Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 79.578
- Πόντοι
- 12.756
θα σου δωσω πληροφορια τωρα που παιζουν τα βαρια χαρτια

λεω μπραμπ και μπαινω?οακ κηφισιας ζεμπρα ψυχικο
σε περιμενα πιο ενημερωμένο ...οακ κηφισιας ζεμπρα ψυχικο
μπραμπ μιλαεισε περιμενα πιο ενημερωμένο ...
Ζεμπρα ημουν στα εγκαινια
ΟΑΚ δεν το πιστευω και πολυ
το ξερω μωρε μαλακαμπραμπ μιλαει
το ζεμπρα βαρδινογιαννης το χει
αυτος που εχει την ψηλη την αδυνατη ξανθιατο ξερω μωρε μαλακα
απο τον χειμώνα ημουνα εκει
Ποιος ομως απο τους Βαρδ το έχει , για πες να σε δω ;![]()
βαρια χαρτια λεμε μουνια εχει και στο μπουρναζιρε μουνια εχει? τι μας νοιαζει ποιος το εχει?
να σου πω το πονο μου?βαρια χαρτια λεμε μουνια εχει και στο μπουρναζι
ααα ψηλη αδυνατη , ονοματα δεν ξερεις μωρε μαλακα ;;αυτος που εχει την ψηλη την αδυνατη ξανθια![]()
να σε ενημερωσω για κατι που θα στεναχωρηθεις .. τα μουνια του μπουρναζιου τωρα πανε Αιγαλεωβαρια χαρτια λεμε μουνια εχει και στο μπουρναζι
και που το ξερεις εσυ μωρε μαλακα αρχισες και γαμας και λαικες?να σε ενημερωσω για κατι που θα στεναχωρηθεις .. τα μουνια του μπουρναζιου τωρα πανε Αιγαλεω
άλλαξε η πιατσα
για αυτο εχω ακομα 5 δαχτυλα γιατι γλυτωσα την χειραψιαααα ψηλη αδυνατη , ονοματα δεν ξερεις μωρε μαλακα ;;
η Αλεξία μωρε μαλακα !!!
Ακομα εχω την μπομπονιερα απο τον γαμο
Δεν ειχες ερθει Πορτο Χελι να πεις στα παιδια να ζησουν , θα γννωριζομασταν κιολας![]()
μου ξεμειναν κατι φιλοι με τα δικά σου γουστακαι που το ξερεις εσυ μωρε μαλακα αρχισες και γαμας και λαικες?![]()
Κριμα θα σε πηγαινα και βολτα με το θαλασσιο ταξι , τσαμπα ηταν , τα ειχαν νοικιασει ολα για ΤΟΥΣ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΥΣγια αυτο εχω ακομα 5 δαχτυλα γιατι γλυτωσα την χειραψια![]()
ανοιξε και εσυ νημα για το προβλημα του μαλακα του φιλου μου να γραψουμεμου ξεμειναν κατι φιλοι με τα δικά σου γουστα
Που πανε Πετράλωνα και γαμάνε γκομενες με πολυχρωμα νυχια με στρασάκια
Που ακουνε κομμωτρια και τους τρεχουν τα σάλια![]()
![]()
Απο εκει ενημερωθηκα![]()
Θα μας εχουν τα κανάλια μετάανοιξε και εσυ νημα για το προβλημα του μαλακα του φιλου μου να γραψουμε![]()