jormakka
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 28 Απρ 2022
- Like
- 8.447
- Πόντοι
- 2.306
Από Κουρδιστάν ή από Αρμενία είναι ο/η γλυκούλ@ , Παναγιώτη;
Ελλαδιστάν. Δε με λένε Παναγιώτη μη τρως παπά.
Από Κουρδιστάν ή από Αρμενία είναι ο/η γλυκούλ@ , Παναγιώτη;
ειναι μεγαλο το στραπατσο του Μπραμπ ..Προφίλ Καλόγερο.
Δηλώνει κάτοικος Γαλλικής ριβιερας, εκεί που κάθε άφραγκος αγοράζει στούντιο για να δηλώνει κάτοικος Μονακό.
Έχει δηλώσει εξηντάρης ελεύθερος και πάντα με διαφορετική γκομενα κάθε μήνα. Άσπρες, μαύρες, κίτρινες, τα πάντα. Το σπίτι του είναι ένα κουτί δυο επι δυο, άδειο. Κρεβάτι μονό σαν αυτά που είχαμε φοιτητές.
Δηλώνει προγραμματιστής, εντρεπρενεουρ, με έφεση σε ιστοσελίδες γνωριμιών. Πριν λίγο καιρό ζητούσε ινφο για τα βασικά, αντε βγάλε άκρη.
Έχει συλληφθεί να μαλώνει με Τροβαδούρο, άλλη μια ακούραστη προσωπικότητα.
Να συνεχίσω;
θα μου ζητησεις καμια λεπτομερεια παραπανω να με τσεκαρεις για κανενα απο αυτα να στο κατεβασω το βρακι στον αστραγαλο?κακόμοιρε , και βεβαια θα στα παρουν ολα , βρωμας τουριστας
ειναι μεγαλο το στραπατσο του Μπραμπ ..
Συνεχισε σε παρακαλω![]()
θα μου ζητησεις καμια λεπτομερεια παραπανω να με τσεκαρεις για κανενα απο αυτα να στο κατεβασω το βρακι στον αστραγαλο?![]()
μην τσεκαρεις ποσο κανει να μεινεις ζιγκολικια εκανασε ειχα ψηλα στην συνείδηση μου , δεν θελω να απογοητευτω άλλο για σήμερα.. ΔΕΝ ΘΕΛΩ![]()
μην τσεκαρεις ποσο κανει να μεινεις ζιγκολικια εκανα![]()
Τώρα που θα φτιάξεις το νέο στουντιάκι κουτί στη χαβούζα θα με ξεπερνάς σε μεγαλεία. Χώρο για γραφείο να προβλέψεις, αλλά θα είναι σύριζα στο κρεβάτι και θα δυσκολεύεσαι. Και δουλειά, παπατζής στην Ομόνοια.Προφίλ Καλόγερο.
Δηλώνει κάτοικος Γαλλικής ριβιερας, εκεί που κάθε άφραγκος αγοράζει στούντιο για να δηλώνει κάτοικος Μονακό.
Έχει δηλώσει εξηντάρης ελεύθερος και πάντα με διαφορετική γκομενα κάθε μήνα. Άσπρες, μαύρες, κίτρινες, τα πάντα. Το σπίτι του είναι ένα κουτί δυο επι δυο, άδειο. Κρεβάτι μονό σαν αυτά που είχαμε φοιτητές.
Δηλώνει προγραμματιστής, εντρεπρενεουρ, με έφεση σε ιστοσελίδες γνωριμιών. Πριν λίγο καιρό ζητούσε ινφο για τα βασικά, αντε βγάλε άκρη.
Να συνεχίσω;
Όχι. Αυτά αρκούν!Προφίλ Καλόγερο.
Να συνεχίσω;
Βαρετός μπορεί, ψυχασθενής όχι. Όταν σε άφησε η προηγούμενη γκόμενα σου σάλεψε και δοκίμαζες κάτουρα. Τώρα σειρά έχουν τα σκατά. Μήπως να αρχίσεις να ασχολείσαι με την περίπτωσή σου, αντί να νομίζεις ότι μπορείς να δικάζεις κόσμο. Ναυάγιο είσαι, μην έχεις αυταπάτες.Μωρε είναι βαρετός. Θέλω να δικασω Τεα, Παπααφραγκο κλπ.
Βαρετός μπορεί, ψυχασθενής όχι. Όταν σε άφησε η προηγούμενη γκόμενα σου σάλεψε και δοκίμαζες κάτουρα. Τώρα σειρά έχουν τα σκατά. Μήπως να αρχίσεις να ασχολείσαι με την περίπτωσή σου, αντί να νομίζεις ότι μπορείς να δικάζεις κόσμο. Ναυάγιο είσαι, μην έχεις αυταπάτες.
Αυτό δεν το ξέρουμε. Το σίγουρο είναι ότι εσύ παραδέχτηκες στον VladimirosA ότι έπινες κάτουρα γιατί ήσουν σαλταρισμένος από χωρισμό.Τα έχεις μπερδέψει θείο. Οσες άφησα λαλησαν και έτρωγαν σκατα.
Αυτό δεν το ξέρουμε. Το σίγουρο είναι ότι εσύ παραδέχτηκες στον VladimirosA ότι έπινες κάτουρα γιατί ήσουν σαλταρισμένος από χωρισμό.
δαναη ερχομαστε
![]()
Να μου επιστρέψεις τα μαχαιροπίρουνα τα ασημένια... είναι οικογενειακό κειμήλιο.τυπε εχω ερθει σπιτι σου μπουκα παραλιο αστρος δεν ειναι?![]()
τα ανταλλασω με σεμεν κεντητο βελονακι και διαφορα απο μερου σουΝα μου επιστρέψεις τα μαχαιροπίρουνα τα ασημένια... είναι οικογενειακό κειμήλιο.
Από Αμάλφι εκεί βρε κακομοιρετα ανταλλασω με σεμεν κεντητο βελονακι και διαφορα απο μερου σου