brabus67
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2010
- Like
- 13.882
- Πόντοι
- 2.606
αξυριστοι θα μεινουμε αξυριστοιστην Γερμανια βγαινουν τυποι και λενε πλενονται και ξυριζονται στην δουλεια..να δεις θα γινει μοδα παντου
αξυριστοι θα μεινουμε αξυριστοιστην Γερμανια βγαινουν τυποι και λενε πλενονται και ξυριζονται στην δουλεια..να δεις θα γινει μοδα παντου
και πως θα το κανεις εσυ αυτο εξω απο τα λιντλ ;στην Γερμανια βγαινουν τυποι και λενε πλενονται και ξυριζονται στην δουλεια..να δεις θα γινει μοδα παντου
αξυριστοι,απλυτοι,αγαμητοι...τα γνωστααξυριστοι θα μεινουμε αξυριστοι
εχεις δικιο γαμω το σπιτι τους....θα κλεβω μωρομαντηλακαι πως θα το κανεις εσυ αυτο εξω απο τα λιντλ ;
κλασσικη καθημερινοτητα των μελων δηλαδηαξυριστοι,απλυτοι,αγαμητοι...τα γνωστα
ποιο ολιγολεπτο ρε που εισαι εδω ενα 3ωρο???εντωμεταξυ κυφηνες παλι μονο εγω δουλευω...
παλι ΜΟΝΟ ΕΓΩ στηριζω τα επιδοματα με τους φορους μου..
παω να συνεχισω την δουλεια μου μετα το ολιγολεπτο διαλειμμα μου
Και γκοργκοντζόλα.Μοτσαρέλα τρώμε τύπε ,φέτα να πάει να γαμηθεί
ακουμε τυπε ακουμε θα παρουμε κι εμεις 30000 αστυνομικουςΚαλημέρα (εδώ λέμε καλημέρα όλη μέρα). Οι τιμές στα σούπερμαρκετ έχουν διπλασιαστεί. Τύπος Macron έχει μοιράσει κάτι κατοστάρικα στους φτωχούς (έκτακτη ενίσχυση) και αύξησε και τα επιδόματα κάνα δεκάρικο (νομίζω). Κυκλοφορεί ότι προσέλαβε κι εκπαιδεύει 30 000 αστυνομικούς. Ο βασικός είναι υπερδιπλάσιος από Ελλάδα (1329€ καθαρά), ενώ το σούπερμαρκετ νομίζω πάνω κάτω στα ίδια, ίσως ελάχιστα ακριβότερο.
Πώς γίνεται και Ελλάδα δεν ακούμε τίποτα; Δεν θα έπρεπε ήδη να έχουμε κάποια κοινωνική αναστάτωση;
Καλημέρα (εδώ λέμε καλημέρα όλη μέρα). Οι τιμές στα σούπερμαρκετ έχουν διπλασιαστεί. Τύπος Macron έχει μοιράσει κάτι κατοστάρικα στους φτωχούς (έκτακτη ενίσχυση) και αύξησε και τα επιδόματα κάνα δεκάρικο (νομίζω). Κυκλοφορεί ότι προσέλαβε κι εκπαιδεύει 30 000 αστυνομικούς. Ο βασικός είναι υπερδιπλάσιος από Ελλάδα (1329€ καθαρά), ενώ το σούπερμαρκετ νομίζω πάνω κάτω στα ίδια, ίσως ελάχιστα ακριβότερο.
Πώς γίνεται και Ελλάδα δεν ακούμε τίποτα; Δεν θα έπρεπε ήδη να έχουμε κάποια κοινωνική αναστάτωση;
Τυπε στα παπαρια μας για την πλεμπα...εδω μεσα ειμαστε ολοι πελουσιοι και οσοι δεν ειναι τους δανειζουμε για να μη μας χαλανε το προφιλΚαλημέρα (εδώ λέμε καλημέρα όλη μέρα). Οι τιμές στα σούπερμαρκετ έχουν διπλασιαστεί. Τύπος Macron έχει μοιράσει κάτι κατοστάρικα στους φτωχούς (έκτακτη ενίσχυση) και αύξησε και τα επιδόματα κάνα δεκάρικο (νομίζω). Κυκλοφορεί ότι προσέλαβε κι εκπαιδεύει 30 000 αστυνομικούς. Ο βασικός είναι υπερδιπλάσιος από Ελλάδα (1329€ καθαρά), ενώ το σούπερμαρκετ νομίζω πάνω κάτω στα ίδια, ίσως ελάχιστα ακριβότερο.
