ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 31.412
- Πόντοι
- 5.006
επέστρεψε ο αθηναίος?
επέστρεψε ο αθηναίος?
Έχω μυκητίασηΕγω λέω καλύτερα να αφήσεις την πανοπλία στην ησυχία της και να πας να γαμήσεις να καθαρίσει και λίγο το μυαλό γιατί έχω την εντύπωση ότι εσφαλμένα νομίζεις ότι όλοι είναι εναντίον σου.
στον εγκεφαλο ?Έχω μυκητίαση
Στο πουτσοκέφαλοστον εγκεφαλο ?
αστο αυτο ειπαμε προ 3ετιας ασχολησου με κανα playstationΣτο πουτσοκέφαλο
Κόφτα τα αρχίδια σου, ρε λουζεράκο, να μη σε βαραίνουν.με αδερφές δεν συνομιλώ.
Μετά και την επίκλησή σου στην διεύθυνση ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ γιατί δεν είσαι ικανός να διαχειριστείς μόνος σαν ενήλικας οποιαδήποτε κατάσταση, σε τοποθετώ στην φυσική σου θέση μαζί με τους ανάρχιδους υποτακτικούς όπως ο since λόγω παντελούς έλλειψης τεστοστερόνης και υπερχείλισης οιστρογόνων.
Μου προκαλείς αηδία και δεν θέλω κουβέντες.
Με ρώτησες πού έχω μυκητίαση και σου απάντησα στο πουτσοκέφαλο. Κάνε μία εξέταση στο στόμα σου, προληπτικά.αστο αυτο ειπαμε προ 3ετιας ασχολησου με κανα playstation
Αυτός ο Καλόγκερος μου αρέσει.Και να σου ανοίξει γκόμενα τα πόδια της (λέμε τώρα), εσύ θα ψάχνεις για incοnsistencies.
Ακόμα κι ο Πουσιβαγόνης, με το θολομένο του μυαλό που γράφει ασυναρτησίες, κατάφερε στο τέλος να γίνει φίλος της.
Κάποια στιγμή θα ανοίξουν τα μπουρδέλα και θα σωθείς, μην απελπίζεσαι.
αστο λεμε σου εχω κρατησει σουιτα στο σινουρι θα περασεις σουπερΜε ρώτησες πού έχω μυκητίαση και σου απάντησα στο πουτσοκέφαλο. Κάνε μία εξέταση στο στόμα σου, προληπτικά.
(μετά είμαι εγώ που παθαίνω εμμονές και ασχολούμαι με τους άλλους)αστο λεμε σου εχω κρατησει σουιτα στο σινουρι θα περασεις σουπερ
ΑΡΧΙΚΗ - Ψυχιατρική Κλινική Σινούρη
Η Κλινική Σινούρη έχει δεσμευθεί να παρέχει υπηρεσίες ψυχικής υγείας με βασικό στόχο την θεραπεία και την αποκατάσταση από ψυχιατρικά νοσήματα, όπως η κατάθλιψη και η διπολική διαταραχή.sinouri.gr
εσυ παιχτη εμμονες ???? κακοηθιες απλος εισαι στο τελικο σταδιο λιγο πριν φορεσεις την λευκη ποδια με τα χερακια πισω(μετά είμαι εγώ που παθαίνω εμμονές και ασχολούμαι με τους άλλους)
Αγαπητε Since,Είμαι ο καταλύτης,
το μέσο για να διαπιστώσουμε αν το μπου έγινε αντικειμενικότερο.
Θα θυσιάσω την Ψηφιακή μου Περσόνα για την αντικειμενικότητα στο μπου.
Since o Μάρτυρας.
Το θύμα και ο θύτης.
Ευχαριστώ για το ωραίο σας κείμενο. Δεν έχει να κάνει με εμένα. Έχει να κάνει με πάρα πάρα πολλά άλλα μέλη που δέχτηκαν bullying και αναγκάστηκαν να προσαρμόσουν την συμπεριφορά τους ή να αποδεχτούν την αδικία και "να μην ασχολούνται". Εγώ είμαι ο Αγγελιοφόρος που απλά μεταφέρω το μήνυμα: "Το μπου και όλα τα νηματά του πρέπει να είναι ανοικτά και προσβάσιμα σε όλους"Αγαπητε Since,
Σαν βογιερ του σαιτ θα ηθελα να παρατηρησω ότι διακατέχεσαι από ένα Δονκιχωτισμό καποιες φορές δίκαιο αλλα ο οποιος δεν εχει επιστημονική βαση και γι’αυτό πεφτεις σε παγίδες. Ο κυριος PussyWagon αναφέρθηκε στον Δαρβίνο ο οποιος απεδειξε ότι ο ανθρωπος κατάγετε από τους χιμπατζιδες και κατ επεκταση εχει κοινες ριζες με όλα τα θηλαστικα (πχ ιδια οργανα, αριθμο κοκκαλων, κλπ). Κριμα που αν καταγόμασταν από τους bonobo θα είμασταν λιγότερο ανταγωνιστικοί και το φορουμ αυτό θα το ειχαν οι γυναικες αλλα ειμαστε αυτοι που ειμαστε και όπως εχει αποδειχτεί επιστημονικά σαν οντα έχουμε νοοτροπία