troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 33.349
- Πόντοι
- 5.506
μηπως κονομησε απο τα σιγουρακια που δινεις και κανει ζωαρα? λεωγωτωρατον νιπλη εχω να δω ωρα..μπας και τον εφαγε στον υπνο του η πινεζα με συνεργο τον ινδο κηπουρο?
μηπως κονομησε απο τα σιγουρακια που δινεις και κανει ζωαρα? λεωγωτωρατον νιπλη εχω να δω ωρα..μπας και τον εφαγε στον υπνο του η πινεζα με συνεργο τον ινδο κηπουρο?
παιζει και αυτο...δεν το ειχα σκεφτει...μηπως κονομησε απο τα σιγουρακια που δινεις και κανει ζωαρα? λεωγωτωρα
θες μια καλη αποδοση να τα φας στα ταξι πηγαινελα στην αλεξανδρας?μηπως κονομησε απο τα σιγουρακια που δινεις και κανει ζωαρα? λεωγωτωρα
καλε μου φιλε βιρλα εχω ενα διευρω και το κοριτσι μου ζητησε να βγουμε....ριξε μια βοηθειαπαιζει και αυτο...δεν το ειχα σκεφτει...
ρουμανα ειναι?καλε μου φιλε βιρλα εχω ενα διευρω και το κοριτσι μου ζητησε να βγουμε....ριξε μια βοηθεια
έχω ένα καλό για σήμερα: 1-2 φεράρι στις πολπαιζει και αυτο...δεν το ειχα σκεφτει...
λες ε??μεσα στο σπιτι του αλλου???έχω ένα καλό για σήμερα: 1-2 φεράρι στις πολ
και ένα για αύριο, πιο δύσκολο βέβαια, 1-2 φεράρι...![]()
θείο πότε πληρώνεσαι ?καλε μου φιλε βιρλα εχω ενα διευρω και το κοριτσι μου ζητησε να βγουμε....ριξε μια βοηθεια
90-70-80 ειναι δεν ρωτησα εθνικοτητα..ρουμανα ειναι?
1 και 15 θειο...αλλα αυτα τα κανω αποταμιευσηθείο πότε πληρώνεσαι ?![]()
![]()
πιες μια μπυρα και κατσε να τα πουμε....καλημερα πορνοι κουδουνι το κεφαλι μου πεπει να κατρβασα 1 λιτρο τσιπουρο![]()
1 και 15 θειο...αλλα αυτα τα κανω αποταμιευση
θα σου εδινα αλλα ειναι Σαββατο σημερα και θα τα σπρωξω ολα σε 2 οβερ90-70-80 ειναι δεν ρωτησα εθνικοτητα..
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
1 και 15 θειο...αλλα αυτα τα κανω αποταμιευση
ΔΩΣΕ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΒΓΩ.....θα σου εδινα αλλα ειναι Σαββατο σημερα και θα τα σπρωξω ολα σε 2 οβερ
συνεχισε με τσιπουρο για να μη σε πειραξεικαλημερα πορνοι κουδουνι το κεφαλι μου πεπει να κατρβασα 1 λιτρο τσιπουρο![]()
δώσε ρε και θέλει να βγει ο θείος, θα αργήσει...θα σου εδινα αλλα ειναι Σαββατο σημερα και θα τα σπρωξω ολα σε 2 οβερ
εισαι επιρρεπης στις κραιπαλες...ΟΧΙΔΩΣΕ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΒΓΩ.....
φάντα θα πιειεισαι επιρρεπης στις κραιπαλες...ΟΧΙ
Εσυ γιατι δεν του δινεις??δώσε ρε και θέλει να βγει ο θείος, θα αργήσει...![]()
δωσε και μετα τα χριστουγεννα θα παντρευτω να γινω νοικοκυρης...εισαι επιρρεπης στις κραιπαλες...ΟΧΙ