brabus67
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2010
- Like
- 15.025
- Πόντοι
- 2.606
τι θες?Από Αμάλφι εκεί βρε κακομοιρε
τι θες?Από Αμάλφι εκεί βρε κακομοιρε
Εγώ έχω πάει Κάρυστο.κυμη και Σκόπελο.εχω παει 3 φορες μαλιστα μια εμενα μιραμαλφι στο αμαλφι μια καρουσο ραβελο και μια σιρενους ποζιτανο σιγα μν εμπαινα ναπολ να μην βρω ουτε τις ροδες ρουφα τ αυγο σου τωρα
ας εκανες και συ ζιγκολικιαΕγώ έχω πάει Κάρυστο.κυμη και Σκόπελο.
Προτιμώ ινσταγκραμικα μουνια.ας εκανες και συ ζιγκολικια![]()
Αρχιδια τυπε....αμα δεν εχεις μπαλκονι 1χ1 με το που βγαινεις να βρισκεσαι κατω στην εισοδο δεν μετρας.Γραβιερες και τ'αρχιδια μου...από το σαλόνι θάλασσα και από τον κήπο πιάτο το πέλαγος...![]()
![]()
Δεν έκανε ζιγκολικια@Τρομπαδούρος εκανε γκεστ με δανεικη φωτογραφια.![]()
πρεπει να παει στον κηπο και να κουρεψει το καμμενο γκαζον σε σχημα μπερντμαν για να τον πιστεψω.Δεν έκανε ζιγκολικια
Μόνο λαικ σε ινστα
Θα έβαζα και το παπαρι μου μέσα ως αποδεικτικό στοιχείο αλλά δεν έχω ευρυγώνιο φακό...@Τρομπαδούρος εκανε γκεστ με δανεικη φωτογραφια.![]()
μπορεις να το κοψεις και να γλυτωσεις τον ευρυγωνιο.Θα έβαζα και το παπαρι μου μέσα ως αποδεικτικό στοιχείο αλλά δεν έχω ευρυγώνιο φακό...![]()
Τυπάρας ο Μαυρίκης,παλιός μου γείτοναςΘα έβαζα και το παπαρι μου μέσα ως αποδεικτικό στοιχείο αλλά δεν έχω ευρυγώνιο φακό...![]()
Έλειπες .. δεν πιστεύω να ειχες πάει από Γαλλικη Ριβιέρα;Θα έβαζα και το παπαρι μου μέσα ως αποδεικτικό στοιχείο αλλά δεν έχω ευρυγώνιο φακό...![]()
δεν εκανε κωλομπαρικι και ξεμεινε ευβοια να κουρευει γκαζον.Έλειπες .. δεν πιστεύω να ειχες πάει από Γαλλικη Ριβιέρα;
Σκέφτηκες ποτέ πως είναι ένα ζευγάρι με έναν θηλυπρεπή λεφτά και ένα πιπινι;Μπορεί κάποιος απο τους αγαπητούς της ομήγυρης ταύτης να με ενημέρωση ποιός/ποιά είναι ο Μαυρίκιος Μαυρικίου και η Ιλάειρα Ζήση;
Που τoυς έχουν πρωτοσέλιδα όλα τα site.
Σας μερσώ.
Βρες μου το ποστ τώρα να δω κάτι.
Με πρώην κοπέλες μου έχω πιει και τα έχουν πιει. Δεν κολλάς. Αλλά αν η άλλη έχει πιει πολύ αλκοόλ, θα είναι έντονα σε γεύση και μυρωδιά και στα δόντια δεν κάνει καλό. Πρέπει να πιει πολύ νερό, να κατουρήσει 2-3 φορές να καθαρίσουν πρώτα. Κολπο να πιει και χυμό κράνμπερι. Τώρα άντρας σε άντρα θα σε γελάσω δε ξέρω, αλλά δεν κατακρίνω. Στα μάτια μην αφήσεις να μπουν γιατί τσούζει πολύ. Άντε καλή επιτυχία.
Είναι οφθαλμοφανές. Δεν θα σε σταματήσω αλλά καλό είναι να πολεμήσεις αυτή την αστείρευτη πηγή παπαντζας για επιβεβαίωση σε ένα σάιτ ηλιθίων και ημιμαθών, αντιθέτως καλό είναι να αγαπήσεις την σεμνότητα. Είναι απελευθερωτική. Τώρα θα μου πεις «μαλακα τζορμακα εσυ μας έλεγες για κατουρα κλπ», ναι, εγώ είμαι ακόμα στα χαμένα από χωρισμό. Έρχομαι λίγο, φεύγω.
φυγε απο κει μην σκασει ο μετασχηματιστης.
Ηρεμα... σεξ, φαΐ, θάλασσα, και κατούρημα σε ναυάγια και πορνες.
Ριβιέρα μόνο Αθηναϊκή...Έλειπες .. δεν πιστεύω να ειχες πάει από Γαλλικη Ριβιέρα;
Και μένα μου έλειψες...δεν εκανε κωλομπαρικι και ξεμεινε ευβοια να κουρευει γκαζον.![]()