στη μπιαριτζ ετοιμαζεσε να πας γερο? εδω δεν εχουμε να φαμεΕσείς που είστε ξενοδόχος στη Γαλλική Ριβιέρα, λύστε μου μια απορία. Πόσο στοιχίζει εκεί μια ομπρέλα με δύο ξαπλώστρες πρώτη σειρά παραλία;
Ακριβώς αυτό. Θα τα ρευστοποιήσω όλα, και θα μεταφερθώ στα Τζαρντίνι Νάξος.στη μπιαριζ ετοιμαζεσε να πας γερο? εδω δεν εχουμε να φαμε
που ειναι αυτο τυπε ειναι κανας φορολογικος παραδεισος να πω στον τσεκουρα να μου ανοιξει καμια υπερακτια ?Ακριβώς αυτό. Θα τα ρευστοποιήσω όλα, και θα μεταφερθώ στα Τζαρντίνι Νάξος.
σπαταλοι φριτσηδες αλανι μου,στην αντις αμπεμπα δεν κανουν ποτε μπανιο και με τα χρονια εχει μαθει το μουσι και δεν φυτρωνει ,ολοι σπανοι ειναι.....ακραιο θα μου πεις-αφρικανοι...οκ δες τους φιλους μας τους καρδιακους γαλλους.....μπανιο ποτε ,μονο σανελ και τζιβανσυ,αρκετα φτηνοτερα σου βγαινει και εισαι παντα στη μοδα!...τροπο θελει ,τροπο!στην Γερμανια βγαινουν τυποι και λενε πλενονται και ξυριζονται στην δουλεια..να δεις θα γινει μοδα παντου
που ειναι αυτο τυπε ειναι κανας φορολογικος παραδεισος να πω στον τσεκουρα να μου ανοιξει καμια υπερακτια ?
τυπε νομιζω οτι αν χρειαστει να παρει και αλλους αστυνομικους θα πρεπει να ψαξει πλεον στη δεξαμενη του μπου ....δεν εχουν απομεινει αλλοι αδιοριστοι στην αστυνομια πλεον εκει εξω...θα ζησουμε μαγικες στιγμες........ταξιαρχος πουσυ ,υπαστυνομος πιξις ,ασφαλιτης αλεξ,της πουτανας θα γινει!ακουμε τυπε ακουμε θα παρουμε κι εμεις 30000 αστυνομικους
μονο απο το εγκληματολογικο του μπου να μην αγγιξει κανεναν για να μην χασουμε την πρωτια στις εξιχνιασεις πολυπλοκων υποθεσεωντυπε νομιζω οτι αν χρειαστει να παρει και αλλους αστυνομικους θα πρεπει να ψαξει πλεον στη δεξαμενη του μπου ....δεν εχουν απομεινει αλλοι αδιοριστοι στην αστυνομια πλεον εκει εξω...θα ζησουμε μαγικες στιγμες........ταξιαρχος πουσυ ,υπαστυνομος πιξις ,ασφαλιτης αλεξ,της πουτανας θα γινει!
και να συμπληρωσω ουτε απο τμημα του κορωνα ,οτι εγραφαν εδω οι διακεκριμενοι επιστημονες μελη ,την επομενη το εφαρμοζε η επιτροπη ,να τα γραφουμε ολα!μονο απο το εγκληματολογικο του μπου να μην αγγιξει κανεναν για να μην χασουμε την πρωτια στις εξιχνιασεις πολυπλοκων υποθεσεων