Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 75.361
- Πόντοι
- 12.756
Μην χασεις εσυΠοιος είναι αυτός πάλι
Μην χασεις εσυΠοιος είναι αυτός πάλι
Ένας μαλάκας που επεξεργάζεται μούστο.Ποιος είναι αυτός πάλι
ριχνεις το επιπεδο ουτε αλεκος δεν πηγαινε με αυτη.Όχι αυτή την κικη πως τη λένε
Είναι δωσμένος στη Δανάη.Όχι αυτή την κικη πως τη λένε
Έχω χοντρά δάχτυλα τυπε κάνε τους συνειρμούς σουΚαι μονο απο το μουνι που παντρευτηκε απο εμενα ειναι ΟΧΙ
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
τι εγινε ρε μαλακα; πουλησες το λαπτοπ και εισαι απο κινητο ..
Εχεις και ολοκληρη κουμουτσα σαμσουνγκ και δεν μπορεις να γραψεις
εισαι χοντρος.Έχω χοντρά δάχτυλα τυπε κάνε τους συνειρμούς σου
περίμενα κατι καλυτερο ...Έχω χοντρά δάχτυλα τυπε κάνε τους συνειρμούς σου
Ποιανού γυναίκα είναι αυτή η βρώμα με τα τατουάζ στο λαιμό στο καρύδι ; Τι τσοντιλικι ήταν αυτό νομίζω κάποιου από το μπάσκετ του γαύρουπερίμενα κατι καλυτερο ...
δεν εχεις ρεντα σημερα
δεν παρακολουθω γκόμενες αθλητων ,, τις θεωρω οτι χειρότεροΠοιανού γυναίκα είναι αυτή η βρώμα με τα τατουάζ στο λαιμό στο καρύδι ; Τι τσοντιλικι ήταν αυτό νομίζω κάποιου από το μπάσκετ του γαύρου
Ούτε το Σακιράκι;δεν παρακολουθω γκόμενες αθλητων ,, τις θεωρω οτι χειρότερο
Ποιος τις παρακολουθεί μωρέ μαλακα θα ήξερα και ποιανού ητανε κάπου την είδαδεν παρακολουθω γκόμενες αθλητων ,, τις θεωρω οτι χειρότερο
Μονο ΙταλιδεςΟύτε το Σακιράκι;
που δουλευει βριλλισου?Ούτε το Σακιράκι;
εσυ βρε μαλακα, εγω δεν ξερω καν οτι υπαρχει καποια με τατου στο καρυδιΠοιος τις παρακολουθεί μωρέ μαλακα θα ήξερα και ποιανού ητανε
μλκ αυτος ο τραγουδιστης ο παπαδοπουλος οπου παει σερνει και τη γυναικα του μια με περιεργο ονομα σαν τον τανιμανιδη εχει καταντησει με τη μπομπα,ενα μουνι γαμησαν και το θεοποιησαν.Μονο Ιταλιδες
Μήπως ήταν η γυναίκα του ατζα ;εσυ βρε μαλακα, εγω δεν ξερω καν οτι υπαρχει καποια με τατου στο καρυδι
ειναι βυθομετρο μετραει τα μηκη.εσυ βρε μαλακα, εγω δεν ξερω καν οτι υπαρχει καποια με τατου στο καρυδι
δεν εχω ιδεα ποιος ειναι ο Ατζας ...Μήπως ήταν η γυναίκα του ατζα ;