brabus67
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2010
- Like
- 15.075
- Πόντοι
- 2.606
Φταρνιζόμουνα με φάγατε πουσταραδεςτοση ωρα τι εκανες?![]()
![]()
![]()
Φταρνιζόμουνα με φάγατε πουσταραδεςτοση ωρα τι εκανες?![]()
![]()
![]()
αρα για την πουτσα σου δεν σε πηρε ...λοιπον προχθες παμε για μπανιο λαγγερη,εχουμε παρκαρει πανω στον χωματοδρομο και περπαταμε κανενα 10 λςπτο,φτανουμε παραλια αμουδερη ωραια αλλα γεματη καβλια να ανεμιζουν,μεταβολη και δρομο ξανα περπατημα πισω κλπ κλπ.
εχθες παμε σε μια αλλη παραλια ολα ωραια και καλα οικογενειες παιδακια κλπ στον διπλα κολπο με το που πλησιαζουμε παλι μαλαπερδες να χορευουν ανεμελα,το κακο ποιο ειναι ρε μαλακες τι πουτσες διπλασιες υπαρχουν.![]()
![]()
ξεφτιλιστικα.
![]()
![]()
το φτερνισμα σου κραταει περισοτερο απο το σεξ σου.Φταρνιζόμουνα με φάγατε πουσταραδες
που ειναι τα λουκουμια ρε παπαρα;τωρα ετσι οπως εχουν πετρωσει στειλτα στην τσιμεντοβιομηχανια ΤΙΤΑΝ να τα κανουν τσιμεντοκονιαμα μαζι με μαρμαροΛευτέρη?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Πάρε![]()
Γαμιολες πες ταΦταρνιζόμουνα με φάγατε πουσταραδες
αρα για την πουτσα σου δεν σε πηρε ...
ρε μλκ πανε και φουσκωνουν τα καβλια τους πριν το καλοκαιρι γιια να κανουν γυμνισμο?αρα για την πουτσα σου δεν σε πηρε ...
Βρε αντε γαμησου παράγγειλα αλλά,ετοιμάσου εσύ μέλι τηγανητα κτλπου ειναι τα λουκουμια ρε παπαρα;τωρα ετσι οπως εχουν πετρωσει στειλτα στην τσιμεντοβιομηχανια ΤΙΤΑΝ να τα κανουν τσιμεντοκονιαμα μαζι με μαρμαρο
και δεν μπορουσες να παρεις τα χάπια σου ;Φταρνιζόμουνα με φάγατε πουσταραδες
απο Συρο;Βρε αντε γαμησου παράγγειλα αλλά,ετοιμάσου εσύ μέλι τηγανητα κτλ
Ε από που χτες ήρθε παρτίδα ολόκληρηαπο Συρο;
καλυτερα νσ το πω εγω που ειμαι φιλος σου , μπας και δεν αυτοκτονησειςρε μλκ πανε και φουσκωνουν τα καβλια τους πριν το καλοκαιρι γιια να κανουν γυμνισμο?![]()
βαρυ.....καλυτερα νσ το πω εγω που ειμαι φιλος σου , μπας και δεν αυτοκτονησεις
δεν τα φουσκωνουν οι αλλοι
εσυ εισαι φιφης
να κανονισω επιστροφη απο συρο να σου φερω λουκουμακια και χαλβαδοπιτες δαγρε κορρε πως σκατα λεγεται.απο Συρο;
ναι γιατι αμα δεν ειναι απο Συρο δεν τα τρως εσυ , αιντε μωρε μαλακα και εσυ που δεν μπορεις να ξεχωρισεις τα λουκουμια απο τα καρβουνακια για το καντηλιαπο Συρο;
δωσε ινφο να στειλουμε και εμεις καρδουλες και λουλουδια.Κάθιδρος είμαι κάθιδρος 2 ντουζίνες λαικ έκανα αλλά δεν πήρα ούτε ένα είχα βάλει άμυνα μπετόν αρμέ
ναι γιατι αμα δεν ειναι απο Συρο δεν τα τρως εσυ , αιντε μωρε μαλακα και εσυ που δεν μπορεις να ξεχωρισεις τα λουκουμια απο τα καρβουνακια για το καντηλι
ασε εσυ τα κανονισματα , εχεις μεγαλυτερα προβληματανα κανονισω επιστροφη απο συρο να σου φερω λουκουμακια και χαλβαδοπιτες δαγρε κορρε πως σκατα λεγεται.
βρε ΓΑΜΙΟΛΑ δεν ειναι για μενα τα λουκουμια...ναι γιατι αμα δεν ειναι απο Συρο δεν τα τρως εσυ , αιντε μωρε μαλακα και εσυ που δεν μπορεις να ξεχωρισεις τα λουκουμια απο τα καρβουνακια για το καντηλι