Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 75.363
- Πόντοι
- 12.756
θα τους κανει ο Κουλης κυρωσειςΝαι καλά....
Έχεις πάνω από 20 κωδικούς στο σπίτι σου από αυτούς....
θα τους κανει ο Κουλης κυρωσειςΝαι καλά....
Έχεις πάνω από 20 κωδικούς στο σπίτι σου από αυτούς....
το ξερεις φανταζομαι οτι 50% της τιμης ειναι φόροι ετσι ;εννοειται ρε μαλακα τι θα ειναι;σαν του Λοχαν;αν και να μην λεω ψεμματα εχω καιρο να παρω Λαγκα ενεκα της καταστασεως..κανα 12αρι Τζονι που και που και σταθερα Περδικα..
Και αυτη πηγε 19,20
πως δεν το ξερω ;γαμω το σπιτι τους..μονο εγω στηριζω τα οινοπνευματωδη 15% κατω ειναι στο Γκριχελανττο ξερεις φανταζομαι οτι 50% της τιμης ειναι φόροι ετσι ;
μηπως να πινεις παραπανω να στηριζεις και το κρατος ;πως δεν το ξερω ;γαμω το σπιτι τους..μονο εγω στηριζω τα οινοπνευματωδη 15% κατω ειναι στο Γκριχελαντ
ΟΧΙ...μηπως να πινεις παραπανω να στηριζεις και το κρατος ;
σου δινει επιδοματα
κοινωνικα να πινεις μονος σου πως γινεται;ΟΧΙ...
πινω ειτε βγω ειτε οχι 2 φορες την βδομαδα..κοινωνικα δηλαδη
αγραμματε πρωην μελος της εταιρειας δολοφονων ετσι λεγεται ο ρυθμος ποσης που κανω..κοινωνικα να πινεις μονος σου πως γινεται;
αγραμματε πρωην μελος της εταιρειας δολοφονων ετσι λεγεται ο ρυθμος ποσης που κανω..
σου γραφω επιστημονικα ρε μουνη
καμια εταιρεια ποτων φανταζομαι τον ανακαλυψε τον ΄ορο αυτο
για βαλε επιστημονικο λινκ να αντλησω γνωση να πουλησω μετα μουρη στον Μπραμπσου γραφω επιστημονικα ρε μουνη
τυπε που φτασαμε παλια πεταγες ενα χρυσο πορτκλε με πεμβε κλειδι και λεγανε να ο αρχοντας τα μουνια τωρα θα τους λεμε εμενα που με βλεπεις πλενομαι μονο με αρκαδι το μολτον μπραουν των φτωχωνγια τα χερια υγρο πρασινο σαπουνι Αρκαδι..πανακριβο το γαμημενο αλλα εχω ευαισθητο δερμα
τυπε προβλεπω το χειμωνα να συμφερει το λαγκαβουλιν στον καυστηρα παρα το πετρελαιο!εννοειται ρε μαλακα τι θα ειναι;σαν του Λοχαν;αν και να μην λεω ψεμματα εχω καιρο να παρω Λαγκα ενεκα της καταστασεως..κανα 12αρι Τζονι που και που και σταθερα Περδικα..
Και αυτη πηγε 19,20
θα δωσει παραπανω επιδοτησεις λεει για θερμανση και θα απλωσουν σε περισσοτερους δικαιουχους...τυπε προβλεπω το χειμωνα να συμφερει το λαγκαβουλιν στον καυστηρα παρα το πετρελαιο!
θα τα κανει αντιθετα , θα πινει πετρελαιο και θα καιει λαγκατυπε προβλεπω το χειμωνα να συμφερει το λαγκαβουλιν στον καυστηρα παρα το πετρελαιο!
στη θεση σου -βασικα θεση μας-θα προτεινα να αφησεις το κοινωνικο ρουχλωμα και να κρατησεις τα μπουκαλια γεματα για τον χειμωνα ...μπορει να χρειαστει να ζεστανεις λιγο νερο για κανα μπανακι...μη σου παει ο κουκος αηδονι με το θερμοσιφωνα...ζεστανε νερο με 12ρι να σου ρθει τζαμπα!θα δωσει παραπανω επιδοτησεις λεει για θερμανση και θα απλωσουν σε περισσοτερους δικαιουχους...
λογικα θα παρω τα αρχιδια μου εγω αλλα δεν γαμιεται για τους αλλους
θα πλενομαι με μωρομαντηλαστη θεση σου -βασικα θεση μας-θα προτεινα να αφησεις το κοινωνικο ρουχλωμα και να κρατησεις τα μπουκαλια γεματα για τον χειμωνα ...μπορει να χρειαστει να ζεστανεις λιγο νερο για κανα μπανακι...μη σου παει ο κουκος αηδονι με το θερμοσιφωνα...ζεστανε νερο με 12ρι να σου ρθει τζαμπα!
γινεσαι υπερβολικος τωρα,ξαφνικα θες και να πλενεσαι....ο αντρας πρεπει να μυριζει ρε τυπε βαρβατιλα!θα πλενομαι με μωρομαντηλα
στην Γερμανια βγαινουν τυποι και λενε πλενονται και ξυριζονται στην δουλεια..να δεις θα γινει μοδα παντουγινεσαι υπερβολικος τωρα,ξαφνικα θες και να πλενεσαι....ο αντρας πρεπει να μυριζει ρε τυπε βαρβατιλα!