athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 56.603
- Πόντοι
- 12.756
το τελειωσα..μονο απλη περδικα εχωΠάρε τα μαραμένα μου!
Θα του βάλω από το Λαγκαβούλιν του Ατενέζου.

το τελειωσα..μονο απλη περδικα εχωΠάρε τα μαραμένα μου!
του εχει κλεισει το διαδρομο στο σουπερ μαρκετ η δικια του δεν περναει απο κειΠάρε τα μαραμένα μου!
το τελειωσα..μονο απλη περδικα εχω![]()
ελα τσακωΜαλιστα........![]()
19,20 ρε μαλακα Η ΠΕΡΔΙΚΑ....αν ειναι δυνατον...του εχει κλεισει το διαδρομο στο σουπερ μαρκετ η δικια του δεν περναει απο κει
θα στεγνωσουμε με τον πουστη τον μητσοτακη...19,20 ρε μαλακα Η ΠΕΡΔΙΚΑ....αν ειναι δυνατον...
τι να κανει και αυτος ο φουκαρας...θα σνιφαρουμε τζινες στο τελος σαν μαλακα Ραοπαοθα στεγνωσουμε με τον πουστη τον μητσοτακη...
δεν βλεπεις εμενα τσιπουρο τσιπουρο19,20 ρε μαλακα Η ΠΕΡΔΙΚΑ....αν ειναι δυνατον...
ολο ουζο ουζο το βαρεθηκαδεν βλεπεις εμενα τσιπουρο τσιπουρο
τι θα κανει ο βαρος εκει? την κολυμπηθρα?Aφήνω αυτό εδώ για τον Μπαρόπουλο.
Σάκης Τανιμανίδης – Χριστίνα Μπόμπα: Αυτό είναι το προσκλητήριο της βάφτισης – Οι οκτώ νονοί των διδύμων.
![]()
Τον ένατο .......τι θα κανει ο βαρος εκει? την κολυμπηθρα?
Τώρα που θα μηδενιστεί η προσωπική διαφορά της σύνταξης, με την επόμενη αύξηση θα σου δίνω εγώ εβδομαδιάτικοελα μπαρμπα....300ρου για το πρωτο σκ του φθινοπωρου και μετα μιλαμε
ενταξει ....σε ευχαριστωΤώρα που θα μηδενιστεί η προσωπική διαφορά της σύνταξης, με την επόμενη αύξηση θα σου δίνω εγώ εβδομαδιάτικο![]()
που πας φιλε-Μπαρε;σας αγαπω και φευγω.
θελετε 5-6 καλες αποδοσεις για να παρετε 10 κιβωτια χεηγκ να εχετε να κερνατε να μη ζητιανευετε απο εδω??Ένα ουισκάκι αν δε σας κάνει κόπο. Χέηγκ χωρίς πάγο. Να διαβάσω λίγο το καταστατικό του νήματος να εγκλιματιστώ.
καλημερα φιλε μου ετοιμαζομαι για διακοπες παρτ 3.που πας φιλε-Μπαρε;
κατσε ρε φιλε βαρε...ξερουμε σαββατο ειναι και οι δουλειες του νοικοκυριου πολλες αλλα κατσε λιγοσας αγαπω και φευγω.