αγελης (πχ για την ομαδα μας, το χωριο μας την χωρα μας, τον κοινωνικο μας κυκλο, hobby κλπ). Στην καθημερινη μας ζωη κανουμε παραχωρησεις και ειμαστε politically correct και καμια φορα ανεχόμαστε και καποιον στην παρεα (αγελη) που δεν πολυγουσταρουμε αλλα δεν μπορουμε να του πουμε να παει να …. Σε αντιθεση με τα απρόσωπα διαδικτυακά φορουμ που το μπουλινγκ παει συνεφο . Αν δεις τα περισοτερα νηματα που εχουν δημιουργηθεί παρέες είναι όλα σαν μια αγελη σκυλων που δεν αφηνουν τον άλλο να μπει αν δεν τον μυρισουν, προγκιξουν, γλυψουν κλπ, οποτε μπορει να υπαρξει καποιο δεσιμο μεγαλο η απλα modus vivendi πχ δες αρχικο πεσιμο στον αγαπητό Κο Αναπουρνα στους διπλα, κλπ. Είναι μια φυσικη ενστικτώδης αντίδραση που ειμαι σιγουρος ότι την εχεις και εσυ όπως ολοι μας κατω από καποιες συνθηκες πχ από ότι βλεπω εισαι σινεφιλ και αν σου κανω εγω τον μαγκα που δεν εχω ιδεα μαλλον θα με διαολοστείλεις. Εχεις δικιο στο να λες παιδια γιατι να μην μπορω να μπω αφου δεν ανήκει σε κανενα και αφου εχουμε το ιδιο μορφωτικο υποβαθρο, εμπειριες, ηλικια κλπ, αλλα φιλε μου δεν υπαρχει δημοκρατια σε μια διαδικτυακή αγελη, υπαρχει mob mentality γατι ετσι λειτουργούμε σαν άνθρωποι αν δεν κολανε για οποιοδηποτε λογο τα χνωτα μας, ειδικα πισω από την ανωνυμια του πληκρολογιου. Οποτε όπως και στην καθημερινη ζωη αν με τον τροπο τους δειχνουν ότι μια παρεα δεν σε γουσταρει πχ κανονιζουν να βγουν και δεν σου λενε κλπ και τους γραφεις στα αρχιδια σου (υποθετω) το ιδιο και εδώ γραφτους και προσπερνα γιατι δεν μπορεις με την δικη σου λογική να προσπαθήσεις να γίνεις αποδεκτός εκεί που μια αγέλη δεν σε θελει. Πηγαινε σε καποιαν άλλη η φτιαξε δικη σου αν και δεν ξερω τι σε κανει να εχεις τοσο μεγαλη αναγκη να χαίρεις της καταξιωσης ενός μπουρδελοφορουμ περα απο ψευτο-επιβεβαιωση. Ουτε η ζωη είναι δίκαια ουτε το δικαιο ειναι αντικειμενικο και οι περισσοτεροι από εμας εχουμε και ένα χαμαιλεοντισμο για να κραταμε και καποιες ισσοροπιες για να ανήκουμε σε καποια αγελη κατι που βλεπω ότι δεν μπορείς να το διαχειριστείς πολύ καλά ισως γιατί είσαι ποιο συναισθηματικός από οσο πρεπει. Όλα αυτά καλοπροαίρετα …
Ξέρεις τι συμπέρασμα βγαίνει. Και να θέλεις να φτιάξεις πλαστή διαδικτυακή περσόνα, δεν γλυτώνεις από το πετσί σου με τίποτα. Αυτός που είναι μόνος στην πραγματική ζωή, μένει μόνος και εδώ μέσα. Απομονώνεται αργά ή γρήγορα, όπως τον αποβάλουν και στην πραγματικότητα. Φοβερό δεν είναι?Ρε κάτι σιχάματα που κυκλοφορούν εδώ μέσα. Οχετός πραγματικός.....
Αν είσαι ανάρχιδος και ρουφιάνος στην πραγματική ζωή, θα καταθέσεις μπέσα και ντομπροσύνη στη διαδικτυακή; Το άλλο με τον Τοτό......Ξέρεις τι συμπέρασμα βγαίνει. Και να θέλεις να φτιάξεις πλαστή διαδικτυακή περσόνα, δεν γλυτώνεις από το πετσί σου με τίποτα. Αυτός που είναι μόνος στην πραγματική ζωή, μένει μόνος και εδώ μέσα. Απομονώνεται αργά ή γρήγορα, όπως τον αποβάλουν και στην πραγματικότητα. Φοβερό δεν είναι?
ετσι και αλλιως ακομη και εδω μεσα πισω απο ενα πληκτρολογιο κρυμενοι στην φατσα οι πιο πολλοι βγαζουμε τον πραγματικο μας εαυτοΞέρεις τι συμπέρασμα βγαίνει. Και να θέλεις να φτιάξεις πλαστή διαδικτυακή περσόνα, δεν γλυτώνεις από το πετσί σου με τίποτα. Αυτός που είναι μόνος στην πραγματική ζωή, μένει μόνος και εδώ μέσα. Απομονώνεται αργά ή γρήγορα, όπως τον αποβάλουν και στην πραγματικότητα. Φοβερό δεν είναι?