Νέα

Φύλλο Μηδέν (Η λέσχη των ηττημένων)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα The Saint*
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 168K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

Ποιο μέλος γράφει τις πιο αξιόπιστες κριτικές;

• Annapurna

Ψήφοι: 1 4,3%
  • Elganador

Ψήφοι: 2 8,7%
  • Κανείς από τους δύο

Ψήφοι: 4 17,4%
  • Τα βυζιά της Μπακοδήμου (άσχετο αλλά κλασικό)

Ψήφοι: 7 30,4%
  • Ο κώλος της Ιωάννας Τριανταφυλλίδου (πάλι άσχετο αλλά μου αρέσει)

Ψήφοι: 14 60,9%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    23
  • Η ψηφοφορία έκλεισε .

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.457
Πόντοι
12.756
αξυριστοι θα μεινουμε αξυριστοι
αξυριστοι,απλυτοι,αγαμητοι...τα γνωστα:undecided:
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

και πως θα το κανεις εσυ αυτο εξω απο τα λιντλ ;
εχεις δικιο γαμω το σπιτι τους....θα κλεβω μωρομαντηλα

Μπιρλας

Μέγας
Εγγρ.
21 Μαρ 2017
Like
12.311
Πόντοι
3.656
εντωμεταξυ κυφηνες παλι μονο εγω δουλευω...
παλι ΜΟΝΟ ΕΓΩ στηριζω τα επιδοματα με τους φορους μου..
παω να συνεχισω την δουλεια μου μετα το ολιγολεπτο διαλειμμα μου
ποιο ολιγολεπτο ρε που εισαι εδω ενα 3ωρο???

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.457
Πόντοι
12.756
για να μην μας λενε μαλακιες..ο ελληνας απο μονος του κανει οικονομια αναγκαστικα

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.712
Πόντοι
1.706
Καλημέρα (εδώ λέμε καλημέρα όλη μέρα). Οι τιμές στα σούπερμαρκετ έχουν διπλασιαστεί. Τύπος Macron έχει μοιράσει κάτι κατοστάρικα στους φτωχούς (έκτακτη ενίσχυση) και αύξησε και τα επιδόματα κάνα δεκάρικο (νομίζω). Κυκλοφορεί ότι προσέλαβε κι εκπαιδεύει 30 000 αστυνομικούς. Ο βασικός είναι υπερδιπλάσιος από Ελλάδα (1329€ καθαρά), ενώ το σούπερμαρκετ νομίζω πάνω κάτω στα ίδια, ίσως ελάχιστα ακριβότερο.

Πώς γίνεται και Ελλάδα δεν ακούμε τίποτα; Δεν θα έπρεπε ήδη να έχουμε κάποια κοινωνική αναστάτωση;

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
13.882
Πόντοι
2.606
Καλημέρα (εδώ λέμε καλημέρα όλη μέρα). Οι τιμές στα σούπερμαρκετ έχουν διπλασιαστεί. Τύπος Macron έχει μοιράσει κάτι κατοστάρικα στους φτωχούς (έκτακτη ενίσχυση) και αύξησε και τα επιδόματα κάνα δεκάρικο (νομίζω). Κυκλοφορεί ότι προσέλαβε κι εκπαιδεύει 30 000 αστυνομικούς. Ο βασικός είναι υπερδιπλάσιος από Ελλάδα (1329€ καθαρά), ενώ το σούπερμαρκετ νομίζω πάνω κάτω στα ίδια, ίσως ελάχιστα ακριβότερο.

Πώς γίνεται και Ελλάδα δεν ακούμε τίποτα; Δεν θα έπρεπε ήδη να έχουμε κάποια κοινωνική αναστάτωση;
ακουμε τυπε ακουμε θα παρουμε κι εμεις 30000 αστυνομικους:tooth:

OP
OP
The Saint*

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.209
Πόντοι
25.467

Εσείς που είστε ξενοδόχος στη Γαλλική Ριβιέρα, λύστε μου μια απορία. Πόσο στοιχίζει εκεί μια ομπρέλα με δύο ξαπλώστρες πρώτη σειρά παραλία;

Μπιρλας

Μέγας
Εγγρ.
21 Μαρ 2017
Like
12.311
Πόντοι
3.656

Τυπε στα παπαρια μας για την πλεμπα...εδω μεσα ειμαστε ολοι πελουσιοι και οσοι δεν ειναι τους δανειζουμε για να μη μας χαλανε το προφιλ

