baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.911
- Πόντοι
- 6.035
σολων.Όλο και κάτι θα έχει πέριξ.
![]()
σολων.Όλο και κάτι θα έχει πέριξ.
![]()
Άμα θα είναι Νίπλης θα ντρέπομαι να μην πληρώσουμε.ξερω φιλε....οταν θα εισαι οκ θα τους μαζεψουμε,θα φαμε,θα φυγουμε και θα τους αφησουμε να πληρωσουν ΤΑ ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ
που ειναι να σας πω φιασκο που επαθα χθες και προχθες,ντρεπομουν αλλα θα το πω.Μπραμπ κανει διαλλειμα απο το ινστα , ωπα σορρυ , απο το πουτσο
μαλακα ειλικρινα τον εχει ρεψει η κιουσπα-χουβερ..του εχει κανει τα αρχιδια σαν ασπρα ΜΕΔΟΥΣΑΚΙΑ απο το ρουφηγμα και τα πολλαπλα αδειασματαΜπραμπ κανει διαλλειμα απο το ινστα , ωπα σορρυ , απο το πουτσο
πες τα ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΣΟΥ ΟΛΑπου ειναι να σας πω φιασκο που επαθα χθες και προχθες,ντρεπομουν αλλα θα το πω.![]()
εγω θα ντρεπομαι να πληρωσω.Άμα θα είναι Νίπλης θα ντρέπομαι να μην πληρώσουμε.
![]()
Για πες , ετσι για αλλαγη απο τα φιασκα του Μπραμππου ειναι να σας πω φιασκο που επαθα χθες και προχθες,ντρεπομουν αλλα θα το πω.![]()
σολων.
θα εχει κανονισει νταραβερια ο αντζελο μεχρι αρνι στη σουβλα θα εχει.Αυτός κλείνει στις 12 ρε τραχανά. Μόνο η παραγγελία του Άντζελο θα κάνει μιάμιση ώρα να ψηθεί, Οι υπόλοιποι τι θα φάμε;
Δίπλα είμαι.Αυτός κλείνει στις 12 ρε τραχανά. Μόνο η παραγγελία του Άντζελο θα κάνει μιάμιση ώρα να ψηθεί, Οι υπόλοιποι τι θα φάμε;
θα εχει κανονισει νταραβερια ο αντζελο μεχρι αρνι στη σουβλα θα εχει.
οτι πρεπει να τα στειλει για οβιδακια στην Ουκρανια ετσι οπως θα εχουν πετρωσειΕδώ κάτι λουκούμια τα περιμένω δυο χρόνια από τον Άνχελο, για αρνί σε μια 20ετία και άν!
πες μην μας βγαζεις την Παναγιά βραδιάτικαθα εχει κανονισει νταραβερια ο αντζελο μεχρι αρνι στη σουβλα θα εχει.
λοιπον προχθες παμε για μπανιο λαγγερη,εχουμε παρκαρει πανω στον χωματοδρομο και περπαταμε κανενα 10 λςπτο,φτανουμε παραλια αμουδερη ωραια αλλα γεματη καβλια να ανεμιζουν,μεταβολη και δρομο ξανα περπατημα πισω κλπ κλπ.κανει λαικ τωρα , πες σε εμας να βοηθησουμε που ειμαστε το πρωτο σταδιο
ελα ρε ΑΡΧΟΝΤΑ δωσε απαντησεις σε κατι ΛΑΣΠΟΛΟΓΟΥΣΡε μουνια θα σας γαμησω![]()
Λευτέρη?Καντο Νεας Σμυρνης , εχει ενα καλο σουβλατζιδικο για μετα
Πάρεθελω μπεργκερς απο τα χομ..στειλε μου 2 με διπλο μπιφτεκι,πατατες και ονιον ρινγκς