Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 74.979
- Πόντοι
- 12.756
2000 χιλιαρικα εμαθε ανεβηκεδεν μπορω να κανω τετοιο πουστριλικι
2000 χιλιαρικα εμαθε ανεβηκεδεν μπορω να κανω τετοιο πουστριλικι
οχι ειμαι υπερανω χρηματων σε τετοια πραγματα2000 χιλιαρικα εμαθε ανεβηκε
οταν θα βρωμάει το χνωτο σου απο την πεινα θελω να μου το ξαναπεις αυτοοχι ειμαι υπερανω χρηματων σε τετοια πραγματα
ΔΕΝ ξεπουλιεμαιοταν θα βρωμάει το χνωτο σου απο την πεινα θελω να μου το ξαναπεις αυτο
για μια γαλέτα σε λιγο καιρο θα "κελαηδας" , ακομα και αυτα που δεν εχεις κάνειΔΕΝ ξεπουλιεμαι
Πιο χοντρό κι από τις ερωμένες του Μεγαλειοτάτου.για μια γαλέτα σε λιγο καιρο θα "κελαηδας" , ακομα και αυτα που δεν εχεις κάνει
δεν με ξερεις,ΔΕΝ ΜΕ ΞΕΡΕΙΣγια μια γαλέτα σε λιγο καιρο θα "κελαηδας" , ακομα και αυτα που δεν εχεις κάνει
τι εγινε αγορινα , μπηκες εγραψες και σε γραψανε ολοι στ αρχιδια τους ;; ε ;;;;Τι εγινε ρε νιαμουρονιαμου;
δεν ξερεις τι παει να πει πεινα ...δεν με ξερεις,ΔΕΝ ΜΕ ΞΕΡΕΙΣ
εισαι εσυ μαλακας....εχω περασει απο ολα τα σταδια και ΔΕΝ λυγισα ποτεδεν ξερεις τι παει να πει πεινα ...
δεν εχεις νιωσει ακομα την ξεφτίλα του να μην εχεις μια
κάτσε να δεις σε λιγο .. εγω εδω στην γωνία θα είμαι και θα περιμένω
εισαι εσυ μαλακας....εχω περασει απο ολα τα σταδια και ΔΕΝ λυγισα ποτε
Ναι θα αρχίσω να γράφω σαν αυτιστικός για στοιχήματα και λεφτά που δήθεν έχω για να με παίζετε....τι εγινε αγορινα , μπηκες εγραψες και σε γραψανε ολοι στ αρχιδια τους ;; ε ;;;;
Προς στιγμη ενιωσες οτι εισαι αποκλεισμενος απο ολους και εγραφες στο κενο ;;
εσυ δεν εχεις μωρη αλεπου λεφτα , που εχει πνιγει στα φακελακια , με διακοπες στην Μανη και με σταθερο τιμόλογιο ρευματος ,,,αντε ρε απο εδωΝαι θα αρχίσω να γράφω σαν αυτιστικός για στοιχήματα και λεφτά που δήθεν έχω για να με παίζετε....
Γιατί έχετε εσείς;εσυ δεν εχεις μωρη αλεπου λεφτα , που εχει πνιγει στα φακελακια , με διακοπες στην Μανη και με σταθερο τιμόλογιο ρευματος ,,,αντε ρε απο εδω
τυπε εμεις δεν εχουμε σταθερη κιλοβατωραΓιατί έχετε εσείς;
φιλε-Φακελιαρη πρεπει να ακουσεις φιλο χρυση -βιζα..Τυπε με οπελ είμαι που να τα βρω τα λεφτά....
εχει κλασει στο φακελάκι ο μουνης , και βριζει και τον κοσμο ολη μερα...φιλε-Φακελιαρη πρεπει να ακουσεις φιλο χρυση -βιζα..