athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 52.477
- Πόντοι
- 12.756
θα φτιαξει ο καιροςκαλησπεριζω απο αλπικες κυκλαδες.
θα φτιαξει ο καιροςκαλησπεριζω απο αλπικες κυκλαδες.
Λιγο υπομονη κανε,τωρα εχουμε δουλεια με Ατενεζο,κανουμε κατι μετατροπες στο σαξο,βαζουμε και μια προπελα και ερχομαστε να σε απεγκλωβισουμεειναι αποδομημενη παραθεση μνμ.
οταν θα γυριζω.θα φτιαξει ο καιρος
εφυγες με καλο καιρο?εκει που εισαι δεν φυσαει τις πουτανας?ολη μερα αερα και ψευτοσυννεφιασμενος.
αναψε ενα κερακι υπερ υγειας για μας.
Αυτο τι ειναι?Ευσεβης ποθος για τον (δυσκολοτερο) χειμωνα που αναμενουμεθα φτιαξει ο καιρος
εδω δεν πηγατε να βγαλετε τον νιπλη απο την αττικη οδο,που το μονο που χρειαζοταν ηταν σχοινια να κανει αναρριχηση.Λιγο υπομονη κανε,τωρα εχουμε δουλεια με Ατενεζο,κανουμε κατι μετατροπες στο σαξο,βαζουμε και μια προπελα και ερχομαστε να σε απεγκλωβισουμε
θα εχουμε ηπιο χειμωνα φρονω...αλλιως θα παγωσουν τα αρχιδακια μαςΑυτο τι ειναι?Ευσεβης ποθος για τον (δυσκολοτερο) χειμωνα που αναμενουμε
ναι ρε εννοειται πλακα κανω για τα δρομολογια ενα 7αρακι μποφορ το εχει και απο το απογευμα και μετα εχει ξεκωλιαστει στον αερα,μεχρι το μεσημερι παλευτανε.Όχι. Ο καιρός δεν ήταν καλός.
Φυσάει και μάλιστα πολύ.
Τα ακτοπλοϊκά δρομολόγια πάντως γίνονται κανονικά.
Θα σας ανάψω μια λαμπάδα ίσα με το μπόι του κ. Λάιον7
Hμουν μακρια τοτε,αλλα εκεινος τσιμπησε και ενα(2-3) 2χιλιαραεδω δεν πηγατε να βγαλετε τον νιπλη απο την αττικη οδο,που το μονο που χρειαζοταν ηταν σχοινια να κανει αναρριχηση.
Μαλλον βαρυ χειμωνα θα εχουμε,καλα τα κουμαντα μου τα εκανα,αλλα με αυτους ποτε δεν ξερεις,μπορει να μας αφησουν και χωρις ρευμα,οποτε παπαλαθα εχουμε ηπιο χειμωνα φρονω...αλλιως θα παγωσουν τα αρχιδακια μας
τους εχω για δυωρες διακοπες ρευματος καθημεριναΜαλλον βαρυ χειμωνα θα εχουμε,καλα τα κουμαντα μου τα εκανα,αλλα με αυτους ποτε δεν ξερεις,μπορει να μας αφησουν και χωρις ρευμα,οποτε παπαλα
πουτσα μας θα δουλευουμε 24ωρα αλλιμονο στους νιπληδες.τους εχω για δυωρες διακοπες ρευματος καθημερινα
Καλως τον τουριστικο οδηγο των 3αστερων ξενοδοχείωνΤάκης λιμενι
τον ηλιθιο φιλο σου θα τον λιντσάρουνε με τις μαλακιες που λεειτους εχω για δυωρες διακοπες ρευματος καθημερινα
με φορα μπηκες με φορα.καλεσες τον αφανα για τραπεζι?τον ηλιθιο φιλο σου θα τον λιντσάρουνε με τις μαλακιες που λεει
τι λεει παλιτον ηλιθιο φιλο σου θα τον λιντσάρουνε με τις μαλακιες που λεει
Σε 1 μηνα θα ειναι αλκοολικος μολις καταλαβει τι γλεντι παιζει στην Ελλαδαμε φορα μπηκες με φορα.καλεσες τον αφανα για τραπεζι?
Ποιο ηλιθιος δεν πρεπει να υπαρχειτι λεει παλι
λες να χωρισει κιολας?Σε 1 μηνα θα ειναι αλκοολικος μολις καταλαβει τι γλεντι παιζει στην Ελλαδα