Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 74.979
- Πόντοι
- 12.756
ασε ρε σε μενα αυταΤυπε με οπελ είμαι που να τα βρω τα λεφτά....
και εγω ηταν για λεφτα με ενα παλιο σμαρτ πηγαινα
ασε ρε σε μενα αυταΤυπε με οπελ είμαι που να τα βρω τα λεφτά....
Φιλε Απλοχερη οσο ειδες XBOX απο φιλο χρυση βιζα αλλο τοσο θα δεις λεφτα απο μενα φιλο Φακελιαρη....φιλε-Φακελιαρη πρεπει να ακουσεις φιλο χρυση -βιζα..
Δεν απλωνω ποτε χερι απλα οποια και να ειναι η ερωτηση η απαντηση ειναι 50 ευρω....εχει κλασει στο φακελάκι ο μουνης , και βριζει και τον κοσμο ολη μερα...
Τον ρωτανε οι δικοι του τι ωρα ειναι και απλωνει το χερι για να απαντησει
ρε ΜΟΥΝΟΠΑΝΟ , εγω δεν του πηρα xbox για το καλο του , να μην εθιστει γαμιοληΦιλε Απλοχερη οσο ειδες XBOX απο φιλο χρυση βιζα αλλο τοσο θα δεις λεφτα απο μενα φιλο Φακελιαρη....
Δεν απλωνω ποτε χερι απλα οποια και να ειναι η ερωτηση η απαντηση ειναι 50 ευρω....
Ενας φιλοτιμος πτωχος λειτουργος της δημοσιας υγειας ειμαι τυπε.....ασε ρε σε μενα αυτα
και εγω ηταν για λεφτα με ενα παλιο σμαρτ πηγαινα
εβλεπες μακρια..θα χαλαγα πολυ ρευμα τωρα..ΜΟΥΝΟΠΑΝΑρε ΜΟΥΝΟΠΑΝΟ , εγω δεν του πηρα xbox για το καλο του , να μην εθιστει γαμιολη
Και εγω ρε ΑΡΚΙΝΤΙ δεν του δινω λεφτα γιατι τα λεφτα χαλανε τον ανθρωπο παλιοχαμουρη!!!ρε ΜΟΥΝΟΠΑΝΟ , εγω δεν του πηρα xbox για το καλο του , να μην εθιστει γαμιολη
Αυτα να τα πεις στην ΕΔΕ , οχι σε μας , που ειμαστε της πιάτσαςΕνας φιλοτιμος πτωχος λειτουργος της δημοσιας υγειας ειμαι τυπε.....
Δεν πειραζει φιλε Απλοχερη ο Κουλης να ειναι καλα να κυβερναει και εσυ φουφου και κονσερβα....εβλεπες μακρια..θα χαλαγα πολυ ρευμα τωρα..ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ
Κυριακος θα δωσει ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΛΥΣΗ στην ενεργειακη ακριβειαΔεν πειραζει φιλε Απλοχερη ο Κουλης να ειναι καλα να κυβερναει και εσυ φουφου και κονσερβα....
εχει χαλασει η οικοσυσκευη του ρε ασπλαχνο μουνοπανο , θες να βγει στο κλαρι ο τύπος ; δεν τον εχεις δει μαλλον ποσο ασχημος ειναιΚαι εγω ρε ΑΡΚΙΝΤΙ δεν του δινω λεφτα γιατι τα λεφτα χαλανε τον ανθρωπο παλιοχαμουρη!!!
η αληθεια η πικρη ειναι αυτη...ΟΛΟΙ πρεπει να τσονταρετεεχει χαλασει η οικοσυσκευη του ρε ασπλαχνο μουνοπανο , θες να βγει στο κλαρι ο τύπος ; δεν τον εχεις δει μαλλον ποσο ασχημος ειναι
μολις μαζεψεις τα λεφτα δωσε μου 350 που θελω και θα στα επιστρεψωη αληθεια η πικρη ειναι αυτη...ΟΛΟΙ πρεπει να τσονταρετε
Ξεροχυνω με αγορασμενα ΜΜΕ που παρουσιαζουν τα παντα ως προταση Μητσοτακη....οτι δηλαδη αυτος ο αυτιστικος Μιστερ Μπιν τα σκεφτεται ολα και οι Ευρωπαιοι τον ακολουθουν τυφλα.Κυριακος θα δωσει ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΛΥΣΗ στην ενεργειακη ακριβεια
γιατι νομιζεις φευγει 3ημερα , για να σκεφτειΞεροχυνω με αγορασμενα ΜΜΕ που παρουσιαζουν τα παντα ως προταση Μητσοτακη....οτι δηλαδη αυτος ο αυτιστικος Μιστερ Μπιν τα σκεφτεται ολα και οι Ευρωπαιοι τον ακολουθουν τυφλα.
Οταν λες οικοσυσκευη εννοεις τη τοστιερα και το χειριστηριο της τηλεορασης μπαουλα του 1980;η αληθεια η πικρη ειναι αυτη...ΟΛΟΙ πρεπει να τσονταρετε
θες και το δαχτυλα που θα τα μετρησουν;μολις μαζεψεις τα λεφτα δωσε μου 350 που θελω και θα στα επιστρεψω
στεγνωτηριο,πλυντηριο πιατωνΟταν λες οικοσυσκευη εννοεις τη τοστιερα και το χειριστηριο της τηλεορασης μπαουλα του 1980;
οχι ειμαι καλα με τα 350 μονοθες και το δαχτυλα που θα τα μετρησουν;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
στεγνωτηριο,πλυντηριο πιατων
Μπραβο στον αριστο μαλακα μας....να ας πουμε τωρα το πλαφον στη τιμη του φυσικου αεριου αυτος το σκεφτηκε και 17 χωρες ειπαν "Πωωωωωωωωω ρε μαλακα δεν το ειχαμε σκεφτει καθολου!!!Στηριζουμε προταση Μητσοτακη!!!"γιατι νομιζεις φευγει 3ημερα , για να σκεφτει
Τα ρουχα τα πλενεις στο πλυντηριο πιατων και μετα τα βαζεις στο στεγνωτηριο;θες και το δαχτυλα που θα τα μετρησουν;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
στεγνωτηριο,πλυντηριο πιατων
θα σου πω οτι ειπε στον Αθηναιο ο ΑλεξΜπραβο στον αριστο μαλακα μας....να ας πουμε τωρα το πλαφον στη τιμη του φυσικου αεριου αυτος το σκεφτηκε και 17 χωρες ειπαν "Πωωωωωωωωω ρε μαλακα δεν το ειχαμε σκεφτει καθολου!!!Στηριζουμε προταση Μητσοτακη!!!"
Να τους πει και την επαναστατικη λυση που εδωσε στην επιδοτηση ρευματος να μοιραζει δις καθε μηνα κρατικα λεφτα σε ιδιωτικες εταιρειες για να μην χασουν ουτε ενα σεντ απο τα υπερκερδη τους....θα σου πω οτι ειπε στον Αθηναιο ο Αλεξ
"Να κανεις υπομονη και να εχεις εμπιστοσύνη στον Κυριακο"