The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 37.451
- Πόντοι
- 25.467
Καλησπέρα νοστιμοτάτη μου.@The Saint* ήθελα απλώς να σου πω μια καλησπέρα. ..και τα φιλιά μου..
Καλησπέρα νοστιμοτάτη μου.@The Saint* ήθελα απλώς να σου πω μια καλησπέρα. ..και τα φιλιά μου..
Σε σκεφτόμουνα πολύ πρόσφατα κατά την διάρκεια ενός ραντεβού καθώς έκανα πρωκτικό αεξ...Καλησπέρα νοστιμοτάτη μου.
Πάλι καλά που δεν με σκεφτόσαστε κατά την διάρκεια του πρωκτικού όταν μας καλεί η φύση. Κοινώς, κατά την αφόδευση.Σε σκεφτόμουνα πολύ πρόσφατα κατά την διάρκεια ενός ραντεβού καθώς έκανα πρωκτικό αεξ...
Και σε ποιο γεγονός οφείλω την τιμή της αναπολήσεώς σας;
Μην πετάγεσαι μωρέΘέλει να με κάνει να ζηλέψω, μη τσιμπάς.
Δεν ξεεω σε ποιο γεγονός η αλήθεια είναι...Πάλι καλά που δεν με σκεφτόσαστε κατά την διάρκεια του πρωκτικού όταν μας καλεί η φύση. Κοινώς, κατά την αφόδευση.
Και σε ποιο γεγονός οφείλω την τιμή της αναπολήσεώς σας;
Ναι η αλήθεια είναι ότι θα ζητάς και εσύ από άγιο να τον φας από κωλοΘέλει να με κάνει να ζηλέψω, μη τσιμπάς.
Ναι η αλήθεια είναι ότι θα ζητάς και εσύ από άγιο να τον φας από κωλο
Δεν ξεεω σε ποιο γεγονός η αλήθεια είναι...
Αλά.νομιζω εκείνη την ώρα γινόταν πολύ καλή πρωκτικη διείσδυση βαθιά...και ξαφνικά μου ήρθες.στο μυαλό
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ευχαριστώ νοστιμοτάτη μου. Καλοσύνη σας.
Δεν ξεεω σε ποιο γεγονός η αλήθεια είναι...
Αλά.νομιζω εκείνη την ώρα γινόταν πολύ καλή πρωκτικη διείσδυση βαθιά...και ξαφνικά μου ήρθες.στο μυαλό
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Καλό απόγευμα και σε εσάς κύριε . Θα τα πούμε λίαν συντόμως.Ελα μωρη πουτανα ομαδα...
Μολις γυρισα απο Μοναστηρακι...
Το ξερω στα αρχιδια σας..
Απλα ενοιωσα την αναγκη να το πω...
Ξεβρακωτες,Τουριστες και παρα μα παρα πολλοι επενδυτες...
Τι φαση?
Πηρα κατι ΚΛΙΚ,Nitro,Μαχ και κατι αλλα ποταπα εντυπα που κανουν αφιερωματα
στην αγρια δικια μου γενια καθως και διαφανειες για τα βινυλια μου προστατευτικες...
Τι?
Στον πουτσο σας?
Εμενα να δειτε..
Καλο απογευμα ΑΔΕΡΦΙΑ...
Αντε ντε...Καλό απόγευμα και σε εσάς κύριε . Θα τα πούμε λίαν συντόμως.
Είμεθα ποικίλης ύλης.Τα πάντα έχει το νήμα τα πάντα πλούσιους φτωχούς γέρους και νιους πουτανες μάσατζουδες αλογομούρηδες ζιγκολο κωλομπαραδες στοιχηματζιδες σωγαμπρους μόδα ταβέρνες τα πάντα τα πάντα
Τύπε, του πισωγλέντες ξέχασεςΤα πάντα έχει το νήμα τα πάντα πλούσιους φτωχούς γέρους και νιους πουτανες μάσατζουδες αλογομούρηδες ζιγκολο κωλομπαραδες στοιχηματζιδες σωγαμπρους μόδα ταβέρνες τα πάντα τα πάντα
Γίνε συγκεκριμένος τυπεΤύπε, του πισωγλέντες ξέχασες
Τα ευκόλως εννοούμενα, παραλείπονται, κύριε.Τύπε, του πισωγλέντες ξέχασες
Αυτός δεν είναι του νήματος, με το έτσι θέλω μπαινοβγαίνει και προσπαθεί να το σφετεριστεί κιόλας. Δεν πειράζει, είναι φιλόξενος ο τόπος, ακόμα και για ΟΠΙΣΘΟΓΕΜΗ ναυάγια.Τύπε, του πισωγλέντες ξέχασες