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
13.882
Πόντοι
2.606
Εσείς που είστε ξενοδόχος στη Γαλλική Ριβιέρα, λύστε μου μια απορία. Πόσο στοιχίζει εκεί μια ομπρέλα με δύο ξαπλώστρες πρώτη σειρά παραλία;
στη μπιαριτζ ετοιμαζεσε να πας γερο? εδω δεν εχουμε να φαμε

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.712
Πόντοι
1.706
Να διευκρινίσω για παραπάνω: όταν είπα ότι μοίρασε κάτι κατοστάρικα, δεν εννοούσα πολλά κατοστάρικα στον καθένα. Η έκτακτη ενίσχυση είναι ένα κατοστάρικο, δηλ. κοροιδία. Μυρίζομαι μπαρούτη στον αέρα.

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
13.882
Πόντοι
2.606
Ακριβώς αυτό. Θα τα ρευστοποιήσω όλα, και θα μεταφερθώ στα Τζαρντίνι Νάξος.
που ειναι αυτο τυπε ειναι κανας φορολογικος παραδεισος να πω στον τσεκουρα να μου ανοιξει καμια υπερακτια ?:2funny:

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.406
Πόντοι
2.606
στην Γερμανια βγαινουν τυποι και λενε πλενονται και ξυριζονται στην δουλεια..να δεις θα γινει μοδα παντου
σπαταλοι φριτσηδες αλανι μου,στην αντις αμπεμπα δεν κανουν ποτε μπανιο και με τα χρονια εχει μαθει το μουσι και δεν φυτρωνει ,ολοι σπανοι ειναι.....ακραιο θα μου πεις-αφρικανοι...οκ δες τους φιλους μας τους καρδιακους γαλλους.....μπανιο ποτε ,μονο σανελ και τζιβανσυ,αρκετα φτηνοτερα σου βγαινει και εισαι παντα στη μοδα!...τροπο θελει ,τροπο!

OP
OP
The Saint*

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.209
Πόντοι
25.467
που ειναι αυτο τυπε ειναι κανας φορολογικος παραδεισος να πω στον τσεκουρα να μου ανοιξει καμια υπερακτια ?:2funny:

Όχι ρε σεις! Για ποιον με περάσατε; Για κάνα λαμόγιο εσώκλειστο στο σπίτι του στη Γλυφάδα;;;

Δίπλα στη Μεσσήνη είναι.

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.406
Πόντοι
2.606
ακουμε τυπε ακουμε θα παρουμε κι εμεις 30000 αστυνομικους:tooth:
τυπε νομιζω οτι αν χρειαστει να παρει και αλλους αστυνομικους θα πρεπει να ψαξει πλεον στη δεξαμενη του μπου ....δεν εχουν απομεινει αλλοι αδιοριστοι στην αστυνομια πλεον εκει εξω...θα ζησουμε μαγικες στιγμες........ταξιαρχος πουσυ ,υπαστυνομος πιξις ,ασφαλιτης αλεξ,της πουτανας θα γινει!

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
13.882
Πόντοι
2.606
τυπε νομιζω οτι αν χρειαστει να παρει και αλλους αστυνομικους θα πρεπει να ψαξει πλεον στη δεξαμενη του μπου ....δεν εχουν απομεινει αλλοι αδιοριστοι στην αστυνομια πλεον εκει εξω...θα ζησουμε μαγικες στιγμες........ταξιαρχος πουσυ ,υπαστυνομος πιξις ,ασφαλιτης αλεξ,της πουτανας θα γινει!
μονο απο το εγκληματολογικο του μπου να μην αγγιξει κανεναν για να μην χασουμε την πρωτια στις εξιχνιασεις πολυπλοκων υποθεσεων :tooth:

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.406
Πόντοι
2.606
μονο απο το εγκληματολογικο του μπου να μην αγγιξει κανεναν για να μην χασουμε την πρωτια στις εξιχνιασεις πολυπλοκων υποθεσεων :tooth:
και να συμπληρωσω ουτε απο τμημα του κορωνα ,οτι εγραφαν εδω οι διακεκριμενοι επιστημονες μελη ,την επομενη το εφαρμοζε η επιτροπη ,να τα γραφουμε ολα!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom