Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 79.550
- Πόντοι
- 12.756
Δεν πίνει τέτοια αδερφιστικαβαλε του ενα απερολ σπριτς να τα ξερασει ολα
Δεν πίνει τέτοια αδερφιστικαβαλε του ενα απερολ σπριτς να τα ξερασει ολα
αφου μας ειχε ζαλισει τα παπαρια με τα απερολ ρε..επισης τον μυριστηκε η κυρα και τον διαβαζει τωρα τον μουνηΔεν πίνει τέτοια αδερφιστικα
Γιατι δεν δουλευειςαφου μας ειχε ζαλισει τα παπαρια με τα απερολ ρε..επισης τον μυριστηκε η κυρα και τον διαβαζει τωρα τον μουνη
![]()
δουλεια ειμαι ρεΓιατι δεν δουλευεις![]()
Τι λες ρε μαλακα κατερινιωτικο τσίπουρο πίνω σκέτο μετά τη μαλακια τσίπουρο απο την Τήνο που μου έφερε ένας φίλοςαφου μας ειχε ζαλισει τα παπαρια με τα απερολ ρε..επισης τον μυριστηκε η κυρα και τον διαβαζει τωρα τον μουνη
![]()
αφου μας ειχε ζαλισει τα παπαρια με τα απερολ ρε..επισης τον μυριστηκε η κυρα και τον διαβαζει τωρα τον μουνη
![]()
τον συμπαθει τον μουνη ρε της αρεσει η γραφη του
Ωραια δουλεια,να μας προσλαβουν κι εμας πες τους,τοσα ποστ κανουμε βραδιατικαδουλεια ειμαι ρε
δεν μπορεις ρε θα καψεις εγκεφαλο,κουραση σωματικη κλπ...Ωραια δουλεια,να μας προσλαβουν κι εμας πες τους,τοσα ποστ κανουμε βραδιατικα![]()
Ποιον φιλάς ρε τυπε τον Κοπελούζο;δεν μπορεις ρε θα καψεις εγκεφαλο,κουραση σωματικη κλπ...![]()
τεράστια ανωμαλιάρα που τον γουστάρειτον συμπαθει τον μουνη ρε της αρεσει η γραφη του![]()
οχι ρε μαν μου..στα Λιντλ ειμαι και πρωι περιμενω παραλαβες τυρια,σαλαμια κλπΠοιον φιλάς ρε τυπε τον Κοπελούζο;
Ετσι οπως το γραψες,νομιζα οτι θα με βρει κανενα καινουργιο κακοδεν μπορεις ρε θα καψεις εγκεφαλο,κουραση σωματικη κλπ...![]()
Βαλαωρίτου και Αμερικής ρε μουνι εισαι στο καφέ ;Ποιον φιλάς ρε τυπε τον Κοπελούζο;
Γλυφαδα ειμαι αλλα αν ροβολησεις κατα δω ντυνομαι και παμε για τρελες...στην πορεια περναμε και απο βιλα -Νιπλη να του κατουρησουμε γκαζονΒαλαωρίτου και Αμερικής ρε μουνι εισαι στο καφέ ;
Το γκαζόν τυπε η πισίνα είναι άδειαΓλυφαδα ειμαι αλλα αν ροβολησεις κατα δω ντυνομαι και παμε για τρελες...στην πορεια περναμε και απο βιλα -Νιπλη να του κατουρησουμε γκαζον