγουρα αλλά για τον Μπραμπ λέω δεν μπορεί ..ρε μαλακες λετε ο μουνης ο Χαρτοπολεμος απο τα 10 που γραφει τα 11 να ειναι μουφιες;
θα ανεβειτε χερι χερι στο ικριωμα και θα σας ανοιχτει θρεντ τυπου απατεωνες παρισταναν του τεχνικους της δεημονο εγω,ΜΟΝΟ ΕΓΩ ΘΑ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΞΩ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ
Σου στείλε ο βίρλας?Τον παίζω μπαλιτσα τον μαλάκα από το απόγευμα ,έχει τσιμπησει φουλ ,καλά οι άλλοι θα τσιμπαγαν σίγουρα αλλά για τον Μπραμπ λέω δεν μπορεί ..
Τον έχει λυγίσει το μουνι κολλητέ μου .. τον έχει βάλει και κάνει λαικ σαν τον τελευταίο σάλια ... Θα καταντήσει σαν τον χαζό με την κιθάρα σε λίγο να στέλνει λουλουδάκια στις μασατζουδες
Κατάντια που έφτασε ο μαλάκας για μια ινστραγκαματζου
Το κόστος της να παίρνει αυτή 800 χέρι με ΙΚΑ ΦΠΑ κλπ πρέπει να σου κόβω ένα 2000.Την πινέζα ρε μαλάκα να προσλάβεις και να μου κόβεις ένα τιμολόγιο κάθε μήνα το μισθολογικό της κόστος
μην σπαμμαρεις ρε εδω εχει κλονιστει το συμπαν...Το κόστος της να παίρνει αυτή 800 χέρι με ΙΚΑ ΦΠΑ κλπ πρέπει να σου κόβω ένα 2000.
τυπε κατσε το χειροτερο ειναι να μην μαθουμε οτι επαιρνε και επιδομα απο τον οαεδμην σπαμμαρεις ρε εδω εχει κλονιστει το συμπαν...
εχει ενσημα μισθωτου Νιπλαρος
Δυστυχώς το πληροφορηθεί και ακόμα είμαι κοιμισμένος ψυχολογικά.μην σπαμμαρεις ρε εδω εχει κλονιστει το συμπαν...
εχει ενσημα μισθωτου Νιπλαρος
Το κόστος της να παίρνει αυτή 800 χέρι με ΙΚΑ ΦΠΑ κλπ πρέπει να σου κόβω ένα 2000.